Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


lehet volt már mert régebbi de én nem találkoztam vele
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=w-Ab-GzhZ4M



Lenyomtuk a Westworldot, engem a hangulat kb. 27 masodperc alatt ugy beszippantott, hogy a hianyossagok sem erdekeltek. Respect mindenkinek, ez a 10 resz remek munka volt. Johet jovore az uj adag.




7... hónap... fuck...me...



Yessss. Bár továbbra is félek a direkt folytatás gondolatától de hátha összehoznak egy Fargo S2-t és lesz olyan jó vagy jobb mint az első.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


Lou képe
Lou
Donator

2-3 hete:
Westworld 1. rész, nagynehezen rábeszéltem bnémet, hogy adjunk a sorozatnak egy esélyt, mert csupa jókat hallottam róla. kb 30-40 perc után inkább kikapcsoltam, mert rettentően kínosan éreztem magam az egész színvonalától. Erőltetett "fuck"-olások, meztelenkedések, és erőszak, a többi kb csak dísznek van ott. Emiatt hagytam abba a Game of Thrones-t is, mert az ilyen öncélú jelenetekből is megárt a sok, a mellette lévő tartalom csak halványan sejlett át. I'm too old for this shit.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Erőltetett "fuck"-olások, meztelenkedések...mert az ilyen öncélú jelenetekből is megárt a sok

rwurl=http://i.imgur.com/qf7Gd.png



Lou írta: Emiatt hagytam abba a Game of Thrones-t is, mert az ilyen öncélú jelenetekből is megárt a sok

Olvasd inkább.

ibi amentia latet



Ahogy B.B. barátom megfogalmazta a Trónok harca sorozat VS könyv kapcsán:
-Micike, akkor itt ezt kivágjuk, és a helyére jöhet egy dugás!
-Rendező úr, e nélkül a jelenet nélkül teljesen értelmetlenné válik ez a történetszál...
-Nade a nézőszám, Micike, a nézőszám!!!


LY képe
LY
Donator

What? A GOT könyvekben is elég sok dugás van...



...de történet is :-)



Úgy látszik tényleg Vajknál a pont, hogy itt az RW-n ilyesztő méreteket ölt a tesztó deficiencia...

Vill du bli ihop med mig?



Asszony azt mondta az első rész után, hogy ez eddig a mélypont sorozatok terén (a Trónok harcát imádja, nem a dugással volt baja). Ennyiben maradtunk, akkor nézem, amikor nincs otthon. :D Igaz, az utolsó 2 rész még mindig hátravan, pedig lassan már nem is emlékszem, hol tartottam.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.




GoT utóbbi 2 évadában elvétve van dugás, de még meztelenkedés is alig. Westworldben meg dugás nem is rémlik, a pucér robotok meg így hitelesek. Kivéve amikor van egy nagy néger pénisz premier plánban vagy fél percig 6. rész körül, az tényleg értelmetlen volt.
Akit meg meztelen nők látványa zavar, ahogy ülnek/fekszenek az sztem tényleg teszto hiányos :D



Do you mind if I roll need?

Csak 4 évadja volt az eredeti sorozatnak?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Lou képe
Lou
Donator

ezzel a teszto faszsággal jövésen csak nevetni tudok. ez aztán az érv gyerekek :D

ezt egy olyan embernek mondod, aki évente megnézi a Commando-t, vagy akár hasonló tesztoszterontúltengésű amúgy kb nulltartalmú filmeket, nehogy már ne érezzük a különbséget, van öncélú és öncélú között is különbség, és szintek...

GoT könyveket meg összeset olvastam és azon túl, hogy az öreg jó történeteket, intrikákat hoz össze, sajnos túlságosan nyújtja a tésztát, és erősen unalomba fulladt többször a 4. könyvtől már.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Szerintem adj neki még egy esélyt, mert csak az első néhány részben vannak a céltalan szekszjelenetek meg a gyilkolászások túltolva, utána már melleket is csak elvétve látni, a sztori meg bőven kárpótol szerintem.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Szerintem meg jók a megérzéseid és ne elöltesd a WW-t. Sajnos egy óriási kihagyott ziccer az egész sorozat.

GoT könyv véleménnyel meg szintúgy egyetértek.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Zsíííír :D

GOT kapcsán
A könyvben a szex nem öncélú, ellenben a sorozattal, ahol tényleg gagyi sokszor és ahol kellett volna azt vagy kihagyták vagy felpuhították, vagy az érdekesebb dolgokat cserélték szexre.
Az 5. könyv messze jobb a 4.-nél, van ott jó pár történés és szarkavarás.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.


ShowHide spoiler #

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Taboo 1x05

Valahol a szövegíróknál van egy arc aki azzal van megbízva, hogy találjon helyeket a dialógusban ahol James Delaney azt mondhatja reakcióként, hogy: Hmmm.

Ebből lehetne egy jó ivós játékot is csinálni.

A sorozat meg hát ... olyan amilyen az eleje óta. Világkép korrekt de maga a történés némileg sekélyes miközben James Delaney karaktere amolyan minden csendes, rejtélyes (anti)hős stigmával és vélt vagy valós háttérsztorival itt le van fedve, hogy az ember sose tudja megmondani, hogy mi a f*sz*mat is akar elérni a karakter és mégis miért.

Mindenesetre Hardynak a Mad Max FR után talán ez lehet az a szerepe ahol a legkevesebbet kell beszélnie a fizetéséért.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Nem kell erre külön ember 1-1 hmmöt bárhol el lehet sütni.

Az a szomorú, hogy ebből az 5 részből meg lehetne tölteni egy rendes 1 órás részt, és még akkor se tudnám azt mondani, hogy na ez fasza volt.
Nagyon elhúzzák a semmit. Egy kibaszott földdarabon megy a "vita" (gyilkolászás) amit még csak nem is láttunk. Súlytalan az egész.



Bandido írta: Egy kibaszott földdarabon megy a "vita" (gyilkolászás) amit még csak nem is láttunk.

Ezzel önmagában nincsen gond hisz a történelem meg az emberiség már csak ilyen. Kibaszott földdarabokért ölik egymást még ha nem is lépnek rá esetleg soha. Inkább azzal van a baj, hogy Hardy karakterét kurva misztikusnak állítják be aki egyszerre vélt boszorkánymester, indián partizán, bosszúálló angyal, intelligens szarkavaró és kb minden létező misztikus klissé egybegyúra. Arról viszont sok szót nem ejtenek, hogy mi a nagy terve, célja és miért azon túl amit sejteni lehet az eddigi cselekedetei alapján de azok azért eléggé felületesek még. East India company rossz.... apja anyját megvette ezért ő is rossz.... rabszolgakereskedelem rossz.... indiánokat jók.... stb stb...

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Lehet csak olyanom van, de ez kimondottan kinosan gagyinak tunik. Nem ismerem a kepregenyt, de a trailer eleje 1:1-ben Batman Begins, aztan atcsap valami amator kung fu filmbe az egesz



A képregényt nem ismerem, de a wiki szerint pontosan erről szól :-)



hát, ja :D amúgy Danny Rand szvsz az egyik legkirályabb karakter, akihez nyúlhattak (a képregényekben rengetegféle Defenders-felállás volt), főleg, ha mondjuk csinálnak egy külön Heroes for Hire (Iron Fist+Luke Cage) sorozatot, ami lényegében Bud Spencer-Terence Hill rohadtjó dumákkal és szuperképességekkel :D
bár az tény amit itt már más is említett, hogy a képregényekben Iron Fist kb. Bruce Lee fizikumú, itt viszont öléggé vézna



Iiigen, a búzalovag a GOTból nem az a kimondott Bruce lee...
És a fist is új értelmezést nyer ha Sir Lorassal kapcsolatban hangzik el 3:-)



ez zseniális! Már nagyon nagy szükség volt egy jó martial arts alkotásra. Sajnos Luke Cage és Daredevil s2 második felére nagyon visszaesett a színvonal úgyhogy sokat nem várok azért tőle.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!