Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nudli Fist kritika amivel egyetértek teljesen.

"All of the nerd-friendly Netflix projects have issues with pacing, but while Luke Cage and Jessica Jones grow sluggish around the midpoint of their first seasons, you'll be yawning at Iron Fist after binge-watching two hours. At least the action scenes are pretty good, though not quite as brutal as its sister projects: One episode puts Danny through a never-ending gauntlet of evildoers that’s one of the highlights of its first batch of episodes.

Fist is at its best focusing on Colleen. Henwick’s martial-arts teacher joins a cage-fighting ring to help ends meet and finds herself addicted to the bloodlust. The British actress ultimately steals the show by bringing modern complexities and watchable gumption to Marvel’s newest dangerous, no-nonsense woman.

Is it too late to make her Iron Fist? Because the current guy doesn’t have the right mettle to defend anything."

Pont ezt írtam én is, hogy a kínai csajszi jobb iron fist lenne.



mikka osszehordott faxsagokat a harci stílusáról, a kultúrákrol, a kínai csajrol

Ki beszélt itt shurikenrol? Addig nem sikerült eljutni, h a kínai csaj azért beszél jobban japánul (egyébként 2x is használja mandarint) és oktat japán harcmuveszetet, mert a nagyapjanal nőtt fel Japánban... Meg azt hiszed, h a valósággal kell osszevetni a harci stílusokat, amikor ez egy ruhes kepregeny adaptáció és Kun Lun az nem = Kína, és nem csak kung fut tanulnak ott, stb. Vagy a sensei-en is fennakadtal valami érthetetlen okból, hiszen a csaj mestererol van szó. De egyébként kínai nyelvben is használják, ezt csak úgy fanfactnek.

Egyebkent nem lennék meglepve, ha lenne valami magyarázat a valóságban a dobócsillagos mutatványra, simán lehet h valami meglepő fizikai jelenség, h ha osszehajtogatjuk az alufóliat, akkor a sűrűsége miatt alkalmas erre, vagy valami. De lehet nettó baromság tényleg.



Miért lenne jobb? Amúgy az egész sorozat lényege, h Danny nem az a tipikus iron fist akinek kéne lennie az elvarasok szerint. De a csajban mi a jó? Ráadásul ott is hülyén oldották meg, h egyik pillanatban lecseszi a padawant h minek jár illegális meccsekre, a következő pillanatban meg már ő harcol pénzért...



Into the Badlands S02E01

Az első évadot csak immel-ámmal követtem, de valami azt súgta, hogy ezt érdemes lesz nézni. Az első rész a második szezonból baromira bejött. Ezt bizony nézni fogom. A Twin Peaksig jó lesz.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Oasis első rész.

Scifi. Egyesek szerint az új Lost.

A történet annyi, hogy az emberek kolonizálnak egy bolygót és már az első telepesek (munkások) dolgoznak ott és történik egy két furcsaság. Látomások, halálesetek és küldenek oda egy lelkészt.
Ennyi derül ki az első részből nagyjából.
Még nem igazán tudom hová tenni meg kell még néznem egy két részt belőle.



Bandido írta: Egyesek szerint az új Lost.

En meg ugy hallottam, ez az uj Maradona! :O

Erdekesnek tunik amugy, lehet be kene probalni.



Ez az 'új Lost' meddig marad még ilyen reklámszöveg? :D



Illetve ez inkább riasztás mintsem ajánlás

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Oh yes! My body is ready! Vajon haromadszor is sikerül egy bitang jó évadot összehozniuk? McGregor meg jól mutat ebben a dupla szerepben :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Ne bazd, hogy egyik nagy kedvencem, Everett McGill majdnem 20 év kihagyás után újra kamera elé áll a Twin Peaks kedvéért! :O Huh, gyorsan le kéne pörgetni az eredeti sorozatot...

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.




Iron Fist

Tegnap a hatodik résznél mondtuk azt asszonnyal, hogy nem, köszi, eddig bírtuk, elég volt. Igazából már a negyediknél fel akartuk adni, de gondoltuk, adunk még neki egy pár epizódnyni esélyt, mégiscsak kapcsolódik majd a Defendershez. De ez akkora egy értékelhetetlen hulladék, hogy inkább fogtuk és elolvastuk a plotot Wikipedián, jó pár értékes órát megspórolva ezzel az életünkből. Gondolkodtam rajta, hogy felsorolom, mi minden rossz ezzel a sorozattal, de egyszerűen nincs egy órám arra, hogy tételesen leírjam a "mű" szinte minden egyes mozzanatát. Tényleg, a Barátok Közthöz tudnám hasonlítani, csak egy pár nagyságrenddel több pénzből készült. Színvonaltalan, átgondolatlan, értékelhetetlen, sőt, komolyan mondom: nézhetetlen hulladék. A Luke Cage második fele is egy összevissza fos volt, de ez már az első epizódtól kezdve alámegy még annak is, aztán pedig minden egyes részben képes konzekvensen alulmúlni az előzőt.
Mindenkinek, aki még nem nézte meg, azt tanácsolom, hogy ne is tegye!
Az egyértelmű sorrend végül: Daredevil > Jessica Jones > Luke Cage > Iron Fist



Hogy a mestert idézzem: "Na, végre valaki"

A sorrendel meg tökéletesen egyetértek.



Te 8ik részig azon agyaltal h jó e vagy sem, ő meg leírja h szerinte első résztől hulladék :D



Ugyan nem hulladék de a legrosszabb a Marvel sorozatok közül.
Azóta már érlelődött bennem és szerintem a főszereplővel nagyon mellényúltak.
Vagy szarul volt megírva a szerepe vagy nem tudta jól eljátszani vagy mindkettő, de ő nem erre a szerepre való.



De miért nem?



Nem tudta elhitetni velem, hogy ő Iron Fist. Színészileg nem tudta ezt megoldani, kevés volt hozzá.
Ward, Harold, Colleen bármelyik lejátszotta őt. De még a görbe lábú kínai banya is jobb színész mint ő.
Túl nagy volt a falat neki szerintem.
Vagy ahogy Péló Barna mondaná. Ez nekem nem jött át.

Szerk: Valahol egy kritikában nagyon jól megfogalmazták, hogy nem volt "screen presence"

Szerk2: De mondok két ellenpéldát is. Jon Bernthal ki nem állhatom. Eddig mindegyik filmben és sorozatban utáltam valamiért antipatikus számomra. De Punishert nagyon jól eljátszotta. Le a kalappal előtte. De ott van a faarcú Luke Cage még ő is át tudta adni a karaktert.



Nekem pont Luke Cage-nél és Jessica Jonesnál volt ez. Luke Cage annyira erőltetett, főleg amikor a börtönben volt a röhejes szakállal meg hajjal. Jessica Jones-nál meg el nem tudtam képzelni, hogy egy ilyen bányarémet akar majd megdöngetni Cage meg a főgenya.



Bányarém? Nagyon messze van a bányarémtől. Tudnék mutatni neked olyat (volt osztálytársam) még szakálla is van itt ott. Igen, nő az illető, de megkíméllek tőle.


Lou képe
Lou
Donator

nem akarok nagyon belefolyni a beszélgetésbe, mert egyik sorozatot se nézem, de esetleg megtudhatnám, hogy kire szólt a hivatkozás bányarémként?

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Szövegkörnyezet alapján Jessica Jonesra utal a jelző.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám




Lou képe
Lou
Donator

oké, akkor jól sejtettem. nincs hozzáfűznivalóm. köszönöm.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Szamuráj Dzsek
Hát. Ez. Valami. Baszomjó! És megint 1 hetet kell várni a folytatásra... :(



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



YESS! Imádtam mindkét évadot.



wut? a második egy emberiség elleni merénylet volt :D



Teljesen jo volt a masodik evad, csak mas volt mint az elso. Nagyon jo kis los angelesi feeling volt, jo szineszekkel. A sztori meg elso evadban se volt nagy eresztes, foleg a vege volt botranyosan gyenge.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!