Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


semmilyen nőnek nem csapom, így a kérdésed nem értelmezhető, de egyébként meg nem értem mi a különbség. simán lehet lagymatag/szar a kapcsolata már, annak az esélye, hogy épp felfutóban van elég kicsi. nem teljesen mindegy? a fejvadászok sem az állástalanok között keresik a jelölteket, hanem akinek már van valamilyen állása, de hátha akar jobbat.



kecske írta:

Harvy666 írta: mindegyik foglalt

Úgy érted épp fekszik rajtuk valaki?

Ebből arra következtettem, hogy neked mindegy, hogy a nőnek van palija, vagy sem, így is úgy is megkörnyékeznéd ha neked tetszik. Nem arra gondoltam, hogy most épp udvarolnál valakinek hanem általánosságban, hogy állsz hozzá a témához. Számomra ugyanis morálisan megkérdőjelezhető lépés szétugrasztani egy párt.
Másrészről azonban van értelme annak is amit most írtál, így végül is lehet alapja a te nézetednek is.

Choose your next words with excpetional care!



simán lehet lagymatag/szar a kapcsolata már, annak az esélye, hogy épp felfutóban van elég kicsi. nem teljesen mindegy?

szerintem normalis, gerinces ember ilyet nem csinal
kurv@ sz@ a f@sz masik vegen lenni
szazmillioszam szaladgalnak a szabad csajok, van boven valasztek

Parizer forever.



Csöpi írta: Ugyanitt egyik legjobb barátom összejött a volt csajommal három hónappal a szakítás után.
Looking for new friends now.

Kőkemény!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



atyisten, jajj ne máááár....

nem az a kérdés, hogy milyen érzés a másik végén állni
hanem, hogy ha te szét tudod ugrasztani, akkor más is lazán szét fogja tudni

akkor meg minek hosszabbítsd meg a szenvedését annak, aki hoppon marad, hamarabb kezdhet egy olyat, aminek bármi értelme is van. persze úgy is nézhetjük, hogy féllagymatag kapcsolatban még elmehettek volna közösen párszor tescozni és megnézni este otthon a tronyók harcát.. csak minek.

egyébként sem értem, nincs kiírva a homlokára, hogy van kapcsolata. érdeklődik vagy sem. ő dönti el. ha úgy érzi, hogy van kapcsolata, akkor korrekt marad. ha nem érzi úgy, akkor meg valójában nincs neki, csak lusta leszállni a döglött lóról.


KMZ képe
KMZ

Amúgy simán, de azért fejeljük meg azzal a dolgot hogy csak akkor etikátlan ha a ráhajtó csak szórakozásból csinálja, egyéb esetben ha tényleg egymásrakattanás van, kétlem hogy erkölcstelen lenne.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Én Gabika véleményét osztom, féreg dolog beprobalkozni direktbe olyan nőnél aki kapcsolatban van.

Amúgy meg szvsz 100bol jó ha van 5 olyan kapcsolat, amit nem lehet szetugrasztani, vagy legalábbis megcsalasig elvinni a dolgot. Már régen is leirtam, h ez a probléma a mai világgal, h a sok idióta semmibe se veszi ha egy nő kapcsolatban él, ha kitartóan nyomul a csajra, jók az adottságai előbb utóbb szinte bármely nő beadja a derekát, aztán persze sír majd h milyen hülye volt, ha amúgy jó volt a kapcsolat vagy tényleg otthagyja az előző pasit. Régen erre a helyzetre jó megoldás volt a párbaj a két férfi között, dijaznam ha most is lenne. És büntetőjogaszkent mondom, h az ilyen piocakat csak úgy lehet lekoptatni a nőről, ha jól megvered, amúgy mint a hiénák röhögve visszaternek próbálkozni.



Ilyet normális gerinces nő nem fogad el. De azért tegyük hozzá, ha nem te, akkor majd más férfi szedi le az ingatag kapcsolatban élő nő virágát.

Egyáltalán nem biztos, hogy a kikacsingató ki is akar lépni a kapcsolatból. Akkor meg nettó szexkalandba átmegy a dolog. Semmi felesleges randizgatás, csak akció. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Ilyet normális gerinces nő nem fogad el. De azért tegyük hozzá, ha nem te, akkor majd más férfi szedi le az ingatag kapcsolatban élő nő virágát.

ad1: ilyen not bottal se piszkalnek, nincs gerince, valjon el, szakitson mielott massal akar kezdeni (rendesen gerincre se lehet vani :P)
ad2: a kapcsolat masik oldalan egy ugyanilyen luzer all, mint te, miert kellene egy masik ember eletet tonkretenni? annyi szabad no van, lehet valogatni
ad3: ilyen ribanccal ha kapcsolatot letesitesz, hogy epited fel a bizalmat? sehogy... mindig az jar a fejedben, ha tulorazik, nem telefonal, valami surgosre hivatkozik, hogy epp az utodod kefeli halalra

Parizer forever.



hanem, hogy ha te szét tudod ugrasztani, akkor más is lazán szét fogja tudni

az nem en vagyok. szeretek a tukorbe nezni, maradjon is igy

persze úgy is nézhetjük, hogy féllagymatag kapcsolatban még elmehettek volna közösen párszor tescozni és megnézni este otthon a tronyók harcát.. csak minek.

nezhetjuk ugy is
de ha nem jo neki a kapcsolat, ne kacsingasson kifele, szuntesse meg, vagy javitsa ki

qrvara undorito dolog a lianozas

Parizer forever.



mindenkepp-bar igen, mostantol ritkabban jarok majd arra-hiszen sajat penzbol kell es ha mar repulok akkor inkabb favorizalom londont, hiszen ott az egesz csalad.:) azert jelzem majd ha meg is!

"okey-dokey!"



en nem ertem ti milyen vilagban eltek-mi van ha a csaj ugrik? raadasul 5/7?
amugy ja fereg dolog. de elopenderul neha.
@gabika

szeretek a tukorbe nezni

en annyira nem, csak qrva jol nezek ki. azabaj.:D

"okey-dokey!"



Hazajövök a végtelenül lehangoló és érfelvágós melóhelyről éjszakai műszakból, erre látom a kémény szikrázik mint a csillagszóró. Na, mondom lehet kéménytűz? Három szintes két generációs ház. Bemegyek előszobába, égett vizes falevél szag van. Kiszellőztetek, lemegyek a pincébe a kazánban már a parázs is kialudt, kémény hideg. Felmegyek egy szintet, a konyhában a kémény langyos. Áááá, csak beképzeltem, hogy baj van, remek. Akkor rakjunk a tűzre. Nagy nehezen sikerül, megyek fel az emeletre, füst szag ezerrel. Mellettem lévő szobában a kémény tűz forró és kb harminc repedés van rajta ... Na most ezt mennyi idő lesz rendbe hozni fűtés szezon közepén, ha senkinek egy fillére a családban? Van másik kémény, oda volt kötve a gáz kazán, csak nem volt vicces a 120.000+ gázszámla, ezért csak vész esetén használtuk. Természetesen ősszel kinyiffant ... Na most ezek után remélem, a háznak nem lesz baja.



Komplikato írta: látom a kémény szikrázik mint a csillagszóró

Ezzel elvileg semmi gond nincs. Nálunk is volt ilyen régebben és azt mondta a kéményseprő, hogy előfordulhat, hogy a kéményben lerakódott cucc begyullad. Simán kiég és mehet minden a régi kerékvágásban.



Közben utánanézve kétféle kémény tűz van, az egyikben csak a korom ég ki és az amire te gondolsz. A másikban egy rakás dolog egybeesése okán vízpára, korom és kén keveredik, röpke 1000 fokos hőmérsékleten ég és ugye valami 800+ környékén a víz már azonnal robban, mert hidrogénre bomlik a nagy hőtől. Én a totál fa tető szerkezeten aggódom. Minden estre amikor a duplán rakott kémény tégla úgy reped szét ezer felé, az nem biztató.



egy rakás dolog egybeesése okán vízpára, korom és kén keveredik

mondjuk nem csak fat, hanem mindenfele vackot egettek

Parizer forever.



A nem túl bőbeszédű leírások alapján ehhez elég csak vizesnek lennie a fának. Nem tudom te láttál e már olyan tűzifát amit kiszállítanak és nem vizes? Mert én nem. Konkrétan néha az az érzésem direkt locsolják vízzel, ha nem akar ráesni a szemét hó ... ha okokat keresnék inkább lenne az az apróság, hogy a kéményseprők nem voltak hajlandóak a kéményt tisztítani arra hivatkozva nincs szabvány és kényelmes lépcső vagy létra kiépítve a tetőre. A település több ezer háza között van vagy három aminek van, de lehet sokat mondok? Persze a díjat azt beszedték. Így kénytelenek voltunk kölcsönkérni kéményseprő felszerelést és a tetőács sógor ment fel.



Én tavasszal szoktam fát venni, amit igyekszek 'rögtön' feldolgozni, így egész nyáron száradhat. Minden évben egy kicsivel több fát vettem, mint amennyit elfűtök, így mára oda jutottam, hogy a tavasszal vásárolt fa nem a köv télen megy el, hanem az utána levőn, így gyakorlatilag 2 nyáron is tud száradni.



Minden évben el van határozva, hogy lesz véve szezonra fa nyáron. Soha nincs rá pénz. Így is 3-4 hetente veszik a fát, amikor futja rá. Az ezzel foglalkozó meg ott verik át embert ahol lehet, hol szemetet tesznek közé, hol vizes fát. Az igazsághoz tartozik, hogy a ház szigetelése az kb. Z kategóriás. A fűtésrendszert meg újra kéne építeni. Persze szigorúan szigetelés, nyílászáró cserék után. Úgy saccolom egy kisebb lakás ára lenne. Mindent egybe vetve ha egy rakás pénzt adna erre egy jótét lélek, lehet jobban megérné egy teljesen új, modern ház építése. Ez van.



ez ilyen 22-es csapdája.
mert ha már új ház, akkor az az új építési szabályoknak is meg kell hogy feleljen.
arról nem beszélve, hogy 2020-tól be akarják tiltani a vegyestüzelést is

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mindig méterfát veszek és szigorúan térfogatra, sose súlyra. Oké, kurvasok vele a meló, de szerencsére kialakult az a hagyomány, hogy minden tavasszal ejönnek a haverok, veszek sört meg kaját, cserébe feldurrantjuk a 10 köbméter fát és kész. Nekik jó buli, nekem meg nagy segítség.



Komplikato írta: Konkrétan néha az az érzésem direkt locsolják vízzel, ha nem akar ráesni a szemét hó

Persze, hogy locsoljak. Par liter vizzel egesz szep extra penzt lehet keresni, hiszen nehezebb (ha kilora adjak) es nagyobb (megszivja magat, maris csak 80%-a fer a kalodaba) lesz.
"Nem is ertem amugy", nem ugy volt, hogy Mo-n a rezsi.... na mindegy



"mert ha már új ház, akkor az az új építési szabályoknak is meg kell hogy feleljen."
Ezt abban az országban ahol jelenleg a nem létező építőipar felpörgetésére hivatkozva NEM KELL építési engedélyeztetés? És ahol az EU irányelvekkel szemben tovább építgetik az energetikai D kategóriás szahar házakat és "lakóparkokat"?
Én nyernék a lottón, szép kis passzív házat építettnék magamnak.



tutira valami hasonlóban gondolkoznék én is.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Tno képe
Tno

Az az érzésed? Szerintem ez olyan szinten legális, hogy azon se lepődnék meg, ha vásárláskor a háttérben locsolgatná a szaki a kupacokat.:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



erdeszettol kell venni, es akkor nem vernek at (annyira)
exaposom is mindig a szallitos kereskedotol veszi, atverik siman

Parizer forever.



A frissen vett fa mindig vizes, és 1 évig alkalmatlan a fűtésre (lehet vele, csak nem érdemes). Alsó hangon 1 év szárítás kell neki, de az igazi fűtőértékét olyan 5-6 év után éri el, na persze akkor már kell tárolóhelység is rendesen.
Én legkésőbb jövőre már a traktoros hasogatásra akarok átállni. Jó kis fizikai munka, csak aztán az 1 hét derékfájás kell a halálnak. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



qrvara gyulolok koltozeshez csomagolni. amikor harom eve a mostani lakasba koltoztunk akkor is egyedul kellett csinalnom es most megint. egy hete pakolok, olyan mint valami agyzabalo 3d puzzle. keves doboz, egyre tobb cucc, o meg ez, o meg az is, hogy rohadjon meg. az ember sohse er a vegere. hanyingerem van mar a dobozok latvanyatol az agyam helyen mintha csak egy kibeb@szott kodarab lenne. f@szkivan!
persze, hogy iszok melle mint a zallat.

"okey-dokey!"



és költözéskor jön rá az ember, hogy mennyi haszontalan cuccot halmozott fel

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



elvileg igen, bar azt a reszet mar a kulfoldre koltozesnel megeltuk.
persze, hogy magyarazod meg a nejednek hogy a cirka hat doboznyi ruhabol szerinted negy felesleges? (ket doboznyin meg az arcedula is rajta van, pedig evente csak egyszer vasarol, amikor haza jutunk)
de persze en is bedobozoltam a PS3-at meg a bontatlan jatekokat, mert kidobni (????) elajandekozni csak ugy (nincs is itt kinek) nincs szivem. szoval legalabb ugyanolyan hulye vagyok.:)

"okey-dokey!"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!