Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


escort csajoktól.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



hat kb. barmi normalis kajatol, alig ehetsz valamit

Parizer forever.


CJ képe
CJ

mi az az epe?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Ej, mi a kő?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Azért ez nem heti program nálam. Most sikerült túllőnöm minden célon. Szerintem ez bárkit hazavágott volna

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



nagyon fura ez a genetika. Nekem környezetemben mondjuk szerencsére senkinek szinte semmi baja (lekopogom), de távolabbi ismerősöknél hallom, hogy állandóan van valami problémájuk, fáj a fejük, a hasuk, aranyér, szomszéd néninek vesekő, stb. :/ Én hülyét kapok már attól is ha kifújja a szél a kezemen a bőrt, el se tudom képzelni, hogy lehet élni úgy, hogy inzulinozod magad meg oda kell figyelned mindig, h mit eszel. Egy lottó az egész élet, ha úgy nézzük. Oké, hogy sportoljon ember, meg egészséges kajákat egyen, de én pl éjjel 1 körül szoktam vacsorázni hatalmas adagokat, kemény tojást, csak fehér kenyeret eszek és mégis úgy alszok utána, mint a bunda (vagy kecske szerint biztos emiatt álmodok annyit) és ha akarnék se tudnék elhízni. Haverom meg volt, hogy csak citromos vizen élt egy hónapig, h pár kilot leadjon. És ez még csak a táplálkozás... mennyi más adottság is van. Nagy hiba volt amúgy a nácik fajelméletét teljesen elvetni. Ha a lovaknál, kutyáknál meg mindenféle állatnál mesterségesen a legjobb egyedeket pároztatjuk, hogy a legjobb utód szülessen, akkor az embernél is már rég ezt kéne tenni, a sok betegnek/rendellenességgel születettnek is jobb lenne, ahelyett h a TB rendszert terheli az egész világ.



szociális kísértet?


Boz képe
Boz

társadalmi lidérc

Éljenek a videojátékok!



5/7

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nagy hiba volt amúgy a nácik fajelméletét teljesen elvetni.

rwurl=http://blogs.colum.edu/marginalia/files/2015/09/chris-rock.gif

Ha a lovaknál, kutyáknál meg mindenféle állatnál mesterségesen a legjobb egyedeket pároztatjuk, hogy a legjobb utód szülessen

tény, a lovakhoz nem értek. de a fajtatiszta kutyáknál betegesebb állatokkal még nem találkoztam. ismerős fajtatiszta golden retrievere nem úszhat, mert megfázik (egy olyan kutyafajról beszélünk, amit úszásra fejlesztettek ki) és brutális diétája van, mert különben szétesik a gyomra és megvakul (igen, ez így egyszerre).
kussolj.


CJ képe
CJ

SBKMozes írta: kussolj.

+1

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....


Tno képe
Tno

Még mindig jobban jártak, mint a mopszok.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Nem akarok átmenni sima közönséges fújólóba, azért megkérdezem. Hány éves vagy?

Egyrészt rávilágítana, miért vagy még úgymond teljesen egészséges és miért ehetsz bármiből, bármennyit, bármikor, stb. Másrészt a gondolkodásmódodra is. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése




az nem kutya.


CJ képe
CJ

lol.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Ebben megint mi lett volna trollkodas? Az embernek nem lehet egy önálló gondolata se már? Vagy ha a náci benne van egy mondatban, akkor már tartalomtol függetlenül ugrani kell rá? Bármilyen genetikust megkerdezhettek, azt fogja mondani h fizikailag a legjobb emberi példányok a keverékek. De emlithetnenk Spártát is meg a Taigetoszt, de azt mostanában csak fbon szokás poénból emlegetni, pedig az egy működő és bevalt megoldás volt. Nehogy azt higgyétek már, h fű alatt nem megy hasonló manapság. Tucat számra vetetik el abortusszal a fogystekosnak ígérkező gyerekeket, a fogyatékosok bentlakásos intezeteiben titokban csempeszik a fogamzásgátlót az etelukbe, stb. De ez csak a negatív megközelítés. Pozitív oldalról ott van a Gattacaban felvazolt módszer, ami a film mondanivalója ellenére szerintem a jövő kell h legyen. A Föld, a társadalom egy idő után nem fogja elbirni a sok beteg, sérült embert, akik főleg a fejlődő és fejletlen országokban probléma ez.



Vagy ha a náci benne van egy mondatban, akkor már tartalomtol függetlenül ugrani kell rá?

nem, a baj a mondatodban nem a nácikkal volt, hanem a fajelmélettel. ha azt írtad volna, hogy "skacok, az eugenika nem is olyan rohadt dolog", ugyanígy reagáltam volna.

Bármilyen genetikust megkerdezhettek, azt fogja mondani h fizikailag a legjobb emberi példányok a keverékek. De emlithetnenk Spártát is meg a Taigetoszt

ezt frankón nem értem. nem kötözködni akarok, csak simán nem értem mit akarsz mondani. első körben alátámasztasz engem (a keverékek frankók), majd ugyanebben a kontextusban, mintha az is tökjó lenne, felhozol egy teljesen ellentétes példát a mesterséges szelekcióról.

Tucat számra vetetik el abortusszal a fogystekosnak ígérkező gyerekeket, a fogyatékosok bentlakásos intezeteiben titokban csempeszik a fogamzásgátlót az etelukbe, stb. De ez csak a negatív megközelítés. Pozitív oldalról ott van a Gattacaban felvazolt módszer, ami a film mondanivalója ellenére szerintem a jövő kell h legyen. A Föld, a társadalom egy idő után nem fogja elbirni a sok beteg, sérült embert, akik főleg a fejlődő és fejletlen országokban probléma ez.

tények? számok? adatok? népegészségüggyel foglalkozol? netán demográfiával? igen? mert akkor tényleg, TÉNYLEG kíváncsi vagyok az ezeket alátámasztó (nyilván nem a Gattaca sztoriját, mielőtt abba vinnéd el) tényekre, számokra, adatokra, az utolsó kijelentést egyértelművé tévő extrapolálható trendekre. ha vannak neked ilyenjeid/ismersz ilyeneket, esküszöm csak azért elmegyek a következő RW-talira (bár csak az itt rég nem látott guzafot ismerem személyesen, szóval aki ott lesz, készüljön a különleges ismertetőjellel és kocsmában a "már nagyon részegek leszünk" nem ér), hogy az ott jelenlévők felvehessék, amint térdre borulok és azt mondom "Mokennek igaza van".
ha nincsenek ilyenek a tulajdonodban, akkor ld. a vonatkozó kommentem utolsó szavát.



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



igen az eugenikára gondoltam, amit a harmadik birodalom óta bűn kiejteni, pedig alapvetően egy jó ötlet, csak rossz célokhoz használták fel eszközként és belekeverték a rasszizmust. Én mint láthattad nem ilyen irányból közelítettem meg, lényegtelen a faj, a cél, hogy egészséges, minél erősebb, értelmesebb emberek szülessenek a jövőben, a hibás géneket meg ki kell szűrni.
Igen, a demográfia egyfajta hobbim, egyetemen írtam is tanulmányt az elöregedő népességről. De ehhez semmilyen statisztikára nincs szükség, hogy lásd a folyamatot, csak egyszerű logika. Az életképtelen, beteg magzatok abortusza a fejlett országokban elterjedt gyakorlat, és mindez alapból csökkenő népességszám mellett. Ezzel szemben a fejlődő és fejletlen országokban már most hatalmas probléma van a túlnépesedésből, és mivel eleve többen születnek így több a "beteg egyed" is köztük. Ráadásul ott orvost nem is lát a terhes nők nagy része a szülésig, de lehet akkor se, szóval minimális a genetikai szűrés. Na képzeld el akkor, hogy az alapból működésképtelen szociális vagy tb ellátások mit tudnak nyújtani ezeknek a személyeknek. És ezek csak szaporodnak és szaporodnak, és ezzel csak terhelik az országukat és az egész emberiséget. Komolyan vicces belegondolni amúgy, hogy itt van Harvy aki értelmes arc és nehezére esik becsajozni, a különböző intézetekben a mozgássérült meg szellemi fogyatékos arcok is valahogy addig eljutnak, hogy dugjanak...
Az a baj az ide vonatkozó emberi jogokkal, meg vallási nézetekkel, hogy mocskosul gátolják a fejlődést, pl. h nem lehet klónozni, stb. Ez az egyén központú világnézet lesz a vesztünk, mert képtelenek vagyunk egy felsőbb cél érdekében élni az életünket, akár feláldozva a saját magunkat h az EMBERI FAJ előbbre jusson.



De emlithetnenk Spártát is meg a Taigetoszt, de azt mostanában csak fbon szokás poénból emlegetni, pedig az egy működő és bevalt megoldás volt.

Én támogatom, ha utána felmész a szakadék peremére. :D

Egyébként csak úgy mellékesen a természetes kiválasztódásról még nem hallottál? Az még a 21. szd-ban is működik ám, csak más léptékben.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Már h működne ilyen népességszam mellett



Az teljesen mindegy, a lényeg inkább ott van, hogy miért pusztultak ki a spártaiak, miért nem jött be a dolog a náciknak meg úgy egyébként: az emberek egyes csoportjainak igazán kitartó próbálkozásai ellenére miért nem sikerült sosem a fajelmélettel formálni az emberiséget? Mert ez egy tőled meg tőlem teljesen független, természetesen folyamat, aminek során folyamatosan változó trendek formálják az emberiség fejlődését. Nincs olyan, hogy tökéletes egyed, nincs olyan, hogy csúcsra járatott faj - a spártaiak ugyanúgy selejtek voltak, ahogyan a nácik is (sőt, úgy összességében még a buzgón a test és az elme harmóniájában bízó antik görögök is), mert sarkított - ti. emberi - nézőpontokkal próbáltak megfogni valamit, ami egyébként megfoghatatlan.

A Gattacában bemutatott világ meg egy faszság - okos faszság, de attól még az.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



:DD tipikus Zaxx-os érvelés: amit más mond az egy baromság, a valóság az amit te annak gondolsz :D



Szvsz az a rossz - mondhatni mokenes - érvelés, amikor rég letűnt társadalmak igazát próbáljuk bizonygatni evolúciós szempontból, holott pont a "túlélés" lenne a cél. Az meg már csak a szokásos, hogy érvek helyett csak a személyeskedés megy, amint kapsz valami olyat, amivel nem tudsz mit kezdeni. Whatever mate, én bírom, amikor frusztrált vagy, mert az általában azt jelenti, hogy hamarosan nem leszel itt (mondjuk én meg csak limitált kiadásban vagyok, szóval nekem tök mindegy, de hé, Joda valószínűleg visszatalálna, azzal meg máris hasznot húztál).

Egyébként meg evolúciós szempontból manapság az utolsó süketnéma értelmi fogyatékos mozgássérült is életrevalóbb, mint egy spártai katona, a jelenlegi kontextusban pedig már akkor is selejt vagy, ha van bölcsességfogad. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



1. Spártaiak nem pusztultak ki. 2. Spártai elvek részben ma is élnek. 3. Spárta a kor legjobb harcosait adta, a legerősebb polisz is volt, tehát igenis bejött nekik a dolog. 4. Nem igaz, hogy nem bírtad felfogni, hogy a náci ötletelésre csak utaltam, a világon semmi köze a mondandómnak ahhoz, hogy velük végül mi lett. 5. Olyan arcok, mint Elon Musk is a genetikai módosításokban látják az emberiség jövőjét, a DNS-t feltérképező prof a nagy haverja és bizony ilyeneken ötletelnek, mert aki nem hülye az látja, hogy mekkora szükség lenne rá. 6. Szerinted attól, hogy a történelem során voltak valamire próbálkozások és azok kudarcot vallottak máris azt jelenti, hogy baromságok? A római köztársaságot több száz év feudalizmus követte, abszolutizmus, stb. mire végül itt kötöttünk ki megint. De mivel egyszer elbukott jobb lett volna, ha hagyjuk örökre (szerintem igen)? :D 7. A társadalom és a tudomány csak mostanában kezd megérni ahhoz, hogy egyáltalán felmerülhessen a megvalósítása egy ilyen dolognak. 8. Mégis mi a baj azzal, hogy egészségesebb, jobb génállományú utódokat kéne létrehozni, mert a civilizációnak bizony ez az érdeke. Fogadok te még egy súlyzót nem emeltél fel életedben :D Bár a nőket se nagyon szereted a pandora alapján, szal végülis igazad van, a természetes szelekció valóban működik :D



De emlithetnenk Spártát is meg a Taigetoszt, de azt mostanában csak fbon szokás poénból emlegetni, pedig az egy működő és bevalt megoldás volt.

A múltkor kikeltél egy egyszerű sima disznóvágás ellen mert, hogy micsoda kínt okoznak szegény röfinek.
Most meg vígan, fütyülve lebasznád a nyomorékokat a hegytetőről. Ennek fényében nagyon hihető az egész amit írsz...



Valaki nézze már meg, mit küldtem a linken :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Na-na, olvasd csak tovább! "a különböző intézetekben a mozgássérült meg szellemi fogyatékos arcok is valahogy addig eljutnak, hogy dugjanak."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!