Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Így van. Ezek jó önismerettel rendelkező nők, akik tisztában vannak vele, hogy milyen a női természet, hogy amikor az érzelmek átveszik a hatalmat az észérvek felett, akkor te mondhatsz nekik bármit, úgyse fogják fel. De ha kap egy pofont, akkor azonnal észhez tér. Itt nyilván nem napi szinten van erről szó, hanem évente, több évente, nyilván nője válogatja. Az intelligens nő utólag elismeri, hogy a férfinak volt igaza és nem okoz ezért benne semmilyen traumát a pofon. Százszor rosszabb dolgokat csinálhat egy férfi ennél egy nő számára. Ha egy férfi közönséges, igénytelen, büdös, tohonya, lusta, nemtörődöm azt sokkal jobban taccsra vág egy kapcsolatot, mint egy józanító pofon. És ahogy haladunk lefelé a ranglétrán úgy lesz egyre rosszabb a dolog, hiszen ott már eleve tudják a nők, hogy benne van a pakliban, hogy egy buta agresszív férfival jönnek össze, de bevállalják így is. Akkor meg magukra vessenek.



Miért magázod Attilát?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Annyira, de annyira biztos vagyok benne, hogy te anyaddal elsz valami panelban :D

Latom megint megartott a meleg. Nem baj, levagjak makd a felso szintet, jobb lesz!




ezzel csak magadat égeted be, hogy mennyire közöd nincs a dolgokhoz :D Nem is csodálom amúgy, hogy állandóan habzószájjal szitkozódsz a Prolitika topicban, mert most már látom, hogy az összes indulatod az irigységből fakad és nem tudod elfogadni, hogy vannak sikeresebb emberek nálad, akik jól boldogulnak a mostani Magyarországon is.



A fizikai erőszaknál sokkal hatásosabb a lelki terror :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


CJ képe
CJ

Abban a nők a profik... :)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



En egetem magam, igy van! :D



Ezek jó önismerettel rendelkező nők, akik tisztában vannak vele, hogy milyen a női természet, hogy amikor az érzelmek átveszik a hatalmat az észérvek felett, akkor te mondhatsz nekik bármit, úgyse fogják fel. De ha kap egy pofont, akkor azonnal észhez tér.

Dafaq \o/ Szerinted egy nőnél ha az érzelmek átveszik a józan ész feletti uralmat egy pofon helyre rakja???? Ha úgy igazán elborul a nő esze szerinted segít??? Láttál már igazán elborult nőt? Azon fogja magát még jobban felhúzni.
Egy jó önismerettel rendelkező, intelligens nőnek meg elég ha annyit mondasz: "elég legyen" és rá fog jönni, hogy hülye volt. Nem kell rögtön leverni neki egy büdös nagy pofont.

Jogos hogy vannak idióták, de mind a két nem esetében. Ez nem feminizmus kérdése. Értelmes ember nem pofozgatja a párját.



Egyre betegebb ez a topik, javaslom tiltsuk ki pár hétre Zaxxot a biztonság kedvéért, ahogyan az ilyenkor már csak lenni szokott :'D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Moken írta: De ha kap egy pofont, akkor azonnal észhez tér.

De akkor ez visszafelé is kell, hogy működjön. Te mit szólnál ha néha szájba verne a barátnőd, hogy észhez térítsen?



"Társadalmi kísérlet" ez, kezeljétek a helyén! ;)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Haha hány csaj támadt már nekem :D én imádom :D de egyébként ezzel kezdtem, hogy rengeteg ilyen van, ahol a méla férfit bantalmazza a nője, és azokrol nem esik szó. Én tipikusan olyan vagyok, hogy imádom felhuzni a barátnőim agyát, kihozni őket a sodrukbol, és nagyon élvezem amikor már nem tudnak mit kezdeni velem :D utána olyan jó a "bekules" folyamata, amikor kimagyarazom a tetteimet és a végén már azt érem el, hogy ők erezzenek bűntudatot :D számomra a szex mellett ez a kapcsolat legszorakoztatobb része :D



Nincs is jobb, mint az összeveszés utáni békülős pofozkodás.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Theo Papánál valamit nagyon elbasztak.
Két fiókom van, egyik irodai, egyik otthoni címmel. Direkt megnéztem, hogy az itthonira rendeljek, még a visszaigazoló levelet is megnéztem, hogy jó-e a cím, mert pár napja Pizza Fortétől rossz helyre ment.

Most hívott a futár. Hát nem kurvára a rossz címre vitték ki?!?!? Hogy a kurvaéletbe tudják két KÜLÖN fiók címét összekeverni?!?!
Persze ez is akkor történik csak meg, amikor előre kártyával fizet az ember.



De csak ha másnap dicsekedhetsz vele a buszon.



Náluk ez rendszeres, évek óta fennálló baki. Pl. nálunk melóhelyen a netpincéren 3 külön cím van megadva a fiókon és rendszeresen előfordul az, hogy 13. kerületbe rendelünk és a 11-be viszi a futár (ott is van iroda).

Nem elég, hogy viszonylag sok idő míg kihozzák, de még szar címre is. Volt már, hogy 3 órát vártam ebédre. Persze mikor felhívom őket, akkor mindig arra hivatkoznak, hogy a Netpincér rendszere a szar és onnan kapnak rossz címet.

Ezt kiküszöbölvén már a megjegyzésbe is beírjuk a nevet-címet, de ennek ellenére elkúrják. :D
Utóbbi időben ezért is hanyagoldjuk őket, pedig van 10% kedvezményünk is, mert nagyon régóta rendelünk már tőlük. :(



nana. villamoson. esetleg az eszkortnak



Moken
3 jogász, egy orvos :)

azert varjak a pofont, hogy utana a sz@rt is kipereljek a balfekbol :P

Parizer forever.



szerencsere az en kornyezetemben nincsennek ilyen magas onertekelessel megaldott diplomas nok, akik szerint egy par pofon belefer a kapcsolatba.

nekem is mar csak volt szerencsere
mondjuk en kaptam a pofont :)

Parizer forever.



pedig pont a gyereknel latom, es szerintem csajnal is ez mukodik, hogy ha elszall az agya higgadtnak kell maradni + ki kell rantani a megszokott hiszti viselkedesmintabol (nem pofonnal :P)

Parizer forever.



A fizikai erőszaknál sokkal hatásosabb a lelki terror :D

az a nok fegyvere

Parizer forever.



Te mit szólnál ha néha szájba verne a barátnőd, hogy észhez térítsen?

csak rohogtem es lefogtam a kezet :)
ha valakinek ennyire szar a szocializacioja, azzal mit kezdjen az ember? :)

Parizer forever.



Moken írta: Haha hány csaj támadt már nekem :D én imádom :D de egyébként ezzel kezdtem, hogy rengeteg ilyen van, ahol a méla férfit bantalmazza a nője, és azokrol nem esik szó. Én tipikusan olyan vagyok, hogy imádom felhuzni a barátnőim agyát, kihozni őket a sodrukbol, és nagyon élvezem amikor már nem tudnak mit kezdeni velem :D utána olyan jó a "bekules" folyamata, amikor kimagyarazom a tetteimet és a végén már azt érem el, hogy ők erezzenek bűntudatot :D számomra a szex mellett ez a kapcsolat legszorakoztatobb része :D

Ezt a kommentet elküldtem egy nő ismerősömnek. Idézném:

"Biztos vmi kis mesélő hazudozó."

Egy kommentből levágni a teljes Moken-jelenséget (na persze nem mondanám, hogy bonyolult :D)... a női emberismeret döfi.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


CJ képe
CJ

Kérdés, hogy escortnak küldted-e el?
rwurl=http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/242/983/979.jpg

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Fake news. Állj be progabe mögé a sorba :D ha meg igaz, akkor a csajnak nyilván rosszul esett vagy csak nem találkozott még olyan férfival aki jól meg tudja baszni.



És én vagyok a pszichopata. :D

Egyébként ez a fake news honnan jött? "Nem, Zaxxnak nem lehet női ismerőse, én akarom elvenni a szüzességét!" :DD

Állj be progabe mögé a sorba :D

A mások mögé állás érzésem szerint a te stílusod lehet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Fake news. Állj be progabe mögé a sorba :D ha meg igaz, akkor a csajnak nyilván rosszul esett vagy csak nem találkozott még olyan férfival aki jól meg tudja baszni.



Lefagyott a droid!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Onnan hogy utolsó hazudozó vagy, még HS-ben is bejeloltel friendnek aztán hazudtal valamit, hogy nem is te vagy :DDDD te semmitől sem riadsz vissza, szerintem nincs is eleted az RWn kívül...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!