Hearthstone

Utolsó bejegyzés


végre gyökeresen át fog alakulni a meta, mert ami most ment az már kicsit unalmas volt. Pirate cancer warrior-ok, dragon priest-ek és jade minden mennyiségben.

Nem fog átalakulni illetve ugyan úgy meglesznek ezeknek a deckeknek a megfelelői csak éppenmáshogy fogják őket hívni...



jó az világos, de ennyire egyhangú csak nem lesz mint amilyen gadgetzan után volt



Amúgy daily login reward megy már pár napja. Eléggé dokumentálatlan, legalábbis hivatalos honlapon meg egy rajongóin semmi infó róla. Tegnapelőtt 50g volt, ma egy arany neutral rare Un'goro kártya. Tegnap meg mittudomén >.<



Ja egy hete megy, beírhattam volna :(

rwurl=https://cdn.pbrd.co/images/yccgl9Jx.jpg



Ezektől a retkektől néha teljesen kiégek. A vicces az, hogy a 2. körös fiery win axe-al 4x ütött. Aztán 5. körben már ott volt a reaper és heroic strike. :3

Végig húzta a jó lapokat és amikor 1 hp-ra levert, akkor onnatól ment a WP spambot. Ha nem top deckelsz, akkor baszhatod és 5-6. körre vége. Remélem kieggel eltünnek a süllyesztőben.



Erről csak az jut eszembe, hogy igazán lehetne a játékban egy beépített replay kezelő :D



Vam egy ilyen aggró warrior deckem, az alapja szinte olyan öreg mint a játék, és az az igazság, hogy bizonyos szinten még basic/classic lapokkal is működik. Nem fog soha eltűnni, de nagyon könnyű megfogni tauntos cuccokkal.



Ja, csak amíg nem kapott buffot addig senki nem játszotta. Most meg minden 10 meccsből 3-4 pirate warri. Engem pedig ez zavar.



Utálod te is a tükörmeccseket, mi? :-D



Á. Olyankor legalább van hangulata a dolognak. Próbálok még most kieg előtt feljebb mászni a létrán, ha borul minden, akkor legalább magasabbról kezdődjön a "móka". :)



Én lementem gyors 15-re, de általában itt le is szoktam szarni a laddert. Néha kedvem támad tolni, de gyorsan elmegy türelmem az 1 lépés előre 1 hátra játéktól.



Na ki mit nyitott, mennyi paklit vett?

Vettem 33 paklit goldból meg a jutalomból jött még további 8. Így 41 kinyitott pakli után ez a mérlegem:
2 leg - Ozruk
10 epic
a több apró

A végén ~1100 dustnyi jött össze a 2+ db lapokból. Nem túl acélos, de nem panaszkodok. Legendary spelleknek mondjuk jobban örültem volna.



Én majd este bontok, kereken 100 boostert. Befizettem elővételben az 50 pakkra, a többi meg ugye gold, tavern brawl rewardok, login rewardok, meg a 3 ingyenes.

Valamiért azt reméltem, hogy a quest spell-ek valamilyen formában majd megszerezhetőek lesznek (naív gondolat), mert ugye volt róla szó, hogy idén nem lesz adventure, de cserébe lesznek 'solo mission'-ök beépítve az expansion-ökbe. Én úgy gondoltam, hogymajd ott lehet kifarmolni a legendary spell-eket. :D

Jelenleg van ~6500 porom ami 4 legendary-ra máris elég, a bontásból meg még lesz 2000 por alaphangon. A kraftolást 2 körben fogom csinálni, az első körrel várok pár napot, hogy lássam mely quest-ekben van a legtöbb fantázia, a második kört meg majd később, ha kicsit kialakul a meta és látszik mely lapok az igazán fontosak.



Mivel ugye ragnát meg pár lapot még nyugdíjaztak így azokért adtak 2k dustot cserébe így most 5440 dustom van.

6 pakliból meg a nagy semmi természetesen. Illetve hát a szokásos paklinként 1db rare aztán ennyi.



Én 20 paklit vettem + 6 ingyen, ebből nyitottam 2 legendaryt (paladin 3/3a tesz mindent meg a warlock questet, ami sajnos a legrosszabb quest...) meg elég sok epicet, a fontosabb kártyák nagyjából meg is lettek pár kaszthoz.

Eddig rogue quest nagyon OP-nak tűnik, priest ResidentSleeper, mage is nagyon durva ha kijon neki. Én is várok minimum 1 hetet, h elkezdjek craftolgatni, ezért csináltam egy ungoros handbuff paladint és rank 17rol csont nélkül eljutottam rank 10re eddig :D
Mindenesetre a meta sokkal elvezetesebbnek tűnik egyelőre,jóval lassabb.



6 legendet bontottam 100 pakkból, ami elég jó arány

Sunkeeper Tarim
Sherazin, Corpse Flower
Lakkari Sacrifice
Clutchmother Zavas
Hemet, Jungle Hunter
Ozruk

Lehet a warlock quest nem a legjobb, de legalább kibontottam mellé a másik warlock legendet is :D

Szétkaptam minden duplát és a felesleges golden kártyákat is, így most 9590 porom van, ami 10 por híján 6 legend. Amit tuti le fogok gyártani az Kalimos és meg Elise the Trailblazer. Az utóbbi jó lesz valami control pakliba az tuti. A többiből majd meglátom mely kveszteket, vagy fontos lilákat csinálom meg.



Örültetek, hogy nem lesz több pirate warrior. Van helyette murlock shaman ami még kb hányingerkeltőbb mint mint a pirate warri. A Rogue questről meg nem is beszélve.



Én világéletemben gyuloltem minden murloc decket, de ez s murloc shaman tényleg rohadt idegesítő most. Azon nevetek, h a nagy proplayer Lifecoach meg SuperJJ azon röhögtek milyen nehéz és milyen rossz a rogue quest előzetesen :DD ennyire értenek hozzá... Eddig egyedül quest paladinnal nem találkoztam.



Rugó küldire van counter? A 4-6. körtől minden minionje 5/5. Nyilván kisköcsög rohamozó minyonnal van tele a deck.

Edit: Ugh-ogh, nem csak én sírok...



Örülök, hogy egy forintot sem költöttem rá. Ezek után meg főleg.




pedig egész élvezetes az új meta eddig. Most még sokféle ellenfél jön szembe, érdekes, fun megoldások vannak. Jóval lassabb, control orientáltabb a meta, egy két pirate warrior meg murloc shaman van, meg a quest rogue, bár nekem teljesen jó win rate-em van ellene.



Olvasd végig a hozzászólásokat amit linkeltem.

Rengetegen elégedetlenek.

És abszolút igazuk van. Nagyon sokba kerülnek a pakkok. 60pakk annyiba kerül mint egy most megjelenő A kategóriás teljes értékű játék. Ez meg egy nyamvadt kiegészítő.
Valaki meg kiszámolta, hogy 1500 dollárt kellene költened ahhoz, hogy az idén megjelenő 3 kiegészítőhöz meglegyen az összes kártyád. Beleértve a duplikációból származó dust elkraftolását is. Azért álljon már meg a menet.



En eddig 2500 ftot koltottem ra es keves jatek mellett is siman megy free to play. Max nem lesz mindig 4-5 top tier deckem, de 2-3 mindig lehet. Ha esszel craftol az ember nem nagy dolog.



RNG is working as intended, nothing to see here, move along.

De tényleg, ennyi játékos között egyszerűen lesz annyi peches, hogy telesírják az össz fórumot.

Namost azzal egyezek, hogy talán szájba kellene rágni a játékon keresztül, hogy ez színtiszta szerencsejáték. A csomagok nyitogatása sima slot machine. És a valószínűségeket nyilvánossá kell tenni, ezt a kínaiak csinálták jól, amikor törvényben írták elő.



Festésben még továbbra sem vagyok világbajnok és vannak még apró hibák amiket ki tudnék javítani de erre a hétvégére most megfelel így is. Kis 3D nyomtatós és festős móka :)

rwurl=http://i.imgur.com/1OYetZt.jpg

rwurl=http://i.imgur.com/CNmeznf.jpg

rwurl=http://i.imgur.com/EqVqEhT.jpg

rwurl=http://i.imgur.com/asCczUE.jpg

rwurl=http://i.imgur.com/WY1BhWf.jpg

rwurl=http://i.imgur.com/hvpJEuu.jpg

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Igen ez igaz, de volt nem rég ebből egy ciki balhé, mert a Blizz mégis csak elkúrta. Nem tudom már melyik kiegnél volt (talán Old Gods) de emlékszem, hogy NA accon a bontott paklik 1/3-át kaptuk meg pluszban ajándékba, mert valahogy mégsem úgy nyíltak azok a paklik ahogy kellett volna...

Simán kinézem belőlük most is, hogy valamit elbasztak.

#Freak
Ez nagyon jó!! Never forget DR. 7!! :)



50/135 kártya common a kiegben, és 4 common kártya van majdnem minden csomagban, valszám szerint is hamar jönnek a duplák. Lásd még a születésnap paradoxont.

Az említett példa szerintem éppen azt bizonyítja, hogy a Blizzard hajlandó bevallani a hibáját. Most is összevetették a begyűjtött adatokat a számított valószínűségekkel, és nem találtak eltérést (egyelőre).

Ahogy egy kommentelő mondta, nem szó szerint: "It's fine that it works as intented, but please check your intentions!"



A fő választott kasztom illetve deckem továbbra is druid, puszta emó okokból, és hát lecraftoltam a küldit. Aztán olyat csináltam, amit régen nem, teljesen önállóan decket építettem köré, és meglepetésemre nem volt nagyon katasztrofális. De jó se volt, aztán egy jó féltucat parti után körülnéztem a weben, és kiderült, hogy a nagy honlapokon nincs is rá útmutató... Egyszerűen pocséknak tartják a küldit, vagy mi, mert a többi kasztnak volt küldire alapozó deck.

No mindegy pár tippet azért összeszedtem, és 4 kártya megváltoztatásával már el is jutottam a... a mágikus 20. szint alá... :D 5, sorban nyert partival! No be se lépek pár napig, ilyen sorozatom se lesz többet saját építésű deckkel ;)

A pakli ilyen midrange-tempó, relatív gyorsan telepakolja a táblát bikaerős minyonokkal. Az aggró deckek meg a táblatörlő-antiminyon küldik ellen nagyon nem megy vele, de amúgy ok.



Igen, druid questnel nagy a konszenzus, h említés sem érdemes. Inkább aggro beast druidbol van most több. Úgy látszik ez a jade druid után a büntetés :D Én paladin quest craftolasan gondolkodok, de mivel még egy quest pala se jött szembe rank 7ig, és streamen se látom így valszeg az se való semmire :/

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!