Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


Whealer Dealers The Game? :D

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Tno írta: Jobb, mint a Gearhead Garage?:) (Aminek szerintem csak a demojával játszottam anno, de így is majdhogynem teljesen kielégítő volt:)

Passz, ezt is véletlenül vettem csak meg.

Jó sok benne a hejjesírtási Huba, csak pont megbeszólásra mentem be, és nem volt időm átnézni. :)

Tango

"Lagging is a lifestyle."



No, este volt 2 meccsem, csapatharc 1 élettel :) Aki meghal, kis vadászként éled újra. Poén volt, elsőre kikaptunk, mert mindenki ment előre, mint a tank. A második játéknál már okosabb csapattársaim voltak, de sajna a jobbszárnyon így is betörtek a csatahajók, egy másik sráccal alig tudtuk elkapni őket, én meg is murdáltam. Kis vadászként elkezdtem az ágyú hajó cseszegetni, nagy kárt nem csináltam, de nem hagytam menekülni és láthatatlanná válni :D Rá is cseszett, mert míg forgolódott, az egyik hajónk a lő távon belülre úszott és lekapta. A második félidőt könnyebben nyertük sokat használtam a célkiadás parancsokat, így a bekerítő mozdulatok mind kudarcba fulladtak az ellen részéről (oké, lehet csak balfék volt és rossz helyre ugrott :D)



Ez a Drenya játék egész jól hangzik, este rápillantok én is.

Non serviam



This War of Mine

Eddig majdnem mindig volt meleg étel az asztalon, szépen fejlődik a barkács szoba, már két csapdánk várja a belesétáló kisállatokat, és mostanra befoltoztuk a házon tátongó lyukakat is, így kicsit nyugodtabban alszunk éjszaka. Szerencsénk van, mert az idő meleg, így nem kell a fűtéssel is foglalkoznunk, bár már kályhánk is van, ha hidegebbre fordulna. A rádiónak nem vesszük nagy hasznát, de legalább az időjárás előrejelzést minden nap meg tudjuk hallgatni.
Egy közeli, lakatlan házból hazahordtunk mindent, aminek hasznát tudtuk venni, és már a lebombázott iskolából is hazacipeltünk több hátizsáknyi cuccot. Ráment pár éjszaka és néhány fűrészlap, mire minden szobába bejutottunk, de legalább a helyi csövesek nem jelentettek problémát.
Marko egyik éjjel megölt egy idős házaspárt a saját házukban. Nem jelentettek fenyegetést rá, valamiért mégis végzett velük (mert nem jöttem rá, hogyan kell visszakapcsolni támadó módból guberáló módba). Kicsit megviselte a dolog, de egy üveg vodka helyre tette. Igaz, ettől egész éjjel részeg volt, másnap meg a másnaposság miatt panaszkodott folyton.
Már háromszor segítettünk a szomszédoknak, ami jó érzéssel töltött el minket. Remélem, nem lesz szükségünk azokra a gyógyszerekre a közeljövőben.
Bruno szerencsére jól főz, kevés alapanyagból is kiadós ételeket készít, csak a nikotinéhsége kergeti néha az őrületbe. Marko próbál minden éjjel dohányt szerezni neki, de ez nem mindig jön össze. Talán magunknak kellene termesztenünk, egy kis ráfordítással szerintem össze tudnánk hozni.
Remélem, hamarosan vége lesz a háborúnak, mert ez a napról napra élés, ez a sok halál és nyomorúság körülöttünk lassan felőröl mindenkit...

(Vasárnap óta játszom, és a 14. napon járok a játékban.)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Azért nagyon ne éld bele magad, mert elég kontent szegény még. A hajófejlesztések pl. egyenesen vicc kategória, de mivel ingyen van, így ideig-óráig el lehet lenni vele.



Mi benne a vicc kategória?

Egyértelműen World of Tanks koppintás. Ott is hasonlóan lehet fejleszteni a tankokat. Tökéletesen bevált nem véletlenül másolták át úgy ahogy van.



Van 1-1 fejlesztés az 1-1 alap rendszerre (+1-2% dmg stb.) + az egészet túltolták minimal designba. Gondolok pl. War thunderre, ahol nagyobb kalibert lehetett unlockolni, mindennek saját kis képe van, nem 1-1, hanem egy egész képernyőnyi fejlesztés és nem kötelező a köv. repülőhöz/tankhoz mindent kirakni.

Ez így olyan mintha nem is lenne, csak grindelsz érte fölöslegesen, mert köv. hajóhoz kötelező kihúzni, pedig legszívesebben leszarnád az egészet, főleg az elején.



Az első hajóknál tényleg csak ennyi van de egy hármas szintűnél már nem fér ki egy képernyőre annyi szart lehet unlockolni.

Ami engem zavar, hogy kiválasztok bármilyen hajót a hangárban, hogy azzal szeretnék játszani erre mindig ugyan azt adja be kezdésnél és meccs előtt választhatom ki azt amivel szeretnék játszani valójában.



Hm, lehet akkor visszanézek, de a corvette unlockolása után már csökkent a lelkesedésem, aztán azóta MxM-ezek nonstop.



Erről még nem is hallottam. De látom, hogy egy újabb LoL klón.
Mennyivel másabb mint a lol vagy a hots? Érdemes belekezdeni?



Ez felül nézetes shooter. WASD irányítás, egérrel célzás, nincs autoattack, nincs targetolás :).

Egy részt PVE, vannak ilyen ~5-10 perces missziók bossal a végén 2-3 fős COOP-ban. De van hero defense és naponta rotálódó speckó missziók is.

PVP részében van 3v3 arena (sima team deathmatch), 5v5 titan mód, ami MOBA annyi csavarral, hogy x mennyiségű pontok elérése után elindul végigpusztítani egy titán egység a pályán, amit ha legyaksz akkor utánna ti is bele tudtok szállni és jókat pentakillelni :P. + mini játékok (akadályverseny stb.)

Unlock rendszere olyasmi mint a HOTS-nak, tehát a legtöbb hős alapból lockolva van. HOTS-hoz hasonlóan amúgy az NCSOFT játékainak karakterei vannak benne (Lineage stb.)

Amiben még speciális hogy egyszerre 2 hőst választasz, akik közt 15 mp-enként tudsz váltani csata közben is, külön HP/MP csíkkal, de közös ulti töltődéssel.

Hősöket lehet még 3 féle képpen upgradelni (pl. sebzésre/lőtávra stb. pakolsz). Ez egy kissé bonyolultan érthető meg elsőre, hogy mi-merre.

Kb. 3 nap játékkal ki lehet maxolni 1-1 hőst, úgyhogy egyelőre nem érzem P2W-nek. PVE-hez vannak játékot befolyásoló vásárolható cuccok, de a PVP részén kb. mindegy hogy fizetős vagy e.

Pár hete jött ki amúgy.

Ebben elég jól végigmutat mindent:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=nJB4RjQI9n4&t=748s



tetszetős.
ki fogom próbálni

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Akit nem zavar a HOTS üzleti modellje, azt itt se fogja a store :D Elég hasonló a 2. Minden hőst nem nagyon tudsz kiunlockolni befizetés nélkül, viszont relatív gyorsan elérhető kb. 15 db, majd utánna szopkodós csak.



ami még fontos.
milyen a játékos bázis?
a szokásos moba-toxic, vagy inkább egymást segítő támogató hozáállás a jellemző?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egyelőre még nem szólt be senki nekem, nem láttam hogy fikázták volna egymást chaten. Mivel a többiek nem látják, hogy te milyen upgradeket tettél a hősödre stb. így azzal végképp nem tudnak vegzálni, lásd. ellenpélda: tárgyvásárlás dota-ban. Mondom ezt úgy, hogy Dota-t már csak fél évente 1 szer veszem elő és 1 játék alatt elmegy a kedvem az anyázások miatt. Klánok aktívan toboroznak, mert minden játékos után jár (akár solo-ban elvégzett misszióért, PVP-ért is) XP/Gold a klánnak. Aztán hogy később mi lesz, azt nem tudom.



kezdetnek jól hangzik.
úgy tűnik a vérpistikék még nem cuppantak rá.
nem néztem végig a videót, itt sincs tárgyvásárlás ugye? csak a karakteredet kell skillezni.
ja és csoportos vagy egyéni szintlépés van meccs közben?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egyéni szintlépés van, de mellette a pontok érthetően szummázódnak a csapatban (25 percre van korlátozva 1-1 kör, így ha lejár az idő és nem vertétek szét a bázist, akkor a pontok döntenek). Tárgyvásárlás nincs, LOL szerűen lehet előre kitenni perkeket (kör előtt váltogatni karakterválasztóban) + kiválasztott upgrade-et, kör közben pedig a skillpontokat pakolgatod csak, illetve tudsz rakni dmg/health stb.-re. De mivel elég adrenalin rush az egész, így nem is lenne idő többre.

Mint írtam kicsit elsőre zavaró, hogy ~5 helyen lehet pakolgatni a karakterre cuccokat. Gondolkoztam, hogy írni kellene rá egy tutorialt :P



Nem szokásom beleélni magamat semmibe, előre meg pláne nem. Armored Warfare-rel nyomtam egy darabig, most azon filózok, hogy vagy azt telepítem vissza, vagy megnézem ezt a Dreadnoughtot.

Esetleg Diablo 3, de azt úgyis megunnám 1-2 óra után. :D

Non serviam



Jó amúgy az a Dreadnought, látványtól leülsz :P Nem mondtam, hogy ne tedd fel, nekem is fent van. 10-15 órát simán bele lehet tenni mielőtt elkezdenéd unni sztem.



Armored Warfare-t én is toltam, de a War Thunder valahogy jobban bejött és ott maradtam.
Anyázások: nem tudom, de én nem tudom az angol beszólásokat komolyan venni, olyan kis bénák :D


Boz képe
Boz

>Armored Warfare
Úgy hallottam, hogy azzal már nem játszik senki se, szal perces várakozások meccsre.

Éljenek a videojátékok!



Tényleg? Nem tudom, kb. másfél éve volt fent nálam is utoljára.

Hmm... akkor marad a Soulstorm multi? ;-)

Non serviam



World of Warships senki? :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nope :P



Próbáltam meg a World of Warplanes-t is de valahogy nem tudták olyan jól elkapni mint a World of Tanks-ot. Ez utóbbiba már 23 ezer meccsem van. Egy meccs átlag kb 7 perc. Áhh ki sem merem számolni :D
Persze ezt 6 év alatt tettem bele.



a WoT a szegény ember WT-je :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



nem nem a WT a szegény ember WoT ja :P



HP csíkos repülőktől elmegy az életkedvem is World of Warplanes-ben WT után :D



Az csak egy alapértelmezett opció amit le lehet tiltani igény szerint.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!