Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



http://www.theregister.co.uk/2017/09/29/ble_exploits_screwdriving/
wardriving + terjedő exploitolható bluetooth buttplug-ok = screwdriving



Horse armor..... :facepalm:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=dulLyvHiSKc



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Biztos voltam benne, hogy Pataki Attila lesz amíg el nem olvastam.



:-D
Szombaton megpróbáljuk :-)



Bethesda hirdetgeti a Wolfenstein 2-t, és volt egy ilyen tweetjük, videóval:

Make America Nazi-Free Again. #NoMoreNazis #Wolf2

rwurl=https://youtu.be/_Mbv8WpF_Po

Hát... kissé triggerelődtek az amcsi nácik XD



Azt a tippet kaptam, hogy itt osszam meg.
Az egy dolog, hogy nem feltétlenül logikus minden, amit Jim Carrey állít (bár nekem nincs vele bajom) de azok az arckifejezések, amiket a nő vág... pofánvágnám.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=STRyHD8eWIo

Ugyanolyan vagyok, mint a többi lány. Családra vágyom, gyerekekre, arra, hogy néha megverjenek.



...benézek FB-ra, és első három hír arról szól, hogy 3 új drága AAA játékban "mikrotranzakciós" lootcrate probléma van
rwurl=https://i.imgur.com/yap3PIp.png
Fick this shit!



Ide? Se?
A patikában (is) ilyeneket osztogatott egy nyugger...
rwurl=https://i.imgur.com/ciALEav.jpg?1
(Imguron beforgattam de a rewired visszaforgatja valamiért...)



Most mi a gondod? Az uccsó bekezdésben még objektíve igaza is van. Mi van, ha a többi is valós? :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Szigorúan csak hanggal!
rwurl=https://youtu.be/WXR_qle8_rU



Csak kifért na :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Úgy 99%-ban.... :D


LY képe
LY
Donator

Inkább ide írom a folytatást, és nem a Rekeszizomba...
Szóval a Szabózé esete a KFC-vel, sokadik part.

Ez az egész szerintem is arról szólt most, hogy egy nagyon eltévedt üzletveztő meg a biztonsági őrei az átlag egységsugarú szerencsétlenek helyett most olyannal kekeckedtek, aki felvállalta a nyilvánosságot, a rendőrségi feljelentéses procedúrát, meg ennek minden kellemetlen következményét - ahelyett, hogy fülét-farkát behúzva meghunyászkodott volna az őt ért kirívóan erőszakos és törvénytelen bánásmód miatt. A fentiek mind rohadtul kellemetlen dolgok idehaza, a jog nem elég erős védelem sajnos önmagában, kellett hozzá sajnos ez a kvázi-celeb státusz hogy mind a hazai internet, mind a cég ingerküszöbét átlépje.

Panaszkönyvet, vendégkönyvet, akármi a neve, nem adni a vendégnek igenis törvénysértés.
Pofánbaszni a vendéget mindenképpen törvénysértés. Ahogy sokan leírták, még a matarészeg csövesnél is csak arra van felhatalmazása a biztonságiaknak, hogy rendőrt hívjanak, pofánbaszni nem ér.

Ez teljesen független attól, hogy ki mit gondol Szabózéről, az Indexről, "libsikről", bőrszínről meg akármi a faszomról. Ilyet egészen egyszerűen nem szabad csinálni. A civilizált társadalom arról szól, többek között, hogy az erőszak alkalmazását nagyon erősen korlátozzuk, hogy mikor és kinek van erre joga, és milyen mértékben.

És ugyanígy, aki ezen az eseten kárörvend, az szintén tök alapvető emberi erkölcsi szabályokat vesz semmibe. Főleg akkor, ha bármiféle meggyőződéses alapon teszi ezt.

Ennyike lenne a véleményem.



Jártam én is így étteremben, hogy kértem a vendégkönyvet azzal, hogy addig nem fizetem ki a kaját, amíg nem hozzák elém. Vendégkönyv és üzletvezető helyett nekem csak egy post it-et hoztak, hogy arra írjam fel. Megtisztelve éreztem volna magam az üres A4-es papírral. Persze ment a szöveg, hogy olyan hogy vendégkönyv olyan nincs, nem is létezik már... Vége kb. az volt, hogy tolvaj gecinek neveztek, aki ingyen akart kajálni stb. és teszem hozzá egy szóval se mondtam, hogy nem vagyok hajlandó fizetni. Aztán úgy 20 perc után közös megegyezéssel az italokat kifizettem, meg az egyik kaját, amibe beleettem 2 sültkrumplinál többet és elhúztunk a picsába. Nem volt elég felkészült a hely, mert nem volt kidobó aki pofánveregethet embereket.

De a tegnapihoz visszatérve mennyire lehet indokolt egy valamennyire részeg, 160 magas dagi srácnak beverni? Gondolom nem lett volna a szarházi "biztonságinak" elég testi ereje kinyomni az ajtón. Abszolút semmi mentség nincs rá. A cég netes megtiprása meg totál indokolt, minden cég felelős az alvállalkozóiért, ugyanannyira mint a saját alkalmazottaiért.

A nagyobb baj, ahogy te is írtad, hogy nem kapnak csak az ilyen újságírós/celeb esetek publicitást.



Ez izgalmasan hangzik, mi ennek a kajálásnak a története, és melyik étterem (csak azért, hogy elkerüljük a jövőben)? :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Lehet hogy Szabó Z.-nek rohadt napja volt, és pont nem volt arra szüksége, hogy a nap végén még a KFC-ben is szívjon a fölösleges sorbanállással. Erre gondolta, hogy bassza meg legalább a panaszkönyvbe beír néhány sort, hátha esetleg valaki megnézi, és következő alkalommal, ha nem lehet ott fogyasztani a rendelést legalább kiraknak egy táblát, vagy akármi. Lehet, ha Szabó Z.- nek jobb napja lett volna egy sima basszameggel konstatálta volna az eseményeket, a panaszkönyvet meg kihagyja ... Az alkalmazottaknál azért kicsit másképp hangzik ugyanez, hiszen nekik akkor is be kellene tartaniuk a munkakörük szabályait ami valószínűleg tartalmazza az udvarias viselkedést is, ha szar napjuk volt. A panaszkönyv kezelése meg valószínűleg a mukakörben ugyanolyan feladat, mint bármi más.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



És ugyanígy, aki ezen az eseten kárörvend, az szintén tök alapvető emberi erkölcsi szabályokat vesz semmibe.

Moken vallásos, neki ilyesmikkel nem kell törődnie. Ugye ott sosem ragad rád a bűn, bemész a bácsihoz, elmeséled, hogy volt, elismétled ötször, hogy "Maris néni, tamtamtam" és már meg is bocsáttattál. És hogy a bűnbocsánat elnyerése valójában egy belső folyamat, aminek benned kell megtörténnie, a gyónás technikai folyamata pedig ennek csupán egy ösztönzője? Azzal senki sem törődik, azzal nem lehet híveket csalogatni, hogy itt bizony ténylegesen, lelkiismeretileg meg kell bánnod bármit is. Aztán majd pislognak a Pokolban, mint hal a szatyorban.

Random egyházellenes komment vége.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én arra tippeltem egyébként (föleg a hangok hallatán :D ) hogy a hátsó lökhárító esetleg bennmarad, de úgy láttam csak egy díszléccel lett könnyebb a jármű végül...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


CJ képe
CJ

Mit vártok egy posztkomcsi rendszertől, de tényleg? Amúgy a legviccesebb, hogy az emberek meg be is állnak a sorba, tisztelet a kivételnek..

Hogy én is mondjak egy totál hétköznapi példát: gyorsétteremben vártunk haverral a kajára és én meg mertem jegyezni, hogy ez aztán a gyorsétterem, miután nem kaptuk ki 5+ perc után az ételt. Ismerős rám szólt, hogy ne idegeskedjek, pedig a személyzetnek nem is szóltam érte...Franciaországban ilyenkor már ingyen menüt kapsz... Amíg az emberek mentalitása nem változik, addig felsőbb szinteken se fog változni a hozzáállás. Szerintem.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Aki ezt az étkezdei túlkapást jogosnak gondolja szerintem az az ember csak azt hiszi, hogy vallásos.. (Mármint ha a vallásos alatt a kereszténységet értjük)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nézd, egy olyan világban, ahol egy magát hívőnek valló ember teljes nyugalommal jelenti ki nagy nyilvánosság előtt, hogy xy egyenlő a Sátánnal - az egyház meg nem áll neki kitagadni, sőt, politizál a szentnek beállított helyen - már nem igazán lehet arról beszélni, hogy "te nem vagy vallásos, mert nem úgy élsz és viselkedsz, ahogyan egy vallásos embernek kell". :D

Manapság a vallásosság vége valószínűleg az, hogy csatlakozol bármely egyházhoz. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ezer éve már egyszer megírtam valahova a fórumon, de nem valószínű, hogy belefutnál az étterembe, mert külföldön esett meg. Ugyebár a United Airlines esete óta tudjuk, hogy nem csak itthon van ilyen sztori.

Nagyon nem részletezném, a lényeget leírtam, ami ezzel az esettel összefügg, de röviden az előzmény: kezdésnek a pincér nem várta végig a rendelésünket, szónélkül fogta magát és elhúzott, miközben soroltuk a kajákat?! 15 perc után sikerült találni egy másikat, aki nagynehezen felvette a rendelést. Mellette persze megfelelően bunkó volt mindkettő. Amikor letették elénk a kaját és elkezdtük enni, akkor egyszercsak odajött a pincét és elvette előlünk a tányérokat, majd átvitte egy másik asztalhoz, ahol rendesen vatdöfakkoltak (gondolhatjátok). Majd amikor a sajátunkat(?) megkaptuk, akkor mondanom se kell, hogy valami kritikán aluli soknapos asztalkaparékot hoztak elénk (garnélának álcázott, vegyszer ízű, kőkemény valamit). Szürreális volt az egész.

Adalék, hogy amúgy kb. 3 asztalnál ültek, amitől összedőlt a rendszer. Ennél több embert kiszolgálok kajával 20 perc alatt egy hétvégi házibulin. De ők azért feszegették, hogy hatalmas ma a forgalom.


CJ képe
CJ

érdekes sztori, az tuti! :D
igazából el se tudom képzelni, hogy történhet ilyen, hogy milyen lehet a szitu.. :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



mert külföldön esett meg.

Mekkora öngól CJ-nek :DDDDDDDD De amúgy te is írhattad volna elsőre, hogy külföldön történt.

Egyébként vicces nagyon, hogy mennyire triggerelődött ez a pár ezres réteg ezen. Ti komolyan azt hiszitek, hogy itt a törvényességen van a hangsúly? Itt egy, a helyét nem tudó újságíró csökevényről van szó, aki azt hitte, hogy ilyen helyzetekben is védve van, mert hozzászokott a munkája során, hogy bárkivel bármit pofátlanul megtehet következmények nélkül. Senkit sem vernek meg a KFC-ben azért, mert panaszkönyvet kér. A kis SzabóZ barátunk ittasan hőbörgött a hosszú, éjjeli, stresszes műszakban lévő embereknek, ráncigálta az oroszlán bajszát rendesen. Persze, hogy nem jogszerű, ha nincs panaszkönyv. De könyörgöm ennek nem az a megoldása ilyenkor, hogy nekiállunk vergődni, meg bosszantani az alkalmazottakat. Szépen lehet bejelentést tenni a fogyasztóvédelemnél, de végülis rendőrt hívni a vérző orrunk miatt egyszerűbb... De ugye SzabóZ barátunk az ország legolvasottabb lapjánál szennyezi az erkölcsöt, szóval simán kirakhatott volna egy cikket a főoldalra erről is, de ő inkább erőszakoskodott, provokált tovább. Végülis olvasottságban így sokkal jobban megérte az biztos.

Imádom ezt a hozzáállást, hogy az erőszak alkalmazásának minden formáját elítéli itt Zaxx, LY meg mindenki. Hol éltek ti? Zaxx külön nevetséges, amikor pár hónapja még meg akart látogatni személyesen :D :D Nézzetek már szét az éjszakában, minden utcasarkon ütlegelik egymást a fiatalok. És nem csak nálunk, hanem nyugaton is. Európán kívül meg aztán tényleg mindennapos dolog az erőszakos cselekmények. És ez nem csak a tanulatlan rétegekre jellemző. Ez egy olyan alapvető emberi tulajdonság, amit még nem sikerült kiírtania a libsi agymosógépezetnek. Ha más csajával kezdünk, ha hőbörgünk, ha rongálunk, ha átbaszunk valakit, stb. akkor igenis ne csodálkozzunk, ha pofonokban kapjuk vissza. Lehet, hogy jogilag egyenlőek az emberek, de fizikálisan és sok egyéb módon nem. Az élet nem úgy működik, ahogy azt egy SzabóZ elképzeli. Csak magát okolhatja ez a szerencsétlen ezért az egészért. Aznap sok száz normális ember megúszta verés nélkül a KFC-ben, csak ő nem. Vajon mégis ki a hibás...



Zaxx külön nevetséges, amikor pár hónapja még meg akart látogatni személyesen :D :D

Szerintem sokkal nyugodtabb és triggermentesebb életed lehetne itt, ha tudnál disztingválni komolykodás és szivatás között. A benzinköltséget sajnálnám arra, hogy téged meglátogassalak.

Szerk: Egyébként arról szó nincs, hogy úgy összességében elítélném az erőszak minden formáját a körülményektől függetlenül (pl. önvédelem). Itt az a lényeg, hogy a biztonsági őr őrzi a rendet, nem pedig bontja: ha elmész szekusnak, akkor a te feladatod az, hogy véded a rád bízott személyzet és a rád bízott helyen megforduló vendégek biztonságát, erőszakot pedig akkor alkalmazhatsz, ha a két elem közül valamelyiket komoly veszély fenyegeti. Nem leckéztetsz, nem arcoskodsz, nem vered be a vendég orrát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ez rendben is van alapjaraton. Én csak azt mondom, h attól h jogilag meg elméletben ez így van még rohadtul nem kell feszegetni a határokat, nem kell tiszteletlennek lenni és hoborogni. Ugye ha sérelem ér minket, akkor arra a jog sem azt írja elő, h ronts be arra a helyre ahonnan kizartak. Egyébként megkerdeznem az étteremben akkor ott lévő embereket, h ok mit gondoltak errol a sziturol, mert SzaboZ viselkedése nekik ártott a legtöbbet. Ez a kis kocsog ott sírt, h sorban állt pár percet feleslegesen, de az nem zavarja, h az ő balhéja miatt esetleg a többi vendég szopik? Nokedli azt írta másik topicba, h a többi vendég is SzabóZ ellenes kommenteket postolt facen... óriási mubalhe ez.



Szerintem mindkét fél hibás.

Nem kell pofán verni egy kis kellemetlen, kötekedő seggdugaszt. Mert nem az a dolga a biztonsági őrnek hanem, hogy kitegye az üzletből.

Másrészt meg ha valaki az oroszlán farkát tapossa akkor ne csodálkozzon ha az megfordul és kettéharapja.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!