Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


:D
az aktualis temahoz, csak hogy kilogjak az oriasok gyulekezetebol:
170 cm es 80-96kg kozott csuszkalok folyamatosan miota kijottunk.

"okey-dokey!"



80-96kg kozott csuszkalok folyamatosan

az igen :D nekem 6-7 évbe került felszedni +16 kilot :D



Óóó, akkor te Bud Spencer 12 éves megfelelője vagy. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nekem két hét fekvésbe egy műtét miatt. Bementem a kórházba 68 kg-osan, kijöttem egy hét folyamatos fekvés után (napi pár perc egészségügyi séta az volt persze), otthon is feküdnöm kellett egy hétig, de már moderáltan mozoghattam is. A végső mérlegelésen voltan vagy 81 kg.

Mert minden látogató barátom, rokonom jött és hozta a kajákat, mert olyan szar a kórházi koszt. Én meg megettem a kórházi kaját, a kis extra csokikat, a francia salis, rántott húsos szendókat, mindent. Csak feküdtem mindeközben.

Azóta se tudtam leadni.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Boz képe
Boz

Irigyellek, én ételre ránézni alig bírtam mikor tüdőmet szabták össze.

Éljenek a videojátékok!



Jézusom! Mi történt veled ilyen fiatalon?


Boz képe
Boz

Spontán légmell, örökölt hajlam miatt.

Éljenek a videojátékok!



az azt jelenti, hogy nem is történt semmi baleset vagy külső behatás? egyszer csak légmellet kaptál? Durva :S


Boz képe
Boz

Ja, kétszer is, behólyagosodott aztán felrepedt.
Elvileg igazából tök mindegy mit csinálsz, ha van rá hajlamod/úgy állnak a csillagok akkor beszopod, rokonom ismerőse rendes sportoló és szintén volt műtve miatta.

Éljenek a videojátékok!



Látod, ha Moken még idejében megváltoztatja a genetikádat, vagy világra se enged, nem lett volna ilyen probléma.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Érdekes módon a spontán légmellre pont a magas, vékony emberek hajlamosak, szóval valószínűleg ettől még Donald Moken Kopernikusz sem tudná megszabadítani az emberiséget.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Már megbeszéltük, hogy Mokentől mindent osztunk hárommal, akkor meg kiesik ez a probléma.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



jah tényleg, már vágom, mintha valami Fradis focistával is ugyanez történt volna, ő is magas, nagyon vékony srác volt. De ezt rendesen felnyitva operálják, nem belülről vagy endoszkópiás módszerrel?



Inside job? Mint a Halálcsillag?



Úgy tudom, egy cigó végezte a műtétet valahol Veszprémben.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nekem herevisszeret kötöttek el, de mivel azt mondták, hogy a műtét után kb. 18 óráig nem állhatok fel, nekem meg borzasztóan kellett már szarnom és nem akartam kacsázni, ezért amikor lejárt a 18 óra (hajnal valamikor) én szépen felálltam és elmentem szarni a friss varrataimmal.

Az éjszakás nővér majdnem elájult és kaptam egy sorozatos lecseszést minden arra járó orvostól. Meg különvizitesektől stb. Azt mondták, hogy qrva veszélyes altatásos műtét után felállni, mert a még fel nem szívódott altató az nekilódulhat a felállástól és újra kiüthet. Ekkor egy frissen összevarrt ember ha elvágódik, az biztos újra vérezni fog kívül-belül. Ezért az első felülést-felállást ápolók kíséretével végzik.

Nem úgy, mint én, aki éjszaka csak úgy kikommandózik, mert már rajzol a vége.

Végeredményként jól feldagadt a herém is kb. öklömnyire.

De az étvágyamra nem hatott negatívan a sztori, miután újra kulázhattam.

ON:

A családunk 14 éves macskáját megmérgezték. Ő volt az első házikedvenc, aki több mint 4 évig volt velünk, éppen ezért nehezen fogadtuk a helyzetet. Férfiasan nyeltem a sírást vissza.

rwurl=https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/16729568_139358124068155...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



van bármi bizonyíték? ne érts félre, nem a megmérgezés tényét vonom kétségbe, épp ellenkezőleg, jelentsétek fel azt a gerinctelen szennyet, aki tette



Az elso felere: :DDDDDDDDDDdd (mert gondolom te is mar csak rohogsz ezen)

Macsek pedig RIP es remelem hasonlo veget er az olyan ember, aki ilyenre kepes :(



Hallod, neked aztán egész fura problémáid vannak ágyéktájékon, ha jól emlékszem még régebbről!
A cica miatt részvétem. :(

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Istenem :( Nagyon sajnálom :( Hogy rohadna meg az ilyen tetves féreg aki képes bántani bármilyen állatot, főleg egy ártatlan cicát. Ha nekem megmérgeznék a macskámat, én holtbiztos, hogy felkutatnám a tettest és agyonverném, minden következményre tekintet nélkül (van olyan igazságtalanság, ahol a jog rohadtul nem tud elégtételt adni).


Boz képe
Boz

Te kis huncut, éjjel csak szólj a nővérnek ha felállsz. ;)

ShowHide spoiler #

meg rip catte

Éljenek a videojátékok!



Moken írta: Mivel a kutatáshoz a támogatást a Zöld lobbi adja, plusz rendesen beadagoltak az elméletet évtizedeken át így ez pont semmit nem jelent.

Milyen zöld lobbi te idióta? :D Édes istenem, áruld már el, hogy gondolod? Egy gonosz illuminátus szervezet zöldenergiával, tisztább levegővel, parkosítással, hulladékújrahasznosítással, természetvédelemmel és jobb életkilátásokkal mérgezi az ártatlan embereket? :DDD A szemetek, hát minden jóérzésű ember érdeke ezt megakadályozni, nemigaz?

Aki szembe mer menni ezzel az elmélettel azt meghurcoljak, kikozositik, karrierjét taccsra vágják, ha viszont beallsz a sorba, akkor kapod a pénzt a kutstasaidhoz... Így a legtöbben nem mernek kiallni az alternatív elméletek mellett.

Szegény matematikusokat, akik szerint 2x2=5 is hogy meghurcolják már a gonosz kollégáik. Még akár alkalmatlannak is bélyegezhetik őket, hogy lehetnek ilyen kirekesztők? Hiszen ez csak egy elmélet, és hánymeghány tudományos elmélet megdőlt már... teljesen megbízhatatlanok ezek a gonosz tudósok :D

Nincsenek alternatív elméletek a globális fölmelegedést illetően. Csak vak ostoba balfasz tanulatlan tagadás van néha még segglaikus jogász(nak hazudott?) egyénektől is.

Csak nézz körül az elmúlt 15 évben, a nagy tudományos-technikai áttörések nagy része mind úgy született, h a nagy szakember tömegek 90%-a ellentétes állásponton volt.

hogymi? az alkalmazott tudomány és az alapkutatás közötti különbséget se érted... mérnöki és gazdasági problémákat keversz ide. egy techcég hogy a faszba jön ide?

Az ilyen tömeggel együtt gondolkozo agymosott emberek, akik nem mernek mást gondolni sose fogják előre vinni a világot.

a valóság nem demokratikus. leszarja, hogy te le akarod tagadni a működését, mert hülye vagy hozzá. nincs olyan, hogy kitalálsz valamit és ha sokan bégetnek mögötted, akkor onnantól igazad lesz. a valóság ugyanúgy működik tovább és továbbra is agyonbasz, ha megfogod a 220at.

Vill du bli ihop med mig?



Milyen parkositas? :D milyen tisztabb levego? Milyen zoldenergia? :D hol latsz te ilyeneket :D ezek csak hazugsagok meg jelentektelen dolgok, arra tokeletes h a magadfajta vilagtalanokat beetessek. Leirtam, h kiket takar a zold lobbi, ha nem tudsz szoveget se ertelmezni akkor ne akarj mar kioktatni.
Ismet leirod h nincsenek alternativ elmeletek a globalis felmelegedessel kapcsolatban, mint egy agymosott csak szajkozod a hulyeseget, meg arra is keptelen voltal h kicsit tajekozodj a temaban egy het alatt :D A sajat anyam aki MTA altal kituntett geologus volt meg az egyetemi tanar baratai biztos fogalmatlanok es te jobban tudod, mert elolvastal par cikket a mainstream weben :D de legyen igazad papam, majd a napelemekkel meg a hamisitott karosanyag kibocsatasi ertekekkel, meg a parkositasokkal (:DDDDDDDDDDDDD) meggatoljatok a felmelegedest. Vegulis nem vagnak ki zirka 100x annyi esoerdot naponta, mint amennyi parkot letrehoznak a vilagon amibol 5-10 ev alatt lesz valami :D a hulladekfeldolgozasnak meg semmi koze ehhez, a "felmelegedes" volt a tema, nem az egeszseges kornyezet.



Ott rontod el, hogy komolyan veszed a Mokennel való vitát. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Moken írta: 196 cm, 109 kilo (most mértem, tudom amúgy h reggel kell éhgyomorra).

Tapsoljuk meg Mokent, akinek tavaly október óta egy kilót sikerült fogynia, két centit meg nőnie (néha érdemes random topikokra kattintgatni :D):
http://www.rewired.hu/comment/86205#comment-86205
Hajrá, decemberre meglesz az a 200! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nálam ez pont fordítva volt.

74gk voltam amikor bementem a kórházba és 66kg amikor kijöttem. Igaz 12 napig nem ehettem semmit sem csak az infúzió jött belém.



most már én is így látom és lelkileg pont ez a téma kellett hozzá. a munkám során többek között a globális energetikai trendek-, ill. a hozzájuk kapcsolódó gazdasági, politikai és tudományos folyamatok vizsgálatával foglalkozom, így pontosan tudom, hogy egyfelől nettó faszságokat dumál a gyerek, másfelől meg ilyen habitussal semmire se fogja vinni az életben. na jó, ehhez nem kellett a téma :D Iron, engedd el



Szép találat! Remélem, nem kutakodtál érte sokáig.

Anno volt apámnak egy öreg zsidó barátja. Imádtam a pofát, mániákus hazudozó.

Gyerekként kérdeztem tőle, hogy Te Gyuri! Neked hány alkalmazottad van?

996 kérlek!

Rá két hónapra: Mit is mondtál, hány alkalmazottad van?

995!

Na, de Gyuri, te múltkor nem ezt mondtad!

Igen, egy csávót kirúgtam! :)

A tanulság: Mint az életben mindenben, a hazugságban is fontos a következetesség.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


CJ képe
CJ

Moken, nem hazudott.. Sokat esett az elmúlt időben az eső, így megnőtt.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



-de van négy gyerekem!
-mi lett az ötödikkel?
-most megfogtál haver, még házas sem vagyok!

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!