Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Amúgy van bármi probléma az amúgy igen tehetséges színésznővel (Broadchurch nézés kötelező, amúgy is van benne egy másik doki :D), vagy konkrétan tényleg az a baj, hogy nőből van? Várjuk meg, mi fog történni - Capaldi a történelem második legjobb doktora a szememben (az első örökké Tennant marad), pedig irtózatosan szar részek sokaságát kapta meg (kicsit Craig - Bond, legjobb színész nálam a szerepre és a CR-t, meg itt-ott a Skyfallt leszámítva hát... nem a legjobb filmeket), most pedig végre lelép Moffat, gondolmom drámai vérfrissítést akartak hozni. Ha nem sikerül, regenerálhat ő már egy évad múlva is (szegény Eccleston, hogy gyűlölte az egészet :D) egy idősödő, tisztes nagypapává is.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nekem csak azzal van bajom, hogy minden erről szól. Minden legyen diverse, minden legyen pontosan olyan mint ami "korrekt". Ezért kellett a meleg társ az előző évadba, ezért kell most ez. Ezért van nagy hangsúly fektetve arra, hogy amit lehet vagy fekete emberre vagy nőre castoljanak, mert ez a divat és az elvárt. (még ha a szerep rohadtul nem azt követelné meg akkor is!) Feltétlen nem érdekel a dolog, de mindenből ez folyik és elég zavaró. Persze hurrá 12 férfi után egy nő, csak én pl tök jól meglettem volna ha ez a szerep férfi szerep marad. Ettől aztán engem le lehet nézni, de ez van.



Ja, pardon, ezt értem, és nagyjából meg is értem, tény, hogy a doktor karaktere nekem is férfi, az is volt, az is marad "fejben" - de ez nem jelenti egyenesen azt, hogy az új showrunner \ szereplő kombó nem tudná kirántani a Moffat-mocsárból a franchise-t, és ha ne adj isten ez a szereplő egy nő, hát bazmeg, lelkük rajta, csak remélem, hogy sztori szinten is tudnak ezzel mit kezdeni, meg nagyjából egy fantasztikus karaktert csinálni az egésznek *szerk* és tényleg nem csak arról van szó, hogy most mindenkiből nőt csinálnak, mert muszáj, és hát akkor nekik is ott a BBC-nél is muszáj. Remélem az új showrunner egyrészt azért váltott, mert koncepciója van rá, másrészt pedig azért erre a hölgyre, mert sokat dolgoztak együtt a Broadchurchön és tudja, hogy tehetséges.

***színvallás***
Én azóta nem rajongok olyan elvetemülten a Doktor iránt, mióta Moffat átvette a gyeplőt és bekasztingolta Smithet. Voltak nagyon jó részek alatta is, íróként is végzett fantasztikus munkát, de gyengébbnek érzem az ő szériáit a Russel T. Davies éránál. Apróbb poén, hogy Russel amúgy nagyon büszkén hirdette a sokszínűséget, illetve az ő vezetésével már bukkantak fel transszeuxális, meleg, és omniszexuális - oké, ezt wikiztem, hogy egyáltalán mi a faszom - karakterek a szériában, szóval a sokszínűség erőltetése nem most indult, bár Davies mentségére legyen mondva, hogy amikor egy interjúban megkérdezték tőle, hogy miért nem gondolt arra, hogy nő játssza a karaktert (amikor váltottak 2005-ben, még közel sem volt ennyire nagy mindenkit játsszon mindenki mozgalom) pont ő mondta, hogy azért, mert a doktor mindig is férfi volt, nem szexizmusból, hanem mert így volt megírva.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Az ilyen nagy showrunner váltós nagy váltásokról mindig a Supernatural fog eszembe jutni. :( Ott nem sült el valami jól. =/

Nekem sajnos a Tennant éra után kihalt a sorozat teljesen, néha újra elő-elő kaptam pár részt megnéztem minden évadból, de nem volt már olyan jó egyik se. :( Persze aztán lehet, hogy ez jól alakul. Remélem a legjobbakat a sorozat rajongói miatt.



Akik nézték Dr. Who-t, azoktól hadd kérdezzem már meg, hogy Matt Smith kedvelt Doctornak számított?




Orange is The New Black S5

Ahogy a House of Cards is itt is az első két évad volt a legjobb a többi az már csak folyamatos rókabőr. Most sem volt másképp. Jó lenne ha a következő évaddal ezt valahogy befejeznék már végre mert már minden karakteren érződik, hogy kimondottan egydimenzionális, ami nem volt ennyire erős az első két évadban még.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Amíg vannak olyanok, akik megnéznek 3 évadnyi rókabőrt (és legfeljebb morognak egy kicsit közben), addig a készítőknek nem kell megerőltetniük magukat. ;P

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Jó hát ez a rókabőr megállapítás és belefásulás egy folyamat és nem a 3x01-nél döntődik el. ;)
Visszanézve már meg lehet állapítani, hogy az elmúlt 3 évad nem nagyon tudott már mit újat és kiemelkedően jót villantani az első kettőhoz képest de ugye mig az emberben benne van az első két évad jó minőségének kellemes érzete kíváncsi, hogy vajon jó irányba elrántják-e újra a kormányt. Nos jelek szerint nem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Minden doktor valahol, valakinél kedvencnek számított, hatalmas fantábora van a sorozatnak, és természetesen mindenki másért szereti, szerette meg. Vannak, akik imádják a Moffat-érát Smith-el és Capaldival, vannak, akik a T. Davies éráért (Tennanttal). Nagy általánosságban elmondható, hogy a 2005-ös új érától fogva a Tennant kontra Smith párharc zajlik a fanok között is.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling




Joda írta: http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-40624288

Remélem a következő doktor vagy transgender vagy meleg lesz.

rwurl=https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ad9qpBD_700b_v1.jpg



What's your problem with female and non-binary brothers and fathers, you toxic, cisnormative, misogynist, ableist heterosexual?!

Én amúgy Sarkeesian reakcióján mulattam a legjobban. Úgymond a kezüket nyújtják felé, de ő természetesen összeborzolja a szemöldökét és azonnal az egész naprendszert követelné.

ibi amentia latet



Mert nem feminista, hanem szupermutáns. :D

ShowHide spoiler #

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



HAHAHAHAHHAGAHA :D :D Milyen igaza van tenyleg!!!4!4!44!!

(not)



ha pl egy Melissa Mcarthy-t raktak volna be doktornak akkor tökre megérteném a sírást/felháborodást, na meg maga a sorozat sem valami halál komoly dráma, szóval ez továbbra is picsogás, amit ugye nők szoktak csinálni...szóval:)



Azért remélem egyszer eljön az a nap, hogy az a félőrült teljesen elveszíti a hitelét mindenhol és eltűnik a süllyesztőben.



Már eljött, csak még mindig van pár hülye, aki felszínen tartja a nőt, mert nélküle sok lóvét bukna a Youtube-csatornájuk. Kell az outrage, szóval akkor is használják szerencsétlent, amikor megszólal valami közelről sem releváns, bivalyröcsögei genderbulin. Ha ez nem lenne, akkor tudod mikor hallanál Anita Sarkeesianről? Soha a büdös rohadt életben.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én már jó ideje nem is hallottam róla, de most damoqles eszembe juttatta. Köszi szépen. :(

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=XbN3vd9i8E4
Na ez már sokkal jobban össze van rakva, mint az előző, de sajnos ez sem üti meg még a "meh" szintet sem. Továbbra is pénzégetésnek tűnik nekem az imax erre a szappanopera producion value-ra való pazarlása...



Olyan Heroes szinten van az egész kb. Legalábbis azt juttatja eszembe. Az a vörös hajú nő meg annyira nem illik az egészbe valahogy.
Ahh rájöttem, hogy kire emlékeztet.

rwurl=https://static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2017/05/Inhumans-cast...

rwurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0d/ec/5d/0dec5ddc343ea399c9f7c...



a pokrócos négernek mi a képessége?



gecigyorsan el tud aludni, a sorozat elbaszottságát elnézve



:D


CJ képe
CJ

┬┴┬┴┤ ͜ʖ ͡°)┬┴┬┴┤

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=pnaEUhfMUKQ
http://stargatecommand.co/
10 darab 10 perces részből fog állni az előzmény sorozat első évadja.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Ez nem sorozat lesz tudtommal.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!