Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


Alapjáték 0-10 óra játékidőig, ha jól elkóborolsz az ösvényről: élvezetes kihívás

10 óra után: God mode ON

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



hát én a hátam közepére kívánnék egy ilyen modot.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Alapjátékot egyszer már végigtoltam, ezért akartam mást kicsit most. Hát, sikerült.

@brianaspirin - hozzátartozik, hogy én odáig vagyok a túlélős játékokért, szóval bármennyire hihetetlen, én nagyon élvezem (majdnem azt írtam, hogy 'a szopást', de inkább meggondoltam magam) :-D



hát akkor jó szórakozást hozzá (nem irónia) :)
lehet én puhultam el, de én azt szeretem ha a játék a kikapcsolódást nyújt, és nem agyvérzést.
ennek ellenére nap mint nap a klinikai halál szélére sodrom magam hots-ban az agyatlan barmokkal

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mindenki mással mérgezi magát :-D Én mindig is baromira élveztem az ilyen jellegű dolgokat, amikor scavengelni kell az éhhalál szélén, van egy bizonyos hangulata tőle a játéknak.



Fallout NV-ben volt ugye ilyen mód alapból, arról láttam videót vagy review-t, ahogy egy srác teljes beleéléssel (végig full roleplay + kommentár) kezd egy játékot, de már nem tudom a linket. Baromi jó volt nézni, ahogy betör valahova csak azért, hogy ihasson a wc-ből +még egy tucat ehhez hasonló momentum. Szinte egy új játéknak is felfogható, de én nem vagyok ennyire elvetemült :P.



Quantum Break - Act 1
Huh, ez a játék... Szóval a gameplay tök jó. Nekem kicsit hajaz az Alan Wake-re amit ötvöztek egy kis Max Payne-nel ami elég egyértelmű miért érződhet. :) Ez egyáltalán nem is baj. A másik érzet az a jó kis lastgen tps lövölde feeling amiből mostanában szvsz nem túl sok maradt. Játékmenetileg is egyelőre jónak tűnik, a lövöldözés élvezetes, az erők jópofák, látványilag is fasza dolgokat lehet csinálni szóval yay. Viszont a performance az valami másik világban van teljesen. Olyan érzés mintha nem lenne AA, de van állítólag. Minden objektumnak van egy jó kis mosott háttere ami érthetetlen és elég nehéz leírni milyen látvány, de nem jó. Az fps 60 és 30 között néha másodpercenként ugrál totál ok nélkül. Néhány átvezető 30, némelyik 60 (de rohadtul nem érződik rajta), játék közben 60at mutat, de olyan stutter van hogy a fejem szétrobban tőle. Mindent megbolondít a jó kis motion blur ami kikapcsolhatatlan és így az összhatás egészen pikáns. Jó is, hogy 1 órás volt az első act mert nem bírtam volna most egyhuzamban tovább. Pedig a koncepció tökre tetszik, a gameplay élvezetes, narratívával sincs bajom csak ne úgy futna mint valami szar fossal. :( A steames akciós árát viszont még így is meg fogja érni szvsz.



Kár volt a sztorit elrontani fölösleges gameplay-el :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A mosott háttérre a megoldás az upscaling kikapcsolása. Nem emlékszem, pontosan mi a neve, de a beállításoknál talán az utolsó... Akkor 1080p-ben fog futni, de valószínűleg nem lesz meg a stabil 60 fps. Átvezető után viszont mindig 30 fps lesz pár másodpercig, illetve nálam volt olyan gond, hogy bekapcsolt vsync mellett az fps beragadt 38-ra. Szóval vagy néztem a képtörést vagy játszottam 38 fps-el. Viszont a játék remek, pazarul fest és a sztori is kifejezetten érdekes. Csak rövid, és hardon is elég könnyű. Ja, és steames verzió cca. egy hónappal ezelőtt. Viszont a stutter nem tudom, miért lehet, nálam lényegesen gyengébb AMD kártya van (RX 480), de nem találkoztam akadozással, ha épp 60 fps-el ment.



Joda írta: Quantum Break - Act 1

Nekem is bejön a játék! Én most act 2-n vagyok. Sztem is kis max. payne lopás van benne, de teccik és jó a story is! :)

Szerk.: xbox vánon játszok kölcsönbekapott...

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Végigtoltam az Ori and the Blind Forest-et. Nagyon jó metroidvania, kellően nehéz, a fejlesztgetősdi, és a térképen elszórt holmik megszerzésének előbbivel való kapcsolata csillagos ötös, illetve az art design, illetve a zene/hangok is kiemelkedőek. Egyedül azzal volt problémám, hogy betettek három 'wold event'-et, amikor mentés és hiba nélkül kell lenyomni egy hosszabb etapot - na, ezek mind elég szivatósak lettek, de a vizes részt egyik este ott kellett hagynom, mert majdnem beleálltottam a képernyőbe a kontrollert, miután kb. 40. alkalommal sem sikerült. Ettől eltekintve szerintem alapmű, a stílusért kicsit is érdeklődőknek mászthev.



És a legjobb az egészben, hogy nemsokára itt a második rész! :)

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Ja, a második rész E3 trailere miatt vettem meg az első részt. Eddig valahogy elkerülte a radaromat, de mikor láttam azt az előzetes, KELL! feliratok kezdtek repkedni a szemeim előtt :)



Anno, amikor megvettem a Bad Company 2-t, csak multiztam vele, aztán félretettem és el is felejtettem, hogy létezik, mert gyerekeim lettek.

Volt nagy szobatakarítás, kifestés. Kidobáltam egy rakás régi lemezemet és a kezembe akadt. Nosza feltelepítettem és végignyomtam 2 napon belül a singlet és pár órát multiztam is vele.

A single nagyon hangulatos. Tetszik, hogy a bandából a többiek nem csak akkor pofáznak be valami poént, amikor átvezető van, hanem csak úgy játék közben is hallom úgy is őket, hogy távolabb vagyok tőlük. Például "Meghalt már az a balfasz akire lősz? Haver, halottról csak jót, vagy semmit. Halott? Jó!" És társai.

A multija nekem még mindig tetszetősebb mechanikailag, mint a BF3, a 4-el nem játszottam még.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Get Even

Mindfuck FPS egy kis tudatalatti horror mókával támogatva (szerencsére szörnyek nélkül).
Szerintem a felénél járhatok kb. de annyira kusza a sztori, és több szálon fut, hogy egyelőre szart se értek belőle :D
Annyira mondjuk nem shooter a játék, hiába van egy amúgy játékmechanikát elképesztő módon megbolondító Ú.N. Corener Gun-unk, nem veszi jó néven a játék ha lelövünk embereket, itt tényleg minden mozdulatnak van hatása a dolgokra.
Egy érdekesség, hogy nem túl konvencionális a sunnyogás és harc benne: egyrészt elképesztően jól meg van csinálva, hogy minden lövésnek és mozzanatnak érezni lehet a súlyát, ilyet utoljára a B.L.A.C.K. című XBOX 1 játéknál éreztem (érdekes, hogy a főhősünk neve Black egyébként), csak itt tényleg minden lövést kétszer is meg kell gondolni. A lopakodás elképesztően nehéz és érdekes módon olyan szeme van az ellenségnek, hogy egyszerűen nem értettem, hogy hogy a fenébe vehetnek észre mikor full takarásban gubbasztok egy fal vagy hordó mögött, elkönyveltem egyszerűen hibás A.I.-nak. Aztán elgondolkodtam: Basszus, a Corner Gun csövének vége kilóg a fal mögül... Szóval ebben is eléggé eltér minden más játéktól: attól hogy te nem látod az ellenséget, ők még megláthatják, hogy a fegyver kikandikál. Ezt azzal lehet megelőzni, hogy elteszed... Hirtelen a nehézség jelentősen csökkent, és onnantól csak a telefonnal haladtam tovább, úgyis ritkán van szükség a pewpew-ra.
Amúgy a grafika meglehetősen dögös, az art style szerintem csillagos ötös, ilyen éles, fotorealisztikus textúrákat elég rég nem láttam már. A hangok zseniálisak, és szerves része a játékmenetnek.

Summa: ha sima FPS-ként tekintesz rá, óriásit fogsz csalódni. Ez egy eléggé egyedi darab, szinte semmi nem a szokványos módon van összerakva benne. Ha vágysz egy kis felüdülésre a tipikus lövöldék mellett, mindenképp ki kell próbálnod.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Jabba boy írta: a vizes részt egyik este ott kellett hagynom, mert majdnem beleálltottam a képernyőbe a kontrollert, miután kb. 40. alkalommal sem sikerült. Ettől eltekintve szerintem alapmű, a stílusért kicsit is érdeklődőknek mászthev.

Haha, velem is kb. ugyanez tortent. Az nagyon-nagyon szemet resz volt. Meg annyit azert megemlitenek a negativumok kozul, hogy a vegere eltunt a nehezseg, annyira eros leszel. Mindenkeppen klasszikus szuletett szerintem, mar ami a designt illeti. Nagyon varom a masodik reszt



Dreadnought - open béta
Imádom a baszom nagy űrhajókat, és nem állnak tőlem messze a War thunder / Wot /Star Conflict szerű játékok, így kipróbáltam ezt is. Tankok helyett ugye űrhajókkal kell csatározni, szokás szerint több típusból választhat a nép (romboló, távolról operáló űrágyú, kis korvettek, "gyógyító" vezérhajók, valamint a hatalmas csatahajók.), ezeket kell majd tp/pénz stb. felhasználásával fejleszteni, hogy újabb, erősebb gépeket nyissunk ki a "techfán". Szóval ismerős.
Az űrhajók lomhák, sok hp-val rendelkeznek, így a hosszú csaták garantáltak, főleg, ha fedezéket használ az ember (ezért is bolygók felszínen vannak a csaták), ami a lomha mozgás miatt - könnyű célpont a semmiben lebegő vas - erősen ajánlott. Győzni könnyen lehet, csak kis csapatjáték kell hozzá (Dreadnought előre, a rombolók körülötte fedezik, a korvetteket meg az ellenfél ágyú hajóit piszkálgatják). De általában mindenki rohan rá az ellenségre.
Én általában hátul, középen a maradok a rombolómmal (ez a hajóosztály a kedvencem), onnan segítek be, ahol kell (leszedem a csatahajókat piszkáló korvetteket, távolról rakétázom a lő-távba érő ellenséget stb.), úszom a csapattal. Egyszer úgy jártunk, hogy lerohant minket egy csapatjátékosabb ellen, mire szétesett a rajunk, és pillanatok alatt megtizedeltek minket. Szóval, megéri taktikázni.
Bár játékos kevés, de eddig nagyon bejön, meglátjuk mi lesz később.



A corvette-t nem értem.
Biztos, hogy én vagyok a béna vele ez nem is kérdés. De.
Ha az ellenség játszik vele néha lehet eltalálni csak úgy cikázik meg olyan gyors. Odajön és pillanatok alatt szétbasz.
Ehhez képest ha én játszom vele akkor mindenki szarrá lő még a rohadás Arty hajók is menet közben persze és hiába lopakodok mögéjük éppen, hogy csak megkarcolom a festést rajtuk.
A destroyer jön be a legjobban eddig. A "healer" hajókat még nem próbáltam.



Supremacy játékmód mindig kimarad a beszámolókból, pedig szvsz az a játék egyik legjobb fícsöre. Betesz mindkét oldalra egy full NPC flottát a játékosok mellé és úgy megy pontra, amitől aztán igazi "large scale battle" hangulata van.

Corvette-et én se értem teljesen. 1 sorozatból kiszed bármit és régebben amikor mentem vele gyakorlatilag csak másik corvette tudta kilőni. Mostanság meg passz, lelövögetnek, de én továbbra se találom el másik hajóval stb., de amúgy nem játszok valami aktívan.

Játékosszám miatt nem aggódnék, elkezdték tolni a facebook/stb. marketinget már ezerrel.



Artillery Cruiser zseniális. Imádom. :D



Eddig talán egyszer volt ilyen nagy csatám, de nem is figyeltem, hogy velünk is van bot. Mindenki ember volt induláskor, akkor ezek szerinte kis harci hajók (nem a vadászok) botok voltak, és nem valamelyik hajó speckó képessége :D
Crovetteket romboló flakjával szoktam irtani (1km belül halálos) + auto fegyver ha bezöldül ütöm.
Az külön plusz, hogy a festéseket, díszeket tovább lehet vinni osztályon belül, mert anno a star conflictba ha megvetted a festést drága aranyért, akkor csak azon a hajon használhattad. Sőt, egyszer véletlen visszaállítottam az eredeti festésre, és buktam is bónusz mintát :\
Rombolónak amúgy nincs rakéta védelme, igaz? Csak a jump drive segít? Mert nem szívesen adnám oda az újratöltést a JD-ért. Sokszor kihúzott a szarból, amikor jött rám egy csatahajó, és gyorsan megszórtam mindennel (rövid távú rakéta, automata ágyúk, + energia a fegyókba), majd a gyors újratöltés után kapott megint egy sorozatot a jóságokból :D



Ki tudod választani a játékmódot. Abban nem csak kis hajókat rak be, hanem mindenféle giga méretű vezérhajótól kezdve az apróságokig mindent. Játékosért/nagyobb hajókért többet kaptok. A névtáblából tudod ki játékos és ki nem.

Star Conflict egy undorító P2W szarság lett, ha csak a festés átvitele lett volna a gond... :P Pedig régen nagyon szerettem, amíg a rohadt alien hajók nem kerültek be.



Firewatch

Meh. Sajnos nem igazán ütött a story. A benne lévő csavar is elég béna. Van benne egy két szép jelent meg néha pofás a játék, de olyan fusol futott a ps4 pro-n is mint p1 90 mhzes gépemen a cs 1.6
Szóval minden tekintetben csalódás.

Farcry 4

Ezt egész élvezem. A watchdogs óta nem toltam semmilyen ubisoft játékot, szóval még a toronymászós mechanikát sem unom annyira. Azért a 3 percenként történik valami esemény vagy megtámad négy medve meg egy tigris kicsit idegesítő. Co-op-ba csapjuk haverral és ezek a nehezen bevehető várak elég viccesek így.

Story elején járhatok még egyébként de eddig nem untam meg.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



A wolfenstein the new order-t vettem meg most a sale-n, de itt is sikerült annyira 'konzolosra' hagyni az egérirányítást hogy félek elrettent a játék tovább vitelétől (anno ezt utáltam valamelyik új deus ex-ben is)
lehet ezt valahogy normálisan tweakelni?
úgyértem kimondottan pc-s fps-knél sosem szoktam érezni ezt a célzást (ut, cs, ow) de az ilyen konzolra írjuk majd portoljuk pc-re változatoknál mindig belefutok. nem tudom teljesen jól körülírni, de olyan mintha kicsit butább, tompább lenne az egér érzékelése ezeknek a játékoknak.
míg mondjuk overwatchban, ut-ben egy szike pontosságával tudok "rajzolni" itt olyan mintha egy kopott hegyű ács-ceruzával kéne ugyanazt megcsinálnom. és roppant mód zavar

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



S.C-t én is a P2W miatt hagytam, pedig egész jó voltam benne. Alapból béna vagyok az multy fps-ekben, de itt egy railgunos Tackler hajókkal toltam (Jerikó oldal), és kurva jól ment :D Tényleg, sosem voltam top 1-2 egyéb fpsekben, se WOT, vagy a war thunderben, de ebben agyon szívattam a nyomikat :P



Ilyenkor leginkább az szokott lenni a gond, hogy az előző játékokhoz mérten a Wolfban és Deusban jóval kevesebb az FPS-ed ;D Még egy igazi n00b tanács: vsync ugye ki van kapcsolva?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Car Mechanic Simulator 2015

3 ojróért vágják most az emberhez a Steamen, és mivel sosem érdekelt igazán a szerelés, megvettem. Gyakorlatilag Gabe csapdájába estem, nem tudtam elmenni -85% mellett...

Ha már megvettem, ki is próbáltam.

A játékban egy szerelőműhely szakijának bőrébe bújunk, akihez folyamatosan hozzák az autókat különféle problémákkal. Ismervén képességeimet, eszembe se jutott Normálnál nehezebb fokozaton játszani.

Ezen a szintén még sokszor elmondják, hogy mi is a probléma, a játékos kap egy listát a cserélendő alkatrészekről. Máskor csak annyi a probléma leírása, hogy "valami kopog a motorházban" vagy "nehéz kormányozni" vagy "nézd át a fékeket".

A szerelés nagyon egyszerű, van szétszerelő, összeszerelő és vizsgálódás üzemmód. Mindenhez csak logikusan lehet hozzáférni, tehát mondjuk a váltót nem tudod kiszedni mielőtt a kardánt leszeded, meg hasonlók. Szerencsére mutatja is, hogy mi gátolja egy-egy alkatrész kiszerelését, így még nekem is megy. :)

Az már sokkal nehezebb, hogy megismerjem, hogy egy-egy alkatrész micsoda és hogy hol találom. Az első pár javításomtól bizonyára egyesüljle lett volna egy szakvizsgán, teljesen rossz helyen kerestem pár dolgot. :)

Arra is van lehetőség, hogy a kiszerelt alkatrészt megjavítsd (amelyiket lehet). Erre a játék elején 40% esély van, amit sok szerelés után felvihetünk 90%-ra. Van ugyanis néhány képzettség is, pl. gyorrsabban csavarod ki a csavarokat, mérőműszerek, stb.

Javítással sikerült totál elrontani pár alaktrészt, amiből így kénytelen voltam újat venni, így a 70 dolláros szerelés 1000-be került, ami ráadásul a saját zsebre ment. Szóval nem javítok most már egy darabig. :)

Van sokféle autó, egyszer behoztak egy kispolszkit is, amit egészen sok darabra kellett szétszedni, mert minden rossz volt rajta. :) További pénzmagért lehet venni DLC autókat, illetve valami plusz szerelési lehetőségeket is.

Verdikt: Meglepően szórakoztató. Egy idő után repetitív. 80%

Tango

"Lagging is a lifestyle."


Tno képe
Tno

Jobb, mint a Gearhead Garage?:) (Aminek szerintem csak a demojával játszottam anno, de így is majdhogynem teljesen kielégítő volt:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Valahol most éppen egy autószerelő mester akar összerakni egy pc-t, és a procit a tápegységben keresi, és a videókártyát a monitorban :D



van ilyen pc összerakó game is

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!