Jelenlegi hely

Ki milyen filmet néz most?

Utolsó bejegyzés


nekem az 1-2-3 kozott nincs kulonbseg, egy szint
4-5 nem is emlexem mi volt :)

Parizer forever.



rwurl=https://youtu.be/l-GqY-M5fE4
-a kávéja uram
-nagyon kedves, köszönöm

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



:OOO Ez, hogy maradhatott ki nálam eddig :S



Mindjárt megy a Dunán a Mindenki, az Oscarra jelölt rövidfilmünk.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Azért volt, aki a végén is csak tátogott.



Old dads

Bill Burr írta és rendezte. 10 perce nézem, nekem nincs gyerekem, de szakadok a röhögéstől eddig :D



Rebel Moon DC Part 1

Hihetetlen mennyire nem tudnak forgatókönyvet írni manapság Hollywoodban... Annyi gagyi, buta jelenet van benne, hogy csak fogom a fejem.
És ez a Snyder rendezett egy zseniális Watchment anno...



Snydernek vannak jó megoldásai, de a legtöbbször összefossa magát, ha nem hozott sztoriból dolgozik.



eddig van ebben minden: 7 mesterlövész, John Carter, Star Wars, Jupiter felemelkedése, minden :D



Harry Potter a hippogriffel? :D



hihetetlen amúgy, hogy a felkelők mind valami etnikumhoz tartoznak, míg a gonosz birodalmiak egytől-egyik fehér férfiak. Társadalmi mérnökösködés Netflix módra...



Moken írta: eddig van ebben minden: 7 mesterlövész, John Carter, Star Wars, Jupiter felemelkedése, minden :D

Én azon akadtam ki, hogy anno azt hittem, ezt a 7 mesterlövész cuccot lezavarják az első film végére, aztán majd a második részben mennek a gonosz birodalom ellen. De nem Syndernek ezt sikerült 2X3 órára elhúznia.
Kicsit a "Utolsó Jedik" érzésem lett, ahol egy üldözési jelenetet sikerült elhúzni a film végééig.

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



egy kis topik nekro, dehat ide illik
szembejott velem a smile2 kampanya, amitol rajottem, hogy az elso total elkerult. eppen bepotolom. kb egyharmadanal tartok. nem rossz! mar volt par jelenet aminel ereztem, hogy a tarkomon felall a szor ami a jo horror film elso jele (nekem), meg akkor is, ha kicsit kiszamithatoak voltak azok a jelenetek. de amitol mar kezdek agyf@szt kapni, azok az elbaltazott, irrealis klisek.

ShowHide spoiler #

"okey-dokey!"



ok. ennyike. nem birom tovabb nezni, annyira idegesitoen atment butaba. mehh :(

"okey-dokey!"



Beetlejuice 1

Első 20 perc alapján ez nagyon ZS kategória eddig. A magyar szinkron is botrányosan gagyinak tűnik a Max-on, pedig sztem ez az eredeti. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz ebből legendás film a végére...



Most látod először?!?!



Ez ilyen, amikor későn nézel egy klásszisét. Leftynek asszem az Eszelős szívatás nem jött be, közben meg ugye...

Na, most annyit erről, hogy a fenti Bituldzsúsz filmet mi is egy éve próbáltuk megnézni. A Civvie11 videókból jöttem rá, hogy egyáltalán létezik. Mit mondjak, az asszony kétszer bealudt rajta, engem meg abszolút nem kötött le annyira, hogy magam végignézzem.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Dante írta: Most látod először?!?!

Én már akkor is azt mondtam róla hogy ultrafos. :D
Jó, hozzáteszem, 90-es évek eleje felé láttam kb., a VHS korszak elején, amikor végre a falun is ilyen filmeket láttam először hogy: starwars, terminator, rainman, stb. Az ilyenek mellett valahogy 100% kidobott időnek tűnt.



Az! Fél órát bírtam belőle, ez ultragagyi, élvezhetetlen baromság. Edward Scissorhands pedig zseniális volt Burtontől abból az időből.



+1

"okey-dokey!"



Egyrészt műveletlen parasztok vagytok, akik nem tudják, hogy mi a jó. :D

Másrészt ha Beetlejuice, akkor a 90-es évekbeli rajzfilmet se hagyjuk ki:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=tWHVvXUw-RU



magyar szinkron

Jaj vazeg, lehet, hogy itt a probléma. Gyerekek 2024 van, szokjatok már le azokról a fos magyar szinkronokról, értékelhetőt még nem nagyon sikerült belőlük előállítani. Egyszerűen ismerősöm nincs már, aki szinkronosan nézne filmeket, itt az RW-n meg mindig felüti a fejét ez a rossz szokás.



Régen igenis klasszis szinkronok voltak, még sokszor a filmkészítők is elismerték egy-egy magyar szinkron hallatán, hogy jobban illik hozzá, mint az eredeti.
De ez a Beetlejuice film eredeti nyelven is hulladék, a szinkron a legkisebb baj vele. Olyan, mintha Tim Burton valami egyetemi diplomaprojekthez csinálta volna a filmet pár ezer dolllárból, csak valami csoda folytán talált hozzá profi színészeket...



Nekem a rajzfilm és a régi film sem tetszett. Ennyi. Lehet neked tetszett Zaxx, de azért ez rétegfilm.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A rajzfilm engem gyerekként inkább idegesített, csak akkor néztem CW-n, ha éppen nem tudtam semmi mást csinálni helyette.
Annyi más qrva jó rajzfilm volt a mi gyerekkorunkban, ez azért nem volt akkora világverő.



oksa dude, de egy '88-as filmrol beszelunk. az mire eljutott magyarorszagra es bemutattak mindenkepp szinkronos volt, sztem ha bele vagy esve, meg te is ugy lattad (eltel/beszeltel/jarni tudtal mar akkoriban amugy?:D ) tehat ha valaki isteniti MO-n es gyerekfejjel latta akkor szinkronnal latta. (amugy sztem perpill itt en vagyok a leginkabb szinkron elitelo egyed, ezt ugy irom)

amugy en probaltam igy is, ugy is. a feleig jutottam, sztem 3-4 nekifutasbol. de lehet hogy vegig is lattam, csak nem elmexem semmire, annyira maradando volt. :)

"okey-dokey!"



Régen igenis klasszis szinkronok voltak, még sokszor a filmkészítők is elismerték egy-egy magyar szinkron hallatán, hogy jobban illik hozzá, mint az eredeti.

Igen, ez az, amit mondogatni szoktak, de igazából propagandahazugság, szóval kérlek adj konkrét idézeteket "filmkészítőktől". Nem fogsz tudni.

Egyszerűen nincs normális rendező, aki azt mondaná ezekre a hangsávokat tönkretevő, amatőr szarokra, hogy jobb, mint az eredeti. Konkrétan odáig nem sikerült eljutni ki tudja hány évtizednyi szinkronizálás alatt, hogy mondjuk normalizálják a hangerőt és így ne tűnjön el a környezeti zajok fele a hangsávokból.

Nyilván van kivétel, pl. 1-2 vígjáték simán jobb tud lenni nekünk, mert mondjuk az amerikaiajkú humort magyarosították és emészthetőbbé tették a hazai nézőnek, csak az meg már ugye nem az a film, amit le kellett volna fordítani.

A Beetlejuice szerintem Keaton alakítása meg a régi stílusú, sok makettet meg bábut használó filmkészítés miatt érdekes.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=0MjpOZT6W9w
De amúgy kiborulok azon, hogy baszki már a Beetlejuice is túl rétegfilm tud lenni valakinek, mmint hogy kihívás befogadni meg nem tudjuk végignézni se, mert bealszik rajta az asszony. Egy gyerekfilm! :D



Én a rajzilmsorozatot láttam gyerekfejjel, a filmet csak jóval később felnőttként. És igen, ismerem a szinkront is, szerintem egy kalap szar és Keaton sokkal jobb a saját hangjával.



armageddon. brusz vilisznek toketlen a sajat hangja.

Parizer forever.



en nem lattam szerencsere, megnezve a trailer 1-2 masodpercet, igenyem sincs ra.

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!