Hearthstone

Utolsó bejegyzés


6 legendary van a pakliban illik is jónak lennie...
Sajnos nekem csak a Curator van meg ezek közül szóval esélyem sincs ezt kipróbálni.



Melyikkel a legkönnyebb fentebb mászi a ranglétrán?

Elemental Shaman. Mulroc Shaman vagy Taunt q Warrior?

Csak egyiket tudom legyártani.



Q Warrior. Nekem ele shaman nagyon jól működött magasabb rangokon, de azóta sztem rosszabb lett a meta neki.



Q warrior jelenleg tier1-es deck. Én is megcsináltam, de 1-2 lapot pótolni kellett. Primordial drake-ből csak 1 van nekem. Egyébként még nem játszottam vele, majd egy másik nyugis hétvégi estén ránézek vele a ladderre.

Egyébként ugye r15-ről r7-re mentem a murlock paladinnal szombaton, de vasárnap visszavertek r9-re (majdnem 10-re), utána csak jojóztam r9-en. Váltottam elementál sámánra és winstreak-kel visszamentem r8-ra. Én csak azt tudom mondani, amit ezelőtt is. Figyelni kell az aktuális trendet és úgy tenni, mint az új lapok. Adaptálódni kell. Ha meg sok a Q rogue, akkor egy későbbi időpontban érdemes próbálkozni :D



Ezzel csak az a baj, h egy tetu undorito a matchmaking rendszer es ha valami nonstop jon szembe es valtok h countereljem akkor azonnal valami teljesen masbol fog jonni allandoan valami ami ellen meg nem jo.



Na és melyik Q warrior deck a jó mert van kismillió változat kb.

Hogyan adaptálódjak, ha egyszer nincs miből? Csak egy hunter deckem van amivel tudok játszani jelenleg. Meg még tudok gyártani egy fullos másikat és ennyi.



Hunterrel lementem 14 re múlt héten. Most meg mindenki hülyére ver összesen kettőt tudtam nyerni. Abba is hagytam.



Elmondtam már többször, és bocsi de még párszor el fogom mondani: ha élvezni akarjátok a játékot, akkor hagyjátok a picsába a rankedet. Idő-pénz-idegőrlő szerencsejáték, ami közel se fog annyi sikerélményt visszaadni, mint amennyi energiát belefektettetek.

Mármint lehet játszani, én is játszok rankedet, de kizárólag küldizés közben, mert néha könnyebb ott összehozni a nyert partikat, mint casualban.



Úristem ez a paladin quest mekkora egy haszontalan szar.
TB ben 6 ból egyszer tudtam nyerni vele akkor is egy pala ellen akinek szarul jöttek a lapok. Mindenki más bucira vert.



én még nem is találkoztam quest paladinnal, de még streamen se láttam mióta kijött...



Tawern Brawlban kipróbálhatod. De nem ajánlom.

Játszottam egyet-egyet a q warrior, q priest és elemental shamannal nyertem mindet elsőre.



Én is paladinnal játszottam le a tavern-t, ki akartam próbálni a questjét. Nekem harmadjára jött ki, de másodjára is meglett volna, csak elbasztam.
A problémája az, hogy gyenge a rewardja. Hiába adaptálhatod 5x a, akkor is csak egy minionról van szó. Q warrior lerakja elé minden körben a tauntját és szomorúan lehet nézni hogy fogy el egy 10/6-os, windfury-s varázslatra immunis, lény körről körre.



Kijött a quest minden meccsen félreértettél. Nem az volt a baj, hanem levertek mindig ennek ellenére mert addigra az ellenfélnek is meglett a quest. Egyszerűen túl gyönge az a quest a többihez képest.



Úgy értettem harmadjára lett meg a win. A quest nekem is kijött mindhárom meccsen. 5-6 kör alatt ki lehet rakni simán ami szerintem elég jó, de a reward az valóban gyenge.



Ez a tavern brawl a beépített templateket használja, szóval azokat a deckeket, amiket egy-egy kaszthoz és sethez ajánl a játék, amikor újat kezd az ember.

Warrior küldim volt, így azzal kezdtem nyomni, és hát nyilván nem újság nektek, de OP-nek találom. Most vertem le egy druidot, és kijöttek neki a legjobb kombók, Curator+Alextrasza, két 12/12 spellel nem targetelhető minion az asztalon wardennel, mégsem tudott semmit. Igaz volt egy mérsékelten szerencsés (50-50%-os) Brawl a részemre.

Eddig csak úgy vesztettem brawlt, hogy disconnectelt a telefonom, lol.



Van egy másik módszer is a vesztésre TB ben. Játssz paladinnal :D



:)

Közben megvert egy lock, mondjuk szoros volt, köv körben ő halt volna fatigue-be, pedig átment Jaraxxusba, meg minden. De most elfogytak a küldik, három napig rá se nézek. 25 Ungoro pack leg vagy más hasznos kártya nélkül.



Na közben meglett Rank 2 egy kicsit saját igényekhez igazított Midrange Paladinnal. Doomsayert kidobtam, mert gyakorlatilag haszontalan volt, és Curator továbbra sincs, de egyébként nem is hiányzik, mert általában sok lapom van kézben, legrosszabb esetben meg a 3 manas discover tauntból nagy eséllyel kapok. Egy dirty ratet megtartottam, mert priest, quest rogue és főleg mage ellen nagyon hasznos tud lenni, de a mirrorban is ha csak egy Aldort kihúz már hatalmas value. Egyébként mivel mindig is Paladin volt kedvencem személyes ügynek veszem, hogy a mirror meccseket hozzam és meglepetésre a jobbnak tartott Murloc palakat mind simán vertem. Egyedül priest nagyon szenvedős meg taunt warrior, magek ha nem szörnyű a húzásom és nem discountolt fireballokat találnak, akkor az is egész könnyű, bár erősen gondolkodom egy Eater of Secrets techelésen.
Azt imádom ebben a deckben, hogy szinte bármi ellen megállja a helyét, nincs előre lefutott matchup. Ezért szerettem a régi Midrange paladint is, egy sokoldalú, sokféleképpen játszható, gondolkodós deck, a quest warrior játékélmény szempontjából egy borzalom.



Paladin-ra +1, nekem is az az örök kedvenc. Gadgetzan után elég használhatatlan volt, de most ismét jó.



Hát igen, nekem is nagy kedvencem. <3

-Who am I? None of your business.



3 ingyen pakli mindenkinek.

Mondjuk lehetnének nagylelkűek és egy 10 el megdobhattak volna mindenkit. Háromnegyede úgyis duplikáció lesz :)



Jah, és meg is lett ezzel a "garantált" leg, a 32. Ungoro pakliból. Hunter dinó, ami nem a leghasznosabb nekem, druid, warr, priest deckek a frekventáltak nálam, de végülis nem lock, pala, vagy rogue, ami instant disenchant lett volna.

Most még kigyűjtök egy legendaryt a gadgetzan szetből, hogy reszeteljem azon is a pity timert, aztán nem veszek semmit következő kiegig.



Ezen szoktam kiakadni, hogy 3 pakliból nyitogatják sorban a legendarykat. Nézd meg a linken az első és az utolsó hozzászólást...



Én egy használhatatlan epicet nyitottam :D de legalább valamennyi dust ez is.
Közbe lecraftoltam quest roguet, mert halálra idegesített már, h összes control deckkel azokba futottam hó végén, szörnyen frusztráló volt. De most úgy vagyok vele, h legalább mások fognak idegeskedni, de én nem :D nem érdekel, ha 10bol csak 3 meccset nyerek vele, de nő stressz :D amúgy magas rankokon tényleg nem nagyon lehet vele haladni a sok aggro miatt, de rank 5 alatt sztem erős lesz.



Én meg ezt a kártyát kraftoltam most le:

rwurl=http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/320/346/55545.png

Nagyon szórakoztató a rá épített pakli (majd otthonról linkelek laplistát, bár hearthpwn-en úgyis van fent).



Biztosan valami program hiba van mert ez volt az egyik pakliban.
Azt nem tudom, hogy jó e valamire még nem néztem utána.

rwurl=http://imgur.com/slnY3Xv



miracle rogueba jó, bár az elég sok mindentől kikap, de quest warriorokat lehet verni vele nagy százalékban. :D kell hozzá két arcane giant.



Jóez, életképes az erre épített pakli, csak ki kell húzni :D.

Én ebben a verzióban játszottam, de 2 arcane giant-et valóban bele lehetne préselni. Elég ingadozó vele a siker, de poén vele játszani.
rwurl=http://imgur.com/Tvx1sxw

Ez meg a Miracle Priest pakli amit próbálgatok:

rwurl=http://imgur.com/ThcsbyI

Mivel csak egy Glimmerroot-om van, ezért a másikat pótolni kellett valamivel. Beletettem egy black knight-ot, mivel sok a taunt a játékban és eddig úgy tűnik jó döntés volt. Agyalok még egy blazecaller-en (láttam olyan verziót is), de előbb betesztelem majd ladderon valamikor, ha lesz egy nyugodt és összefüggő 2-3 órám belemerülni :D



Akkor ez egy számomra használhatatlan legendary mert, hogy a pakliban van 3 másik leg ami nincs meg, meg 4 epic ha belevesszük az arcane giantokat is. És persze nincs annyi dustom, hogy legyártsam őket.



Hmm.

https://www.icy-veins.com/forums/topic/30494-wild-heroic-tavern-brawl-brings-big-prizes/

Wild Heroic Tavern Brawl has a prize pool of up to 50 packs, over 1000 gold and dust, as well as three legendaries for each player, if they can get all 12 wins!

Meh.... tovább olvastam:

as it will cost you 1000 gold or 9,99$.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!