Jelenlegi hely

Vásárolni voltam

Utolsó bejegyzés


Nekem is most cserélték, de én hányok tőle :D
A régi karakán, kemény volt, nyomni kellett. Ez az új annyira lágy, hogy az valami szürreális :O



http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/06/28/a_nagy_kavelancoknal_jo_esellyel_szart_iszol._de_szo_szerint/

Folyamatosan ilyen cikkek mennek hirtelen az Index-en. :D Remélem youtube-ra kikerül az adás.



Azért egy kuplung szettet férfiként nem felismerni... :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Jaja, gázosak. Még én is tudtam, hogy ezek a kuplung tárcsák. Mikor leszedték a gumikat, néztem is, hogy milyen kopottak, de a szerelő szerint még ráérek cserélni, nem befolyásolja a megállást :)



Én meg tavaly ősszel néztem bele utoljára a KRESZ könyvbe de akkor is tudtam :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Na, milyen? :) Én hétfőn, legjobb esetben holnap kapom meg. :D



Ami a kocsikat illet júzer vagyok. Bocsánatot kérek, de nem szoktam vetkőztetni őket, vagy recskázni az intimebb részeikre... Férfiként sem.



Az a fektarcsa tee :)

Parizer forever.



Sony MDR-1000x
Aki nem ismeri: brutusz, világelső aktív zajszűrés, stb...
Már régóta szemezgettem vele, de itthon egyszerűen nem volt sehol kiállítva kipróbálhatóan. Erre hazafelé reptéri duty free-ben ott díszelgett, és saját zenét is rá lehetett kötni. Na meg itthon 115k 1 év garival, ott 113 volt 3 év balesetivel. Repülőn már az volt rajtam, kurvajó. Gyakorlatilag azt hallottam csak, hogy hátam mögött valaki szórakozott a csomagoló műanyaggal. Már ameddig el nem indítottam a zenét ofc.
Jah és baszott kényelmes.



Nekem egy jóval olcsóbb Sony MDR-ZX770BN fülesem van és én is nagyon szeretem. Már ez is teljesen jó (hétköznapi: villamoson, buszon) élvezhető NC-t nyom és szintén nagyon kényelmesek és jól szólnak. Egyetlen dolog van csak amit nem szeretek és nem értem, hogy erre miért nem képes a Sony mert egy korábbi sokkal olcsóbb BT fülesem ezt tudta, hogy nem kezd el neked a füles a full lemerülés előtt figyelmeztetni, hogy hé lassan de biztosan le fogok merülni hanem egyszer csak jelzi, hogy nincs több nafta és lekapcsol.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Bose quietcomfortokrol vélemény?



Chiller írta: Bose quietcomfortokrol vélemény?

QC sajnos saját kikapcsolhatatlan equializert nyom a zenére attól függően, milyen módban hallgatod, plusz ennek a zajszűrése jobb.

Néhány kolléga kipróbálta, szó szerint elakadt szavuk. :D

@Freak: jah, eléggé alap követelmény lenne szerintem is. Ez már képes rá elviekben. (Előző sennheiserem is rendesen figyelmeztetett.)



Vannak részletes benyomások a fülesről? Pl mennyire jó az NC rajta? Ambient hangokat mennyire szűri ki jól pl ha nem nagyon megy épp zene? Ha meg megy mennyire nyeli el a hétköznapi zajokat (pl.: busz hangja vagy ilyesmik).

Kiváncsi lennék egy ennyivel többe kerülő füles (amit tényleg sok helyen dicsérnek) mennyivel jobb vajon ebben a tekintetben a mostanimnál. Alapvetően én meg vagyok elégedve az enyémmel mert habár nem szűri ki a fent említett hangokat 100%-osan de ha megy a zene a fülesben általában nem veszem észre őket.

Filózok rajta, hogy adott esetben érdemes lenne-e egy upgrade egy ilyenre vagy alapvetően annyival nem lesz jobb a hatás és felejtős?

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Hát, többször beállt mellém úgy a BKV busz (nem az ikarusz, az újabbak), hogy nem vettem észre amíg látótérbe nem kúszott. :D

A régebbi Sennheiserrel ilyen soha nem volt, max ha nagy hangerőn hallgattam valamit. Metrón végre hallgathatok olyan zenét, ami halk. Behallatszik, de nem annyi, hogy elnyomja. "Zajosabb" (rock, metal, stb) cuccokra elég volt a régebbi, de ezt alacsonyabb hangerőn is elég nyomni.

Irodában hallgathatok más zenét, mint a többiek, akiket mélynyomó támogat. Egyébként ahogy a metrónál, itt is meglepett, milyen jól elnyomta a basszust.

Nekem kb mindegyik lényeges feature-je (brutusz akár több cucchoz is, NC, nagyonjóNC, vezetékes használati mód, hihetetlenül kényelmes kialakítás) kellett kb, elég réteg cucc azért.

Hangminőségben nem lesz jobb brutuszon keresztül, mint egy jó, profi vezetékes fejhallgató. Sőt, kábelre kötve a basszus erősebb is, mint self-powered módokban. Viszont a vezetékes fejhallgatókon nincs NC....



nagi írta: Viszont a vezetékes fejhallgatókon nincs NC....

Az én sony mdr zx770bn-em ha vezetékesen használod tudod mellé ugyanúgy használni az NC-t. Szóval gondolom ez a tiédben is így kell, hogy legyen hiszen az egy jóval drágább model.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Freak írta:

nagi írta: Viszont a vezetékes fejhallgatókon nincs NC....

Az én sony mdr zx770bn-em ha vezetékesen használod tudod mellé ugyanúgy használni az NC-t. Szóval gondolom ez a tiédben is így kell, hogy legyen hiszen az egy jóval drágább model.

Mármint csak vezetékes (passzív) fejhallgatókra értettem ezt. Lásd pl egy jó minőségű stúdiófülest.

(Persze, hogy képes rá az épp vezetékesre dugott vezeték nélküli.)



Végül ez a beszélgetés felspannolt, hogy kipróbáljam milyen a prémium vége az ANC Bluetooth világnak így rendeltem magamnak egy Bose QC35-öt. Az elöbb jött meg itt melóhelyemen. Bekapcsoltam anélkül, hogy bármit lejátszott volna és amikor felraktam hát huh ez azért durva volt. Ablak mellett ülök ráadásul behallatszik az utca meg a villamos meg ilyesmi. Fülest felrakva mintha vattát tömtek volna a fülembe. Egyedül a billentyűm halk kattogását hallottam meg a távolban halkan kollegát aki épp telkóban volt.
Nagyon kemény. Jobbra minőségre számítottam a harmad ennyibe kerülő Sony ANC fülesem után de azért, hogy ennyire hatékony ugrásra nem :D

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ilyen hőségben, 38+ fokban nem melegek a fülesek?


CJ képe
CJ

Vettem 'végre' egy chromecastot.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Szerintem ez emberfüggő meg potenciálisan fülestől is függ de nekem a Sonyval nem volt különösebb bajom ebben a melegben sem. Igaz én nem szoktam a fejemen felforrni :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nekem lakásban nyaranta 27 körül van a max. hő, ilyenkor a fejhallgatót hanyagolom, és sima fülhallgató (bedugóst) részesítem előnybe. Abból is Dx-ről 300 ft/db áron rendelt sony-t :D Amúgy durva, hogy ez a kis szar mennyire jól szól (próbáltam már drágább bedugóst) és minden zajt kiszűr (az asszony bánatára :DDD). Viszont, télre kellene egy új fejes, mert már azért látszik rajta a 6 év :). Persze, nem ilyen árfekvésben :D



Na csinalhatnatok akkor egy mini röfföt és egy jó kis összehasonlításos tesztet :))



Cartwright írta: Ilyen hőségben, 38+ fokban nem melegek a fülesek?

ember és fülesfüggő. a tényleg 38 fokos metrón/buszon volt, hogy csurrant-cseppent 1 csepp az egy órás út alatt. Ma pl semmi.

@Freak: gratz és have fun!

@Chiller: :D



Jók ezek a Bose fülesek. Nekem egy Bose Soundlink-em van és teljesen megvagyok vele elégedve. Kicsit féltem a BT korlátaitól, de végül kellemeset csalódtam benne. Ez ugyan fülre illeszkedő, de meglepően jól tompítja a külső zajokat (szerverteremben simán jól szól) és kényelmes is.

Viszont legközelebb majd én is valami zajszűrőset fogok levadászni. :)



Nem minden BT egyenlő!

A standard bt hangátvitel tényleg kb csak telefonra jó, de az APT-X meg társai már sokkal jobbak átvitelben. Realisztikus esetben az ember 99.9%-ban rohadtul nem veszi észre a különbséget ezek meg a vezetékes közt. Csendes szobában leadott ABX tesztnél más a helyzet, de ez nem túl gyakori.



https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/samsung/s24e390hl-p270022879/

45ért a színek jók (benyomtam Thor Ragnarok trailert meg Paladinst azok eleg szinesek), ghostingot nem tapasztalok sehol sem, mondjuk a kurva hdmi kabel 3 ropi volt az MM-ben :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



1080p monitor 2017ben. LOL

ShowHide spoiler #


1440ig el lehetne menni csak azt mar nem hajtana ki a 270x :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Tno képe
Tno
ShowHide spoiler #

Monas apó legyintett. Két kézzel is.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!