Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Csak trollkodsz ugye?


CJ képe
CJ

Nem.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



mondjuk en egyetlen GotG kepregenyt sem olvastam, sorozatkent meg plane nem tudnam meg itelni (a masodik valoban gyengebb mint az elso) de az elso GotG film nallam bekerult az orok kedvencek kategoriaba.

"okey-dokey!"


CJ képe
CJ

Tökre érthető ha valakinek bejött, haveromnak is kedvence.
Azért szóltam hozzá, mert egy képregényfilmnek felróni, hogy gyerekes...hát ok.
A másik meg az, hogy eddig az volt a baj a Pókember filmekkel, hogy nem tinédzser korában veszi fel a történetet.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



A legnagyobb probléma persze az, hogy kurva jó az új Pókember film, ti meg elmondtátok minden szarnak már jó előre, és most nehéz ebből kikeveredni. Nagyjából le sem szartam, nulla reményt fűzve hozzá, de sikerült kétszer is megnézni moziban, annyira fasza lett.

Respect is not given. It's taken.



jahogyja.
hat a zuj pokembert meg nem lattam-mondjuk nekem nagyon bejott a civil war alapjan a kiskolok koncept. majd meglassuk...

"okey-dokey!"



Szerintem nem volt elmondva minden szarnak elore es most sincs agyon fikazva.
Tenyleg nagyon jo film, mukodik minden szinten. Meg a fogenya is teljesen emberi, ami latjuk, mennyire jot tesz egy ilyen filmnek. Tippre tiz evig megint nem lesz ilyen, foleg mert kettot is kaptunk az elmult evekben (ugyebar a CA3-ban sem vilagot kellett megmenteni)

Szoval ami benne van, azzal nincsenek bajok, sot. Nekem egy aprocska valami hianyzott csak belole, de en ilyen napokat elek, Baby Driverrel is ez volt a problemam. De ettol meg mindketto tobbszor nezos es megerdemlik a fanfart, jo filmek



Pedig Joda szépen levezette amott, hogy hiába 10/10 most, ez biza 3/10 lesz kerek két év múlva..

Trolololol



Megnyugodnál? Jézusom....

Én pl semmiképp nem mondtam el minden szarnak előre, vártam, mert alapvetően csípem a pókmajmot és tisztességgel végigseggeltem az előző részeit is a folyamatos csalódások ellenére is. Tom gyereket magasan a legjobbnak tartottam a szerepre már a Civil Waros szereplése után is. A trailer is tök jó volt ehhez, nem is értelek. Vagy ennyire fáj, hogy van aki szerint jó, de így is csak erős közepes a film, mert az égvilágon semmi kiemelkedő nincs benne, de ettől eltekintve egy jó munka? Ennyire kirívó dolog már ha valami csak szimplán "jó" nem pedig "OMG10/10HURRDURR6SZORMOZIBANNÉZŐS". Örülök, hogy neked ennyire tetszik, ügyes vagy nagyon, hogy megnézted kétszer, de kérlek ne adj olyat a számba amit rohadtul nem mondtam, mert azzal csak felesleges vitát generálsz aminek nincs értelme.



Holden Caulfield írta: A legnagyobb probléma persze az, hogy kurva jó az új Pókember film, ti meg elmondtátok minden szarnak már jó előre, és most nehéz ebből kikeveredni. Nagyjából le sem szartam, nulla reményt fűzve hozzá, de sikerült kétszer is megnézni moziban, annyira fasza lett.

Mutass egyetlen olyan bejegyzést, én nem találtam, és nem is emlékszem. Egyedül a "Stark adja a ruhát" téma volt egy körben csócsálva. Időnként vicces, hogy torzul a múltról alkotott kép, és ez még nem is olyan távoli.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Moken írta: Nem lehet h kezd kifulladni az egesz kepregenyfilm ipar?

Igen, pont ezt igazolja az általad bukásnak elkönyvelt WW is, ahogy szép lassan a legtöbbet hozó dceu film lett belőle és még mindig adják a mozik:)



Imádom, h a WW kapcsán állandóan a boxoffice számokkal szopkodjatok körbe magatokat, holott a nyitohetvegeje nem is volt semmi különös, jelenleg még 40 millaval hozott többet, mint a Suicide Squad... De én elsősorban a minőségre és a nézőre gyakorolt hatásra gondoltam. Annyira egykaptafa volt már az összes, főleg a Marvel filmek, hogy már szinte fapofaval nézi meg az ember őket, csak azért, mert "kötelező". Ugyanez volt a történelmi háborús filmekkel is vagy a 2. Vhs FPSekkel, stb. A mozi trendek sem tartanak örökké, és már nagyon régóta jönnek futoszalagon ezek a filmek.



Annyira vicces, mikor letagadod és másokra vetíted azokat a hülyeségeket, amiket te spammelsz be állandóan:)
Egyébként nem szégyen, ha nem érted ezt a boxoffice dolgot, nyugodtan kérdezhetsz:)



Te komolyan a boxofficeszal érvelsz amellett, hogy nem tudnak már semmi újat mutatni a kepregenyfilmek a nézőknek? Szerinted véletlen, h milyen új rendezőket és stílusokat hoznak be BP, WW, T:R, Batgirl, stbhez? A jelenlegi format szvsz igenis kezd kifulladni, és reméljük, hogy csak a format és nem a műfaj.



Értem mire gondolsz és így, hogy lassan 10 év telt el az első Iron Man óta lassan tényleg eljutunk oda amit vízionálsz, de szerintem még nem vagyunk ott. Hál'istennek azért vannak ilyen kis különcködős gyöngyszemek amik frissen tartják a dolgot.



Ilyen szempontból kezd kifulladni igen, de amúgy meg éppen, hogy most lépnek rá a gázpedálra és tapossák keményen. Ömlenek a képregényből készült mozifilmek és egyre csak több lesz.



Erre kíváncsi lettem, szóval megnéztem és lol: az amcsiknál 40 milkóval többet keresett a WW, mint a BvS, ami fantörpikus (többet nem látjuk Snydert DC-filmet rendezni, erre most mernék fogadni), és egy amcsi stúdiónál nyilván az a legfontosabb adat, de azért világszinten még van egy több mint 100 milliós lemaradás.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nekem pl. a Doctor Strange kifejezetten tetszett, de emlékszem itt RW-n nagyon sokan úgy voltak vele, hogy "mehh, már megint a szokásos eredettörténet a bevált sablonok szerint". A GotG-t imádtam, de a 2. rész trailere már abszolút nem hozott lázba, meg se néztem. És vannak ismerőseim akiket már alig lehet elráncigálni a képregényfilmekre, mert annyira elegük van belőle. Én nem azt mondom, hogy be fog dőlni az egész, mert anyagilag továbbra is sikeresek, de szerintem pont jókor fog jönni a váltás, amikor kifut az eredeti Avengers gárda. DC-nél valahogy frissebbnek érzem még mindig az univerzumot, de szerintem ez a karakterek miatt van. Egy Batman, Superman, Flash szinte megunhatatlan, annyira zseniálisak.



De pl. a WW-nél nem lehet benne a sikerben, hogy a BvS-ben Snyder nagyon jól hozta be a karaktert? Ő fedezte fel Gadot, nem? Vagy a Justice League lázat sem venném ki az elméletből.



Justice Leauge-láz? Hol látsz te ilyet? Ami van, azt leginkább Justice League: Félelem és reszketésnek nevezném, amin talán a WW enyhített most valamennyit.

Egyébként meg igen, Snyder casting, Snyder producerség stb, szóval van ebben érdeme neki is, de biztos vagyok benne, hogy ezentúl már csak a producerek között látjuk a nevét.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Van BvS bossfightban egy 1 másodperces jelenet, amikor Dianat nekilöki izomból Doomsday valami betondarabnak. Diana erre nem megrémül vagy megtorpan a fájdalomtól, hanem dob egy ilyen apró "Na ezt már szeretem!" mosolyt. Na ez az egyetlen másodperc többet elmondott nekem WW harcos lényéből, mint az egész önálló filmje a két és fél óra alatt. És ez a snyderi zsenialitás, hogy tényleg minden egyes képkocka úgy van megkomponálva, hogy az epic faktor kiakadjon. Nekem nagyon hiányozna a DC filmekből ez, ahogy WW filmből hiányzott is. Nyilván hülyeség, de szerintem az lenne a legideálisabb, ha minden filmhez találnának egy jó történetmesélő rendezőt, az akciójeleneteket viszont odaadnák Snydernek :D



oké látom megint adod a hülyét:)
te kezdtél el érvelni a boxoffice-al totál hibásan, én csak rámutattam, hogy nem tudsz számolni...



Nem vagyok kifejezetten kockafejű keményvonalas anime néző, de azért elég sok mindent néztem elég régóta ... Viszont a GitS univerzumban a különböző manga és anime adaptációkban szerintem pont a szereplők fele nézett ki csak japánnak, akik a mozi filmben is. Erre így konkrétan nem volt utalás nagyon egyikben sem, hogy miért. Szóval itt nem érzem annyira azt a whitewashing témát, mint teszem azt a az új Death Note esetén. De ha ez zavar is majd bármi megtekintésében, nem ettől teszem függővé, hogy az jó vagy rossz szerintem.

Ghost in the Shell 2017
Hát ez amolyan jó kis iparos munka, volt néhány olyan változtatás ami idegesített benne dramaturgia meg logika okán, de a nagyobbik része mentette az egészet.

ShowHide spoiler #

Aramaki karakteréből elbírtam volna picit többet, bár az eredeti művekből is inkább a cselekedeteiből derült ki mennyire fontos neki a csapata, mint sem szavakból. A többi karakter viszont túlságosan háttérbe szorult, ha valaha lenne következő része a filmnek, azért adhatnának több teret nekik. De ha jósolnom kell, akkor nem lesz.

10/7



Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Majmok bolygója: Háború

A legnagyobb jóindulattal ültem be a trilógia záró (?) darabjára, de sajnos csalódtam. A sok kisebb-nagyobb dramaturgiai baki még talán nem okozott volna gondot, de hosszú, rettenetesen hosszú. A több mint két órás filmből simán ki lehetett volna vágni legalább 40 percet, és máris kellemesebb lett volna a végeredmény. Azt pedig kikérem magamnak, amikor a történések hátterét az egyik szereplő szájába adott monológból kell megtudnom. Nagyon amatőr megoldás. A filmet igazság szerint a csúcsra járatott, világszínvonalú CGI menti meg. Arra persze adtak. Annyira, hogy nem tudtam kiverni a fejemből, hogy ez a film csupán egy nagy költségvetésű referenciafilmje a Wetának. Szőranimáció? Hatalmas, kifejező szemek? Tökéletes motion capture és fizika? Ember-CGI karakter interakció? Pipa és pipa. De azt azért ne kelljen egy film előnyeként felsorolni, hogy az ember a történet helyett inkább arra figyel, hogy a majmok milyen eszelősen jól néznek ki. Kihagyott ziccer lett ez is, sokkal többet ki lehetett volna hozni az egészből. A zene viszont szuper! Azt majd magában is hallgatni fogom. A 3D viszont szokás szerint felesleges.

Erős közepes, de csak azért mert bírom ezt a frencsájzt. Felesleges moziba menni miatta.



Gits:

meh

La la land:

9/10, emma stone mintha szebb lett volna úgy emlékszem

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Meh? Why?

Emma külseje tenyleg fura LLL-ben, de szerintem direkt van így. Ha azt nézem valóban itt a legkevésbé dekoratív az összes filmje közül, mégis totál belezugtam a film végére. Van az a rész amikor megy a meghallgatásra és mindenki ugyanolyan cuccban van, ott olyan volt, mintha tényleg mindenki szebb lenne nála. A szobatarsai is. De a végén utal is erre, hogy mindenki szebb meg jobb nála úgy érzi és elege van.



Szerintem lehetett volna több filozófiai boncolgatás benne (mint az eredetiben) a hajós részen főleg.
A ghost meg a shell szó használata már engem is kezdett felbaszni old sport :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



War for the Planet of the Apes
A trilógiából nekem ez tetszett a legjobban. A sztori nem hibátlan, de itt éreztem azt is a legjobbnak a hibái ellenére. A karakterek is bejöttek. Tetszett, hogy nem mentek le a kiszámíthatóság rögös útján és tudott új dolgot mutatni. A visszakacsintgatás az eredetire is jópofa volt. A Weta meg már most készítheti a helyet a VFX Oscar-nak. Jó lezárása lett a sztorinak, remélem nem folytatják.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!