Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


A narcisztikus szemelyiseg ugyanolyan mestersegesen kitalalt kamufogalom, mint a homofobia. Az egyenlosegre elvezo libero banda termeke mindketto. Aki kulonbbnek erzi magat masoknal azt el kell tiporni, ra kell aggatni h mentalis problemai vannak...es mondja valaki h a kommunizmus halott! Aki nem szeret valamit, pl homoszexualisokat bamulni, azt egybol meg kell belyegezni h homofob. De van egy rossz hirem, ennek a vilagnak szep lassan vege lesz.



Aki kulonbbnek erzi magat masoknal azt el kell tiporni

Dehogy kell eltiporni, annak van szüksége segítségre, akinél ez beteges. A nárcisztikus személyiségzavar viszonylag csúnya sztori, és nem is feltétlenül azért alakul ki, mint a sima nárcizmus.

Te pl. egyértelműen baromi keveset gondolsz magadról, emiatt meg keletkezett benned egy szégyenérzet önmagaddal kapcsolatban, amit a nárcizmusnak megfelelő viselkedéssel kompenzálsz. A vaknak is egyértelmű.

Szerk: Egyébként még ezt az utóbbit is lehet egészségesen csinálni, a gond nálad inkább ott van, hogy már a tévképzetek és a képzelgések felé nyúlsz. Ha összehasonlítalak a régi Mokennel, aki csak egy magát fényező kisgyerek volt, és legrosszabb pillanataiban max a HW-t akarta megvenni, akkor azt látom, hogy egyre lejjebb csúszol. Ha így folytatod, 40 éves korodra be fogsz kattanni és kezet foghatsz egy másik híres joghallgatóval, Somogyi Ábellel.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Eljátszottam a gondolatkísérlettel, mi lenne, ha egy jó nagyot lebasznék az asszonynak néha, amikor ez valóban megfordul a fejemben. Nem hiszem, hogy sok jóra vezetne a kapcsolatunkat nézve, de a legnagyobb gond, hogy nekem sem esne jól már abban a pillanatban, hogy megtettem. Később pedig furdalna a dolog, és hosszan kísértene, akár olyan esetekben, amikor tudom, hogy megbánthattam valakit, pedig elkerülhető lett volna...

A tömegből való kitűnés meg olyan dolog, hogy dolgozni kell érte, nem velünk született jog. A legtöbb idióta zseninek gondolja magát, aztán ugye... Ha valóban kiemelkedsz a tömegből, azt holmi okoskodással bizonygatni kontra produktív - előbb röhögnek ki.
Meg kell dolgozni érte; alkotni kell valami maradandót, vagy ha már nem is vagy egy kifejezett alkotó, el kell érni valami megfoghatót (posztot, megkeresett vagyont, stb szerk: és mielőtt még valaki beleköt, hogy milyen materialista világkép ez, természetesen, ezzel párhuzamosan még tök jó fej is vagy, min pl... Louis Armstrong!), ami kiemel az átlagból. Ilyenekkel már lehet példálózni, ha valóban így van. Addig azonban... Hogyan is jellemezte az embereket Tájler a Harcosok Klubjában?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Moken írta: De van egy rossz hirem, ennek a vilagnak szep lassan vege lesz.

Na, meselj! Megeszed elolunk az osszes fenyt, vagy mik a terveid?



Miért gondolnék keveset magamról? Én teljesen tisztában vagyok saját magammal, minden hibámmal és gyengeségemmel együtt. Inkább az a probléma, hogy egyesek alap nélkül gondolnak túl sokat magukról.



e, de a legnagyobb gond, hogy nekem sem esne jól már abban a pillanatban, hogy megtettem. Később pedig furdalna a dolog, és hosszan kísértene, akár olyan esetekben, amikor tudom, hogy megbánthattam valakit, pedig elkerülhető lett volna...

de azért szétkefélni a csajokat Japánban nem okozott nagy lelkifurdit az a lényeg :D

el kell érni valami megfoghatót (posztot, megkeresett vagyont, stb), ami kiemel az átlagból.

Hány embernek van az országban S500? Nem 20 éves és nem a banknak... A köztudatban 2. legelitebb (számomra nem az, én millió más szakot sokkal többre tartok, de ezt már sokszor elmondtam) szakot végeztem, a legmagasabb minősítéssel. Ez átlagban 130ból 10 embernek jön össze egy adott évfolyamon. De itt azzal jön valami random ember, hogy anyámmal lakok egy panelben :D Vagy te ilyen multimilliárdos szintre gondoltál? Ez egy baromság, nem a vagyon meg a posztok számítanak. Hány meg hány igazi miller van akik amúgy full világtalanok, csak pont kitalálta, hogy a kínaiaknak milyen borsót kell termeszteni és azóta óriásiban van. Itt az a baj, hogy az RW-n senki sem akarja elismerni, hogy nincs igaza, és én tudom, hogy nekem igazam van, mert tapasztalatból beszélek, sokkal jobban átlátom a dolgokat, de hiába érvelek logikusan a sok lelkiszegény képtelen felfogni. Hány meg hány olyan van, hogy írok valamit, 3 idióta nekem áll és kiröhög, hogy ilyen baromságot csak én tudok írni, aztán hirtelen jönnek az arcok sorba, hogy "el sem hiszem, hogy ezt kell mondanom, de Mokennek igaza van"...



miert akarsz megutni olyan valakit, aki szerinted is gyengebb nalad? nem tul elegans
es meg egy batyuska/ocsike/apuci nem vagott pofan, miutan a lanyat elverted?

Parizer forever.


Boz képe
Boz

A köztudatban 2. legelitebb (számomra nem az, én millió más szakot sokkal többre tartok, de ezt már sokszor elmondtam) szakot végeztem, a legmagasabb minősítéssel.

Áh, itt már majdnem ráharaptam a csalira én is, ügyes.

Éljenek a videojátékok!



én nem vertem el, és nem is akarok elverni senkit, de haveromékkal volt, hogy a csaj apja elbeszélgetett :D Egy (vagy a buszos esetben 2) pofon még nem hiszem, hogy az elverés fogalmába tartozna. Vagy csak rálökni a kanapéra vagy megragadni a kezét.
Most ez csak a saját elméletem, de szerintem Szökkenő hülyeséget beszélt azzal, hogy egy pofon nem józanítja ki a hisztérikus állapotban lévő nőt. Szerintem ez egy evolúciós ösztön. Az állatvilágban is számtalan példa van rá. Aki foglalkozott állatok viselkedésével tudja, hogy a csimpánzoknál vagy az oroszlánoknál elég a hímnek egy mozdulat és a nőstény azonnal felveszi a meghunyászkodó, alárendelt pozíciót (oroszlán pl. hátára fekszik, 4 lába a levegőben). Szerintem ez az embereknél is így van. Régen, a civilizációk hajnalán egy 10ed olyan hisztiért amit ma levág bármely nő, instant agyonverte a férfi. A nők ebben az állapotban egyszerűen megfeledkeznek magukról, és nem mérlegelik, hogy a férfi a fizikálisan domináns. Akármennyire is modern társadalom vagyunk, a fizikai erőszak mindig is ott lebeg az ember felett, mint akaratérvényesítési eszköz vagy valami hasonló. Nem véletlen van az, hogy sok országban még a parlamenti képviselők is összeverekednek, amikor már egyértelmű, hogy észérvekkel nem lehet hova jutni. De szerintem pár ügyfélszolgálaton se sok szokta elválasztani az ügyfeleket ettől :D Na szóval a nőknél ezért lehet kialakult ez az ösztön, hogy tudják, hogy hol a határ ameddig elmehetnek. És amikor a férfi erőszakot alkalmaz velük szemben, ez az ösztön bekapcsol, mert onnantól ők csak veszíthetnek. Azért manapság is sokan szereznek súlyos sérülést vagy halnak meg párkapcsolati erőszak következtében. Tehát egyáltalán nem egy kihalt "szokásról" beszélünk.



jah és még valami. Én sose szóltam be senkinek, hogy hol lakik, milyen körülmények között él, anyával lakik-e vagy ilyesmi. Sose süllyednék erre a szintre. Jó egyszer talán Holdennek beszóltam a Fast and Furious miatt, hogy biztos valami telepi ladahuszár :D, de ott teljesen más volt a lényeg, meg nem is gondoltam komolyan, ellenben az ilyen emberekkel, mint progabe.



Valószínűleg ha olyan jó keresztény lennél, mint amilyennek néhanapján vallod magadat, akkor már eljutottál volna addig a teológiai meggyőződésig, hogy az ember nem állat (ugye pont ezért fújnak a keresztények a mai napig a darwinizmusra). Az állatvilágot csak nyomokban lehet összevetni az emberiséggel, szóval elég nagy hülyeségnek hat az, hogy te az oroszlánokkal akarod megindokolni azt, hogy miért lehet jogos a nők elleni erőszak.

Egyébként abban közelítőleg igazad van, hogy "jogos" lehet, csak pont az választja el a férfit az állattól, hogy nem teszi meg. Ahogyan Vajk is mondta, az embernek néhanapján eszébe jut az, hogy "úristen, de lekevernék neki egyet", csak közben meg az evolúcióban eljutottál már odáig, hogy mégsem teszed meg. Aki megteszi, az annyit is ér.

Azt meg nézzük azért meg, hogy általában milyen országokban bunyózik a parlament. Nem hiszem, hogy a keleti primitívség bármihez is mérce vagy érv lehet, és még ha magyar példákat keresünk, akkor is elég könnyű belátni, hogy pl. nem Csintalan megverői lettek az érvelés nagymesterei az utókor számára.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



De miért ne tenné meg a férfi, ha tudja h igaza van és a nő már elviselhetetlen? Ha egy nő olyan szintre süllyed, h ehhez kell folyamodni, azzal pont ő az aki elvesziti azt a méltóságot amiből egyébként az előjogai fakadnak. Amikor egy nő kikel magából az pont a visszafejlodes az emberből az allatba. Ha meg azért kap pofont, mert mással kavart, akkor még nem nő, hanem kurva.



De miért ne tenné meg a férfi, ha tudja h igaza van és a nő már elviselhetetlen?

Mert az alattad van, az nem férfias viselkedés... másrészt meg ha rendszeresen azon filózol, hogy meg kéne ütni a nődet, akkor valószínűleg nem ő lett neked szánva.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én végig altalanossagban beszéltem, hogy maga az elv hülyeség, hogy not nem utunk meg semmilyen esetben sem. Ez alapján, altalanossagban véve a második mondatoddal én is egyetértek. De van aki sajnos kifogja az ilyeneket :D nekem legutóbbi barátnőm pont, h konfliktus kerülő volt, vagyis inkább mondjuk úgy, hogy imádott konfliktust generálni, de vitatkozni már nem, és inkább elvonult, meg nem vette fel telót. Na ezt gyűlöltem :D



Wow, srácok, tegnap déltől, ma hajnali ~3ig toltátok. Imádom, amikor az emberek ilyen sok figyelmet fordítanak a másikra :D



Choose your next words with excpetional care!



oh dude, elfaradtam benned. nincsennek erveid, nincsen tapasztalatod szinte semmiben az eletben. mesevilagban elsz es rajtad kivul minenki luzer.
egyel fenyt.:)

"okey-dokey!"



Kéne egy Szájtépés topik, és az utolsó 3-4 oldalt betolni oda.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.




De miért ne tenné meg a férfi, ha tudja h igaza van és a nő már elviselhetetlen?

mert nem bantok nalam nagysagrenddel gyengebbet?
(azert fura, hogy te mind kepzett jogalkalmazo, ennyire sz@rsz a "bibliadra")

es vannak mas modszerek egy indulatos no lehiggasztasara

Parizer forever.



Ha meg azért kap pofont, mert mással kavart, akkor még nem nő, hanem kurva.

latod, meg az exnejem se vertem pofan

Parizer forever.



Srácok, engedjétek már el! Amíg van olyan, aki bekapja a horgot, addig tolni fogja.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



latod, meg az exnejem se vertem pofan

Az ember, aki kiállta a Thunderdome-ot! :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=dq4aOaDXIfY

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Leírtam, hogy szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy ki a gyengébb. Egyszerűen olyan ez a nőknél, mint a kiscicaknal amikor az anyamacska cipeli őket a hatuknal fogva, ahogy megragadja őket azon a bizonyos ponton leblokkolnak. Az ilyen elvek egyszerűen baromsagok. Mert az, hogy a férfi megy előre az étteremben, meg kihuzzuk a széket, nem ülünk le mielőtt a nő leulne, nem beszélünk csúnyán nő előtt, stb. ezek rendben vannak, én is betartom az összes ilyet, mert tisztelem a nőt aki velem van. De az, h kijelentjuk, h nem lehet adni egy pofont a nőnek semmilyen helyzetben olyan, mintha azt mondanánk, h ha el van törve a lábad, akkor is te húzd ki a széket a nőnek...



Tökéletes úriember vagy.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Egyébként az vagyok, és pont ezért értené meg a nőm, ha kapna egyet, hiszen tudja, hogy ott már komolyan elvetette a sulykot.


CJ képe
CJ

Akkor én viszont paraszt vagyok, mivel nem tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor már megütnék nőt. Biztos lenne olyan, nem zárom ki... de visszatudnám fogni magam.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Én megértelek.

rwurl=http://pin.it/7yLe84a

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Pedig niggak nem arról híresek, hogy finoman bannanak a nőkkel :D mondjuk nálatok tényleg benne van a pakliban, hogy kaptok is :D jó nagydarab feka nőkkel már én se Szívesen szórakoznék :D


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!