Jelenlegi hely

MMO-k: súterek és RPG-k egyaránt

Utolsó bejegyzés

MMO-k: súterek és RPG-k egyaránt

minden ami online, az RW-n volt ilyen, itt nagyon hianyolom. ki mit probalt ki, alpha, beta akarmi. ingyenes-fizetos. raadasul ebben a honapban erkezik par igeretes cucc. arma, secret world legends...

Szerkesztette: Strato - 2017 jún 24


Csak a topik címét GN-kedtem meg. Folytassák, kérem!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



thx!:)

"okey-dokey!"



Szvsz. a cím nem teljesen érthető, hogy mit is szerettél volna :P

De hogy hozzá is szóljak:
Asszonypajtással próbálunk most megint valami közös-multis játékot találni. Eddig Rust-oztunk ezerrel, de idővel unható a sokszori újrakezdés. Az előtt a Robocraft-al hónapokat elvoltunk, de szétcseszték a fejlesztők, rohadt aréna játék lett az is... TERA-val még egész jót elbohóckodtunk, de nekem MMO-ban a Wildstar az etalon, amit meg ő nem szeret :P. Elder scrolls online egyikőnknek se jött be :/. Mivel az ilyen Kraftolós-gyüjtőgetős-(építgetős) cuccokat szereti így MMO vonalon gondolkodok (egyszer fizetős vagy Free to lose). A kizárólag harcra kihegyezett, kompetitív, online játékok eleve kiesnek.

Most a Black Desert Online-t (MMORPG) nézegetem egy ideje. Állítólag: a harcrendszer világbajnok, viszont a játék szinte kizárólag PVP-ből és Grindelésből áll, na meg a "sandbox=nincs mit csinálni". Elbátortalanító...

Igazi theme park MMO-ból ingyenest csak a Wildstar-t ismerem, WOW-ra meg még mindig nem fogok 2x3 ezret fizetni /hó. Persze régebbiekből ott az Allods is, de azon meg már túlhaladt az idő.

Steam charts-on szoktam nézegetni, hogy egyáltalán mik azok, amikkel játszik is valaki, mert amúgy a legtöbb játékommal is az a baj, hogy jó ha 1 nap 20-an fellépnek multizni... Minden elnéptelenedik, aztán 1-2 szarra van mindenki rápörögve. Sokat elárul, hogy az első 5-ben ott a lesújtóan gyenge Payday 2 és a PC-n játszhatatlan multival megáldott GTA 5 ...



Szvsz. a cím nem teljesen érthető, hogy mit is szerettél volna :P

dehogynem siman levagtad mirol van szo.
amugy egy cipoben jarunk, en is az asszonnyal probalnek vmit talalni. neki a WoW baromira bejott, meg fizetnem is kettonknek, csak egyszeruen nem tudtam innen vietbol megvenni soxori probalkozasra sem.:D
a wildstar nekem tokre bejon, de o agyfaszt kap a harcrendszertol-nem egy reflex jatekos(ezert is inkabb WoW). az ESo-t mi is megvettuk anno, de valahogy olyan semmilyen, raadasul eleg nagy ES fanok vagyunk mindketten ezert megnagyobb csalodas.

meg egyedul is az online jatekokat tolom, foleg sutereket. heroes&generals, meg most a last man standing ami gyak. egy battlegrounds masolat, csak ingyenes. itt elve igazabol nem akarnek penzt kiadni olyan jatekra ami online, mert szuperszar a netem es csak frusztral. viszont kiprobalok mindent ami igyen van.:)

"okey-dokey!"



n0k0m írta: Mivel az ilyen Kraftolós-gyüjtőgetős-(építgetős) cuccokat szereti

Minecraft clone. Tudom ajánlani szerintem frankó és ingyenes is.

Creativerse



nekem ez mondjuk tokre bejott, meg is vettem, de ez nem online:
http://store.steampowered.com/app/237870/Planet_Explorers/

Mivel az ilyen Kraftolós-gyüjtőgetős-(építgetős) cuccokat szereti

"okey-dokey!"



Creativerse-t néztem régebben, de a multijával tudom hogy volt valami. Nem lehett online/másokkal játszani vagy valami ilyesmi. Azóta vannak szerverek?

(Mondjuk a minecraft-et kiégettük már)



Persze, hogy lehet. Tudsz generálni egy világot magadnak amiben tulajdonképpen admin vagy.
Be tudsz állítani egy két dolgot. pl, hogy nyílt világ legyen e vagy csak te tudj játszani rajta. De ha jól sejtem le is lehet jelszavazni így csak a kiválasztottak tudnak csatlakozni.
Vagy éppen bármelyik nyílt világba be tudsz lépni és ott játszani. Volt egy pár legutóbb mikor néztem.

Alapból le tudsz magadnak foglalni egy parcellát amit be tudsz állítani, hogy idegen játékos ne tudja szétcseszni az épületeidet meg ellopni a cuccaidat.
Több parcellát is lehet foglalni de azokhoz valami ásvány kell már.



Ingyenesből amúgy a Paragon-t tudom ajánlani. Igaz, hogy MOBA, de TPS és UE4 tech demonstráló játék. Kva jól néz ki, akciódús és full ingyenes (csak kozmetikai cucc vásárolható).

Most épp telepítek valami MXM-et, NCsoft ingyenes játék. Majd írok milyen, aztán visszatelepítem a creativerse-t :).



mikkamakka írta: neki a WoW baromira bejott, meg fizetnem is kettonknek, csak egyszeruen nem tudtam innen vietbol megvenni soxori probalkozasra sem.:D

Már hogy csak a vásárlás volt a probléma, vagy egyáltalán nem is üzemel a játék onnan nézve? Mert az elsőre biztos tudnánk gyógyírt.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



nope. vasarolni nem tudtam. probaltam paypalrol, asszony visa kartyajarol, ocsem londoni es a kolkom londoni kartyajarol is. irtam is minden alkalommal a helpdesknek az egyetlen valasz, probaljam meg mas modon megvenni. szal a qrva anyjukat. amugy perfektul ment a free mode, elertem a lvl30-at, feldobta hogy vegyem meg es mindegyik vasarlas utan utan egy napig mukodott-tul leptem a lvl30-at majd kov nap kozolte, hogy problem a vasarlasnal es nem hasznalhatom ingyenes modban a karimat, mert magasabb mint lvl30.:D

szerk-mindezt ugy, hogy nekem vhol megvan a jatek-talan a gyereknel- tobb mint 3 evet toltam megjelenestol, van par lvl100+os karim is(aszonta a kolok visszaadja, ha elkezdem megint) csak akkor meg nem volt battle.net szal ujat kellett regeljek.

"okey-dokey!"



Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Boz képe
Boz

Néha rámtör az inger, hogy jó lenne egyet WoW-ozni, de úgyse lenne olyan mint régen. Esetleg Vanilla vagy TBC szerón, de arra meg haverokat nem tudnám rávenni úgyse. Szomorú.
Return of Reckoning féle Warhammer Online feltámasztással szemezgettem még, de egyedül az se buli, meg még ráfér a csiszolgatás.

Éljenek a videojátékok!



Most zajlik az Absolver béta, kipróbáltam. Elég frankó, kellően nehéz, ráadásul martial arts játékokból óriási hiány van.

Non serviam



probaltam EU-t (a gyerek ott jatszik, hadd jatszunk egyutt gondoltam) de probaltam USA-t is, oda sokkal jobb a pingem ami abbol szamit, hogy reszemrol a PvP endgame-t reszesitem elonyben.
mint irtam, elobb magat a jatekot is meg kene vennem, raadasul ket peldanyban. nemhiszem, hogy most meg tudnank oldani a problemat, en cirka egy honapot aldoztam ra es vegig leveleztem a helpdeskkel a gondomat eredmeny nelkul. reszemrol feladtam.:)

"okey-dokey!"



Nekem mindegy, de nem értem, miért görcsölsz a helpdeskkel, amikor meg tudod venni máshonnan, és a Battle.neten meg simán felhasználod a kódot, és ugyanott vagy.
http://www.cdkeys.com/pc/games/world-of-warcraft-legion-pc-standard

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



pl azert mert ha trialbol veszed meg amikor lejar, meg kapsz 50% kedvezmenyt es ugy mar tenyleg nevetseges az ara, vmi 10 dodo. amugymeg huzom a szamat a havi elofizetesre, ami ma mar nem meno.
szerk
amugy nem gorcsolok semmit, mar reg feladtam, innentol nem erdekel.:)

"okey-dokey!"



A hivatalos ára 45 EUR, amit én linkeltem, az 26, vagyis 4 EUR-t buksz, már ha tényleg létezik ilyen kedvezmény. A 10 USD nem tudom, hogy jött ki, hacsak nem kizárólag az alapjáték érdekel.

Amúgy meg:

meg fizetnem is kettonknek, csak egyszeruen nem tudtam innen vietbol megvenni soxori probalkozasra sem.:D

vs.

amugymeg huzom a szamat a havi elofizetesre, ami ma mar nem meno.

Légy férfi, és döntsd el végre! :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



MXM-t érdemes kipróbálni. Igaz, hogy a tutorial kva hosszú, viszont maga a játék egészen jó. Felülnézetes shooter (WASD irányítás + egérrel arra lősz/csapsz amerre akarsz), amiben egyrészt PVE-COOP lehet végighentelni missziókat és mini játékokat, másrészt sima 3v3 PVP és 5v5 MOBA is került bele. MOBA része szokásos, annyi hogy vannak ilyen ultra erős titán egységek, amikből ha ellenségét leölöd beleülhetsz és végigírthatod a pályát. Hősök a HOTS-hoz hasonlóan le vannak lockolva, így azt ahogy elnéztem kemény játékórával lehet csak kibontani vagy pénztárcába kell nyúlni. HOTS-hoz hasonló elem az is hogy az NCSOFT játékaiból vannak a hősök (Lineage széria stb.) és megy a heti 3 ingyen játszhatók rotálása. Játékban csavar még, hogy mindig 2 hőst választasz, amelyeknek külön HP-ja van, de pl. ultin osztoznak és játék közben instant váltogathatsz köztük.

Normális videót nem találtam róla, MOBA részéből 1 meccs:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=duS5iEcL8IE

Ennek meg az elején egy kis 2 fős coop/PVE:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=09NGkQ9LRVg

Ez bár régi videó, de elég jól elmagyarázza az elején 1-2 percben, hogy hogy is kell elképzelni a játékot:rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=f5vghMHw200



persz, eloszor csak az alapgamet akartam megvenni, hiszen gyakorlatilag abban benne van az osszes kieg, kiveve a legujabbat-de meg igy is boven eleg tartalom lett von az asszonnyal kozosen jatszva. mint irtam, ha a trialt letoltod es jatszod onnan felajanlja hogy 50%-os kedvezmennyel megveheted az alapjatekot. igy jon ki a 10 dodo. sztem kb annyit er egy tizeneves mmo, amihez meg havidijat is kell csengetni, plane ha ket szemelyre szamolok.

Légy férfi, és döntsd el végre! :D

dejsz irtam is, egy honapos szopas utan ugy dontottem, hogy nem kell a hajas jatekuk, szarjon sunt a blizzard!:D

"okey-dokey!"



Van egyébként most aktív HW-s össznépi játszás valamiből? Régebben BF-eztünk többen is együtt innen. Néztem, hogy a Steam-es csoportban a "discussions" pang. Utolsó hírt is 2015-ben dobta ki Joda :P.

Persze nekem sincs már úgy időm/kedvem, hogy szervezetten/TS-elve tudjak napi szinten multizni, mint annó, de valami casual bohóckodásra vevő lennék, még talán kedvet is kapnék sűrűbben belépni 1-1 játékba.

Lehetne rá nyitni valami külön topikot, de ez is pont olyan jó erre.


Tno képe
Tno

Valószínűleg mindenki az egyéni világmegváltó/pusztító tervei véghezvitelén munkálkodik:) (Kivéve Vajk, aki új szállodát akar nyitni és regényt ír.)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Én azzal már végeztem, így előfordul hogy 45-60 percet is gémerkedek 1 nap. ;)



epp szedem ezt az argo nevu ma megjelent ingyenes arma3-bol keszult valamit a steamrol pl. bar a tavolsag miatt valszeg ugysem ugyanazokat a szervereket hasznalom mint a tobbiek, az ido eltolodasrol nem is beszelve...

"okey-dokey!"



Leadsz egy lövést, és 2 óra múlva ér célba?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



inkabb az hogy amikor en reggel felkelek, a legtobb RW player akkor fekszik le csicsikalni-es forditva.:)

"okey-dokey!"



n0k0m írta: Lehetne rá nyitni valami külön topikot, de ez is pont olyan jó erre.

Már van ilyen:
http://www.rewired.hu/content/multis-tarskereso

Non serviam



Azt hittem azt Shaypeian-nek nyitottátok :D

Na majd felnézek oda is akkor.



Áhhh, gangbangben sajnos nincs benne.

Non serviam



Mélyen csalódtam bennetek, hogy nem sikerült megnyerni a szívét. Pedig nagyon rajta voltatok ~300-an :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!