Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


faj a fogam vasarnap ota, es csak ma 13:30-ra tudok menni fogorvoshoz

Parizer forever.



A fizetésem még mindig nem jött meg, az albérletet fizetnem kell, amire nagy nehezen most összeszedtem a pénzt. Erre hopp, különbözeti számlák, fogorvos holnap, autóba olajcsere, szelepfedél tömítés csere sürgős, és enni is kéne valamit.
Aztán ott vannak a tartozásaim amik pár százezer forint összegűek.
Ezek mellett itt van amit a másik threadben is leírtam, hogy tiszta ideg vagyok, egyedül vagyok.

Legegyszerűbb ha felakasztom magam.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"


Tno képe
Tno

Rá kéne már jönni, hogy a valóság tagadása mindig fájdalmas következményekkel jár, és szépen leváltani az avatárod...

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



A pénzügyi problémákat meg lehet oldani, plusz meló, munkahelyváltás, gazdag rokon likvidálása stb.
Ha jól emlékszem, neked egy időben két csajod volt egyszerre, ezek szerint két szék között a pad alá estél? Ennek azért van pozitív oldala is, például a kiadásaid elvileg drasztikusan lecsökkentek, a szabadidőd meg megsokszorozódott. Tökéletes alkalom a monetáris helyzeted rendbetételére, pláne mivel a munka az egyik legjobb "szerelmi bánat feledtető".

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nem tudom, neked van-e rálátásod a mizéria topikra, de nem ilyen egyszerű.
Pont azért, mert két szék közé a földre, nincs most semmi pénzem. Albit egyedül fizetem, szóval a kiadásaim mondhatjuk megduplázódtak. Plusz munkát nem tudok elvállalni, mert egyrészt nem vagyok jó semmire, másrészt ha nem így lenne, akkor időm sincs rá, mert így is este 7-re érek haza nap mint nap. Nem látok kiutat.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



SBKMozes írta: csütörtökön elutazunk két hétre Kanadába, ma kiváltottam a nemzetközi jogsit, mert azok ott nem írtak alá valami bécsi egyezményt, ami ezt szabályozza. kormányablakba be, sorszám kihúz, röpke 15 perc után már hívnak is. mondom mi kéne, erre az ügyintéző kihoz valami fosbarna füzetet, kitöltögeti, beragasztja a hozott képet és átnyújtja, hogy tessék. a füzetben van negy oldal ahova a személyes adatokat be lehet írni: magyarul (minek? itthon nem is érvényes :D), spanyolul, oroszul és angolul. frau kormányablak persze a magyar részt töltötte ki, így ezt majd lobogtathatom a kanadánoknak, hogy "ás-vány-víz!"
röhej

Nyugi, erre (tudtommal) külhonban is ugyanúgy fognak röhögni a fakabátok, mint te tetted. :D



Ezt vittem magammal az USA-ba. A DMV-ben mutattak a kukat, ahova dobhatom, rendor el nem fogja fogadni.

Regen minden jobb volt.



Asycid írta: Pont azért, mert két szék közé a földre

well, aki kurvanak all, azt ugye...

De kiut mindig van. Kezdjuk azzal, hogy miert nem adod el a kocsit? Az egyik legnagyobb luxuscikk tulajdonaban furan jon ki a penzrol panaszkodas.

Regen minden jobb volt.



Startupfalvarol: kezd elegem lenni a napi 10 ora melo + 2 ora ingabol. Ez a hiring akkora agyfasz, hogy nem igaz, kozben meg ezer mas dolgom is lenne. Sulira pontosan 0 idom volt az elmult 2 hetben, szopoagon vagyok mar most :/

Legalabb a jogsimat fizeti a ceg :)

Regen minden jobb volt.



Ha ez az egyén még egyszer megkérdezi hogy melyik mire való a 2 DB gyógyszeréből, miután már HÁROMSZOR elmondtam, lehányom.



hányásra?



Daedalon és Cavinton?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Az egyik fájdalomcsillapító, a másik szédülés elleni gyógyszer volt. Nem atomfizika. De ő sem volt az a Tony Starkba oltott Neil deGrasse Tyson...



Na jó, de melyik melyik ? :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Le kellett volna írni a dolgokat 1-1 post-itre, ráragasztani a dobozra (vagy közvetlen a dobozra körmölni [bár gondolom defaultban egyébként meg oda van írva min. 3 nyelven + a benne lévő papíron még inkább ki van fejtve)] és elküldeni, hogy baszomalásan arra van a kijárat.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Le kellett volna írni a dolgokat 1-1 post-itre, ráragasztani a dobozra (vagy közvetlen a dobozra körmölni

Mire először megkérdezte, már ráírtam.

bár gondolom defaultban egyébként meg oda van írva min. 3 nyelven + a benne lévő papíron még inkább ki van fejtve

Igen.

és elküldeni, hogy baszomalásan arra van a kijárat

Végül megtörtént...



Lehet, hogy aznap nem vette be alzheimerre felírt gyógyszerét :D (Azért abba gondolj bele, hogy ilyen melegben betonozni, vagy aszfaltozni még mindig szarabb lehet..)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem az, nem is szoktam odafigyelni már erre, a gond inkább az hogy minden harmadik ember ennyire hülye, és az aznapi sokadik, főleg az aki nem is enged belőle hogy gyúrja az agyamat, már nagyon sok tud lenni.
Általában leszarom, mosolyog, bólogat, jó utat, következő.
Meglepődnél amúgy, hogy a lakosság hány százaléka élte túl valahogyan az evolúciót agy nélkül :-P



Pesti közlekedés egyre rosszabb, soha többé nem megyek be belvárosba kocsival az kurva élet, vagy veszek valami apró kia-t vagy hasonlót az ilyen utakra, mert csak agyvérzést kapok. Jah és utána még hazafelé M3-ason Mogyoródnál egy zirka 100 méteres útfelújítás miatt több kilométeres dugó volt, bár legalább van torlódás asszisztens, csak a sok barom meg képes a fos szar matchboxával betolakodni elém...



Ha az ember ebben a pöcegödörben lakik, megszokja hogy az amúgy 20 perces napi ingázást 50 perc alatt teszi meg. Én már nem idegeskedem :D

(amúgy megsúgom, ma ballagások meg miegyéb volt, azért volt az általánosan szar közlekedésből fantasztikusan fos)

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Kerekparnak hivjak a csodaszert a te problemadra. Szivesen! ;)



Mindig is vágyam volt izzadtan beérni munkahelyre kora reggel, valóban.
Vagy nem beérni, mert a biciklis közlekedés hatványozottan szar Pesten. Ezt autóban ülve rendesen megtapasztalom (gyakorlatilag a kocsik között cikáznak a biciklisek, mert nincs normális kerékpárút kialakítva, ami a csúcsforgalomban mindkét oldalnak felemelő és tisztább, szárazabb érzés).
Amúgy én pont nem panaszkodom, lebaszom a tetőt, és le van szarva a dugó, csak ülök és lazulok :D

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"



Vagy félúton elbasszanak :D



Na ők meg a másik! úgy cikáznak biciklisek félelem nélkül kocsik között ezeken a szar utakon, hogy nem bírom felfogni. Vagy a robogós 50+ éves asszonyok ide oda a sávok között... Bazmeg én nem mernék robogózni ezeken az utakon, ilyen forgalomban az 50 éves néni meg igen? Nem hiszem el, hogy szegénynek nincs valami jobb megoldása a közlekedésre. teljesen alkalmatlan a biciklis közlekedésre a legtöbb út pesten, és akkor az autós még figyeljen állandóan oda rájuk, mintha nem lenne elég baja nélkülük is.



Hát az is igaz, hogy emberekkel foglalkozni se lehet mindig könnyű, kell hozzá türelem időnként biztosan.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nápolyban még nem közlekedtél. Ahhoz képest a budapesti közlekedés olyan mint egy svájci kisfaluban.



Kurvára semmi baj nincs a biciklis közlekedéssel Budapesten. Lehetne jobb? Igen. De ettől eltekintve az elmúlt pár év kurva sokat javult és nagyon jól lehet menni. Ma 20kmt tekertem a városban minden gond nélkül.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Tno képe
Tno

Mármint hogy nem létezőről majdnem tűrhetőre?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Jah, biciklis szemszogbol biztos jó, az más kérdés, h hány autós anyazhatott magában a 20 km alatt :D Nápolyba meg be nem tenném a lábam semmi pénzért, de Olaszba saját kocsival sose mennék alapból :D



Pontosan egy kisteherautos. Picit elbeszelgettunk róla. Ő dudalt én kiabaltam. Aztán rájött mindenki hogy igazam van.

@tno: a belváros teli van felfestéssel egyirányú utcával ami kerékpárral kétirányú. Balkanyarra befordito cuccal. Biciklinek boxxal hogy legelőre be lehessen állni a pirosnal. 5 6 7 8 13 kerületben tuti.

Egyébként meg rakni kell az úton simán. Engem mindig akkor akarnak elbaszni mikor jaradan vezetett bicikliút keresztezi a rendes utat.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!