Jelenlegi hely

Mi jut eszedbe?

Utolsó bejegyzés

CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Sikerült nagy nehezen leszerveznem egy mozit ma a Dunkirkre, de ha nem hozza a szintet, fogom az ajánlók listáját, és...

rwurl=https://i.makeagif.com/media/7-30-2015/nXQlEK.gif

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Choose your next words with excpetional care!


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....




Elég masszív, és mindez egy idióta miatt, aki tűzijátékot lőtt egy völgybe...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Most, hogy piediepie jatek stream kozben elharapott egy what a fcking nigger mondatot rage kozben es szo szerint mindenki magabol kifordulva nagyjabol keresztrefeszitene erte es ez mostmar komolyan gondolkodoba ejtett, hogy mikor jon el az a szint amikor mar nem lesz tobb dolog amin triggerelodni lehet. Persze ejnye bejnye, de mi a fasz. Foleg a firewatch fejlesztobrigadja mit serul be ezen ennyire akiknek meg bevetelt is generalt? Gondolom a zsidos balheja ami miatt a disney kidobta es pont nagyjabol egy idoben volt a jatekuk megjelenesevel annyira nem zavarta oket, mert hat a publicitas meg az eladasok akkor jol jottek, most meg masfel evvel kesobb nem gond ha a reklektorfenybe kerulnek megint. Egyszeruen nezem, ahogy esik neki a sracnak mindenki es nem ertem. Mindenki ugy tesz mintha a foldkeregsegen nem hangzott volna el ilyen es emiatt egybol kibaszott naci az illeto ha ilyet mereszel mondani. Wat. Most felreteve mennyire "minosegi" amit csinal es mennyire ellenszenves sokaknak, de amilyen szinten tul lesz ez lihegve valoszinu mindenkire hatassal lesz a jovoben. Foleg ha a dmca kerelmet jovahagyjak csak azert mert most eppen nem tetszik mar nekik pdp arca, mert onnantol kezdve mindenki baszhatja a fair use-t. Hihetetlen ez az egesz.



szo szerint mindenki magabol kifordulva nagyjabol keresztrefeszitene erte

milyen portalokat olvasol btw? A jele lehet hogy SJW-kel fertozott a hely (Azokat triggerelteti a kerdeses videoban mint vagod) es talan kevesbe kellene eroltetni.

Normalis emberek kb full leszarjak (mint a WSJ nacis mocskolasat is) es ertik a viccet.

de amilyen szinten tul lesz ez lihegve valoszinu mindenkire hatassal lesz a jovoben.

most hallok toled rola eloszor szal szerintem ez megint valami mestersegesebb vihar lehet a biliben, meg a like/dislike ratio sem reflektalja semennyire a "mindenki keresztre akarja fesziteni" szintet.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



foleg hogy kb 2 masodperccel kesobb mondott egy sorryt és atjavitotta fucking asshole-á

Amúgy meg:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=f3PJF0YE-x4

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Egy fasz. Sokkal jobban oda kéne figyelnie mit mond. Főleg a zsidós/nácis téma után.

Tök egyértelmű a reakció kiszámítható és tervezhető.
Firewatchos cucc egy vicc, de hát business as usual.

Azért ajánlott megnézni a dear white people-t. A film nem tetszett annyira de a sorozat jó.

Előbb a filmet aztán a sorozatot mert a film folytatása.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Sokkal jobban oda kéne figyelnie mit mond.

miert is? Pewd-nek tilos rasszista poenokat elsutni, de te altalad popularizalt nyiltan rasszista filmeben, ami a cimeben a feher rasszt celozza meg, viszont no problem? Ja hogy az csak szatira. Newsflash btw hogy pedws egesz karaktere is az, nem dokumentumfilmeket keszit.

Főleg a zsidós/nácis téma után.

besarozo propaganda volt az old media koordinalasaval ellene mert egyre nagyobb reklamereje lett pewds-nek, az old medianak megy egyre kevesebb, es igy akartak a baberjaira torni. Pewds gyakorlatilag dindu nuttin.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Nyíltan rasszista. Az. Kurvára nem láttad, különben nem írnal ilyen faszsagot.

Azért kéne odafigyelnie mert ebből él. Lehet full white power arc csak utána ne csodálkozzon ha nem akarnak vele dolgozni vagy letiltjak mindenhonnan. Hostol majd magának sajat oldalt.

Old media fake news alt right. Hagyjuk már ezeket a bullshiteket. Egy olyan világban élünk ahol az vagy amit akarsz lenni főleg ha annyi pénzed van mint neki de nem kell mindenkinek szonelkul elmennie mellette.

Indits petíciót h justis for PewDiePie azt jolvan.

Fasz volt ez van. Nincs itt semmi látnivaló.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Sorolhatnám hol láttam, de hosszú lenne a lista. :D Twitteren TB koma magából kikelve írt a témáról, Jim Sterling szintén bár értelmesebb hangnemben, bármelyik híroldalra felmész ott is megtalálod vagy neogaf ha azt preferálod, redditen nem járok soha viszont meglepődnék ha ott nem szidná a fél fórum. Szóval nagyjából mindenhol. Az meg, hogy most hallasz róla tőlem először az nem azt jelenti, hogy nem nézem, vagy csukott szemmel járok az interneten ha pdpról van szó.

Most néztem reggel, hogy Sterling csinált is egy jó videót a helyzetről amiben kurvára igaza van bármennyire nem akar vele egyetérteni az ember:
rwurl=https://youtu.be/Odoe1qVkcJ4?t=8m27s

Ahogy Csöpi is mondja a zsidós témája után amit bámulatosan kevés következménnyel úszott meg egyszerűen rohadtul meg kellett volna gondolnia minden szavát, főleg streamelés közben, mert sejthette, hogy amint elhangzik tőle valami amire rá lehet akaszkodni egyből elő fogják venni. Ami azért jött rá annó azt maximálisan megérdemelte bármennyire poénnak szánta. Ez nem ilyen old media hülyeség, hanem ő csinált faszságot, ennyi. Persze magyarázhatja évekig, de pontosan tudta mit fog kiváltani a videója amikor vágta szvsz. Más kérdés, hogy ennyi subbal a háta mögött valszeg fosik rá.

Amúgy nem feltétlen gondolnám, hogy nyíltan rasszista egy borzalmasan fos poén meg egy elszólás miatt. Aki játszott már online bármikor bármit az már hallott ennél cifrábbat is, persze nem 57m subbal a háta mögött. A szóban forgó "N-word" meg már kurva rég elvesztette az eredeti jelentését. Vicc, hogy valakit gond nélkül szidhatsz ocsmányul és választékosan pár percig az oké, viszont ha kijön az a szó akkor egyből mindenki elveszti az eszét. Meh.

Azon mondjuk jót röhögtem, hogy tegnap újra felrakta a pár napos "stream fails" videóját amiben pont arról beszél, hogy ő még nem baszta el, de idővel úgy is meg fog történni, addig is röhögjünk azokon akikkel már megtörtént. :D Én jót röhögtem rajta, de inkább kis olaj locsolás volt a tűzre ez tegnap. :D



Olyan jó, amikor milliós nézettséggel bíró emberek helyébe akarod beleképzelni magadat.

Pewdiepie nem egy random Pistike, aki elnyomhat egy "a román kurva anyádat" szöveget (én is megtettem már, valószínűleg más is), miközben multizik. Nyilván nem attól lesz valaki rasszista, hogy idegesen niggerezik egyet, de ha tartalmat szolgáltatsz (és púdipáh ezt csinálja), akkor nem szaladhat ki a szádon ilyesmi, hiszen elvileg neked ez a szakmád, ergo professzionális vagy.

Tök mindegy, mit csinál a srác, azzal tisztában kell lenni, hogy a külvilág számára jelképe a Youtube-nak... szóval ja, most rasszista lett a Youtube, és ebből újabb lépések lesznek. Köszönd meg Pewdiepie-nak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Most úgy teszel mintha szemellenzős pewdiepie rajongó lennék, wat. Ki akarta magát beleképzelni a helyébe? Leírod ugyanazt amin én is aggódok kurvára nem pdp miatt és köszönjem neki? Ismét csak, wat? Rossz lábbal keltél fel és nem tudsz emberien válaszolni a kommentemre vagy mi a picsa bajod van már megint?



Én ezt helyébe képzelésként értelmezem:

Most, hogy piediepie jatek stream kozben elharapott egy what a fcking nigger mondatot rage kozben es szo szerint mindenki magabol kifordulva nagyjabol keresztrefeszitene erte es ez mostmar komolyan gondolkodoba ejtett, hogy mikor jon el az a szint amikor mar nem lesz tobb dolog amin triggerelodni lehet.

Itt nem arról van szó, hogy "elharapott egy what a fucking nigger mondatot rage közben", azt te csinálod meg én. Senki sem azon van felháborodva, hogy "úristen púdibá' rasszista", ezért nem értem ezt a mondatot. Nem triggerelődött senki, egyszerűen csak az utóbbi idők monetizationt tartalmi és szóhasználati alapon megszüntető lépései után pont ez nem kellett a Youtube komjunitinek.

Gyorsan lecsekkoltam a linkelt Sterling videót és ő is ugyanezt mondja: hogy ez mindennek árt, mert Pewdiepie csinálta.

Szerk: Én egyébként leginkább amiatt vagyok meglepve, hogy könyörgöm, sztrímerföldön olyan kurva alacsony az a szint, aminek meg kell felelni, hogy tényleg atomgyökérnek kell lenni ahhoz, hogy lefejeld a rohadt lécet. Ha azt mondja, hogy "mekkora egy faszszopó köcsög", senki sem háborodik fel, de valahogy neki sikerült még ezen a mércén is megbuknia. WUT? Mondom ezt úgy, hogy egyébként én szoktam nézni, és sok mindennel egyetértek, amit mond.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



De baszomalássan pontosan ezt mondom én is. :D Csak mondjuk ez 3-4 éve simán a semmibe fulladt volna, most viszont minden létező dologból hatalmas ügyet kell csinálni. Csodálatos példa a BBC digital blackface faszsága pár héttel ezelőttről ami mondjuk pont nem jött be, de a mentalitás ami mögötte van szvsz borzalmasan undorító. Mindenki triggerelődik mindenen, egy kicsit sarkosított poént nem lehet mondani már jóformán sehol, mert valaki tuti besérül rajta (ebbe már én is belesétáltam, de ez nem ide tartozik).

Abban persze egyetértek, hogy tőle így ebben a formában most ez hatalmas tökönlövés volt nem csak saját maga, de elég sok ember részére. Csak érdekes belegondolni, hogy pár éve ebből nem lett volna semmi valószínűleg.



Hát akinek 1hét alatt 3 milliós nézettsége van annak bizony oda kellene figyelnie ilyen dolgokra.
(White man shouldnt say N word in shows)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=G39AJrNlWw4

(When Can White People Say Niggah)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=qPDetBACaU0

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Harvy666 írta: foleg hogy kb 2 masodperccel kesobb mondott egy sorryt és atjavitotta fucking asshole-á

Sokat nem javított a helyzeten ...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



akkor már ez se maradjon ki...
rwurl=https://youtu.be/VaBNCBXwiN8

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Ehhez az egészhez annyi hozzáfűznivalóm van, hogy haver szamojédjának konkréten Nigger a neve.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



LoL :D . Mondjuk nem tudom egyébként, hogy ez egy érintettnek is vicces-e. Mármint ugye tuti, hogy a feketéknek is vannak fehér vicceik, amit ha elsütnek egyeseknek lehet sértő, de szerintem ez is emberfüggő inkább. Viszont ha van olyan akit nem zavar, és van olyan is akit igen, még mindig az a járhatóbb megoldás, hogy egyáltalán ne legyen N words showkban, és erre oda is kellene az érintetteknek figyelniük.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Számomra tök fura, hogy bizonyos óceán túlpartján élő emberek mesterségesen kreált problémáiról folytattok parázs vitát.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mármint ugye tuti, hogy a feketéknek is vannak fehér vicceik, amit ha elsütnek egyeseknek lehet sértő, de szerintem ez is emberfüggő inkább.

Szerintem nincs olyan fehérekkel szembeni rasszista vicc, amivel meg lehet sérteni egy fehér embert. :D Vonsz egy vállat, kiröhögöd, mert egyszerűen nincsenek olyan történelmi sérelmeink, amikkel igazán be lehetne találni minket. Kb. olyan dolgokat lehet ellenünk felhozni, hogy mennyi mindenkit nyomorítottunk meg meg irtottunk ki, de ez is egy olyan dolog, hogy ha büszkék nem is vagyunk rá, de meg sem sértődünk azon, ha felhozzák.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



De baszomalássan pontosan ezt mondom én is. :D

Azt vágom, csak pont ezért furcsa volt látni a kommented elejét. A Compo Santo is azt mondta pl., hogy ők értik, hogy ez véletlen, de az ő játékukon akkor se keressen pénzt Pewdiepie.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Vajk írta: Számomra tök fura, hogy bizonyos óceán túlpartján élő emberek mesterségesen kreált problémáiról folytattok parázs vitát.

Ha van egy Youtube-csatorna, amit bírsz, és aminek a későbbiekben a Youtube valamilyen szigorítása miatt kell lehúznia a rolót, akkor majd nem lesz fura. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Senki nem fogja szerintem eltiltani a publikálástól, max nem lesz annyi szponzora.

Anno Yahtzee is elsütött egy lazy niggas poént egyik videója végén, köszöni jól van azóta is.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jó hát a Campo Santo igazából elmehet a (már elnézést) büdös picsába igazából. Ahogy írtam, érdekes módon a zsidós balhéja nem zavarta őket, pedig az akkor volt mikor kijött a Firewatch. Biztos a kvázi ingyen reklám akkor nagyon jól esett. Plusz ez még mindig ott virít a weblapjukon:
rwurl=http://i.imgur.com/ar7cx1J.png

Ezek után most nekiáll DMCA-zni meg buzdítani mindenkit ugyanerre a viselkedésre? Hányinger az egész szvsz bármennyire elítélendő amit ez az idióta csinált most.



Ez annyira jelentéktelen botrány, hogy tiltakozásból arra, hogy ügyet csináltak belőle, egyetlen cikkre se klikkeltem, pedig sok helyen bele lehetett botlani a témába.

Gondolom megérezték ezt az érintett sajtóorgánumok, és a jövőben meggondolják a lufibotrányok dagasztását, inkább több katasztrófavideót tesznek ki Irmáról, mert a káröröm a legszebb öröm hogy elfogjon az együttérzés és a részvét a bajba jutottakért.



Ja, szerintem is aggályos lépés, mondjuk azt nem hiszem, hogy ez elindítana bármilyen trendet is. Sterling mondja pl., hogy ez akkor lenne gáz, ha PDP perre menne és veszítene... hát, szerintem nem veszítene, de nem is menne perre. Nyilván jogilag rá lehetne erőltetni a dologra, hogy nem vonatkozik rá a fair use doktrína, de az nem annyira konkrét, mint aminek tűnik, főleg ezen a jogterületen nem, és főleg nem Amerikában. A gyakorlat az, hogy a sztrímerek sztrímelnek, ebből pedig pénzt keresnek, ez már egy teljesen kialakult dolog, és ezekkel nem szokott szembemenni a jog = védi a fair use doktrína.

Másrészt meg a Campo Santo egy kicsi indie fejlesztő, PewDiePie meg szvsz tökre leszarja, hogy néhány régi videóján már nem keres pénzt. A gond inkább azzal van, hogy akkor most megint csinál majd valamit a Youtube, és ha a Youtube csinál valamit, abból nem szokott sok jó kisülni.

Mastodon:

Ez annyira jelentéktelen botrány, hogy tiltakozásból arra, hogy ügyet csináltak belőle, egyetlen cikkre se klikkeltem, pedig sok helyen bele lehetett botlani a témába.

Így kezdődnek a megalapozott vélemények. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!